123 456 7890

Kultaliput

Yksittäiset Kultaliput OmaSp Stadionin otteluihin tulevat myyntiin ottelukohtaisesti osoitteessa lippu.fi hintaan 50€ (sis. alv). Kultaliput SJK:n otteluihin OmaSp Stadionille sisältävät keskeiset paikat pääkatsomosta sekä ruokatarjoilun 2. kerroksen Carlsberg Sports Barissa, jossa rento tunnelma on taattu Sinulle ja seurueellesi. Ovet aukeavat kaksi tuntia ennen ottelun alkua, ja ruokaa on saatavilla aina ottelun alkuun saakka. Mikäli haluat varata itsellesi tai ryhmällesi pöydän tai juomalippuja voit olla yhteydessä meihin.

Tutustu Carlsberg Sports Bariin tarkemmin OmaSp Stadionin sivuilla.

Varatut Kultaliput ovat noudettavissa ottelupäivänä SJK Shopista (stadionin kivijalassa ulkopuolella) neljä tuntia ennen ottelun alkua aina ottelun alkuun saakka.

Kultalippu sisältää:

  • Oma palvelupiste Carleberg Sports Barissa
  • Pääsy Kultalippu-alueelle Carlsberg Sports Barissa
  • Finger Food -buffetpöytä Carlsberg Sports Barissa
  • Oma Istuin Pääkatsomosta (Lohko 107)

Lisätiedot:

Myyntineuvottelija
Joonas Kuivalainen
+358 50 4342 806
joonas.kuivalainen@sjk.fi

Otteluisännyys

Otteluisännyydessä yhdistyvät markkinointi ja yrityksesi suhdetoiminta. Atria Lounge tarjoaa laadukkaat puitteet asiakas- tai henkilöstötilaisuuksille, joiden lomassa on aikaa seurusteluun hyvän ruoan ja juoman parissa. Valmiit kokonaisuudet koostuvat 10 tai 20 hengen tilaisuuksista, mutta räätälöimme niistä mieluusti asiakkaan toiveiden mukaiset. Yrityksesi sisäinen jalkapallo-ottelu, OmaSp Stadionin ympäristöön rakennettava työhyvinvointipäivä tai työpaikan sisäinen koulutus ennen varsinaista ottelua? Valinta on sinun, joten ole rohkeasti yhteydessä!

Tutustu Atria Loungen tiloihin paremmin OmaSp Stadionin sivuilla.

Lisätiedot:

Myyntineuvottelija
Joonas Kuivalainen
+358 50 4342 806
joonas.kuivalainen@sjk.fi

Kumppaniksi

SJK:n yhteistyökumppanuuksien lähtökohta on asetetuissa tavoitteissa, on se sitten brändin rakennus, uusasiakashankinta tai yhteiskuntavastuu. SJK avaa Yrityksellesi tarpeiden mukaan B2C tai B2B-kanavia niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin. Lähtölaukauksen jälkeen yhteistyötä rakennetaan välitavoitteiden kautta kohti kumppanuutta, jossa asiakas saa tavoittelemansa lisäarvon. Organisaatiomme yhteyshenkilö ylläpitää kumppanuutta ja on käytettävissä erinäisissä tarpeissa läpi vuoden. Mittaamme jatkuvasti kanavoidemme tavoittavuutta ja tehoa, kumppanuuden tasosta riippumatta. Tämä tieto on myös kumppaneidemme käytössä ja puramme keräämämme datan tarvittaessa asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Hyödynnä SJK:n kanavat osana markkinointisuunnitelmaasi ja onnistu tavoittamaan kohdeyleisösi!

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja
Sami-Petteri Kivimäki
+358 40 139 5780
sami-petteri.kivimaki@sjk.fi

Myyntineuvottelija
Joonas Kuivalainen
+358 50 4342 806
joonas.kuivalainen@sjk.fi