123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho ja Kuopion Palloseura kohtaavat Liigacupin ottelussa 17.2. klo 14:45 Seinäjoen Wallsport Areenalla. Kausikorteilla sekä viime vuoden seurakausikorteilla pääsee sisään peliin. Ovella myydään peliin irtolippuja hintaan 12€ (lasten lippu 6€, alle 7-vuotiaat maksutta). Lipunmyynnissä maksutapana käy vain korttimaksusekä henkilöstöetusetelit. Mikäli et pääse paikan päälle, voit katsoa pelin Ruudusta.

Voit tutustua Liigacupin sarjataulukkoon ja tilastoihin Palloliiton Tulospalvelussa.

SJK on pelannut Liigacupissa nyt kolme ottelua, ja pisteitä on kasassa niin ikään kolme. Turnaus alkoi VPS:n vieraana Vaasassa, jossa kotijoukkue teki maalin enemmän. Sen jälkeen SJK pelasi AC Oulua vastaan Seinäjoella, mutta pisteet lähtivät vierasjoukkueen mukaan tuloksella 0–2. Viime viikolla SJK avasi pistetilinsä voittamalla kotiottelussaan FC Hakan lukemin 2–1. Liigacupin lohkossa on tulevan KuPS-ottelun lisäksi jäljellä vielä kamppailu Ilvestä vastaan lauantaina 24.2. Lohkon kaksi parasta etenevät kilpailussa jatkoon.

–KuPS on tietenkin vahva joukkue, ja he saivat mukaansa hyviä pelaajia kesällä. He ovat näyttäneet aika hyvältä Liigacupissa, ja voittivat viimeisimmän ottelunsa 5–0, joten meidän on oltava väkeviä puolustuspäässä ja meidän pitää pystyä säilyttämään tiiveys ja tehdä heidän pelaamisensa vaikeaksi luomalla painetta. Kun saamme pallonhallinnan, meidän tulee olla vauhdikkaita ja pelata intensiivisesti ja kunnianhimoisesti. Pelasimme hyvin kahdessa ensimmäisessä pelissä, mutta emme onnistuneet voittamaan. Kolmannessa pelissä otimme voiton, joten meidän tulee ylläpitää hyvä suoritustaso. Jos pelaamme yhtä hyvin kuin olemme pelanneet, meidän pitäisi voittaa enemmän pelejä kuin hävitä niitä, sanoo SJK:n päävalmentaja Toni Lehtinen.

SJK on saanut kuluneina viikkoina mukaansa pari uutta pelaajaa. Toppari Kelvin Pires sekä hyökkäävä pelaaja Eetu Mömmö ovat liittyneet Kerhon riveihin. Nähtäväksi jää, pääsemmekö tutustumaan uusien pelaajien edesottamuksiin kentän puolella jo tulevana lauantaina.

Seinäjoen Jalkapallokerhoa aiemmin valmentaneen Jani Honkavaaran KuPS on Liigacupissa samankaltaisessa tilanteessa kuin SJK. Se on Kerhon tapaan hävinnyt kaksi ensimmäistä peliään. Ilves oli parempi Kuopiossa tuloksella 0–2 ja FC Haka keräsi pisteet kotonaan luvuin 3–1. Tämän jälkeen Vaasan Palloseura joutui nöyrtymään savolaisille pelissä, joka päättyi KuPS:n 5–0-voittoon.

Tervetuloa seuraamaan jännittävää ja tärkeää ottelua lauantaina!

Oletko jo ostanut kausikorttisi, jolla pääset myös Liigacupin otteluihin? Kausikortilla olet oikeutettu nauttimaan Liigacupin lisäksi kaikista SJK:n Veikkausliigan kotiotteluista SJK Naisten peleistä sekä SJK Akatemian molempien joukkueiden otteluista Ykkösliigassa ja Kakkosessa. Tällaista kattausta näin edullisesti ei ole tarjolla missään muualla Suomessa, joten kannattaa tarttua tilaisuuteen ja ottaa kaikki ilo irti futiksesta Seinäjoella! Kausikortit myy ticketmaster.fi