123 456 7890

Kultaliput

Sporttibaarin tunnelmaa henkivä Carlsberg Sports Bar on rento tapaamispaikka ennen ja jälkeen SJK:n kotiotteluiden. Carlsberg Sports Bar sijaitsee OmaSp Stadionin pääkatsomon 2. kerroksessa. 500 asiakaspaikan sporttibaari on tavallisesti ennen ottelua täynnä pre-gameista ja hyvästä futistunnelmasta nauttivia asiakkaitamme. Lisäksi 2. kerroksesta löytyy nykyään suuri terassialue. Carlsberg Sports Bar avaa ovensa kaksi tuntia ennen ottelun alkua ja sisäänkäyntejä baariin on useampia. Carlsbergissa on otteluiden jälkeen usein myös SJK:n pelaajien haastatteluita sekä mm. pelipaita-arvontoja.

 

Yksittäiset Kultaliput OmaSp Stadionin otteluihin tulevat myyntiin ottelukohtaisesti osoitteessa lippu.fi hintaan 50 € (sis. alv). Mikäli haluat varata suuremman lippupaketin ryhmällesi voit olla yhteydessä SJK:n myyntiin. Myös pöytävaraukset mahdollisia.

Finger food ruokailu löytyy Carlsberg baarin perältä, ja juomaliput saat baarin tiskiltä näyttämällä kultalippuasi. Ruokailu alkaa kaksi tuntia ennen ottelua ja on tarjolla pelin alkuun saakka.

Tutustu Carlsberg Sports Bariin tarkemmin OmaSp Stadionin sivuilla.

Kultalippu sisältää:

  • Istumapaikka pääkatsomosta
  • Finger Food -buffetruokailu Carlsberg Sports Barissa
  • 2 kpl juomalippuja /lippu

Hinta: 50 € (sis. alv.)

Lisätiedot:

Myyntipäällikkö
Joonas Kuivalainen
+358 50 4342 806
joonas.kuivalainen@sjk.fi

Myyntineuvottelija
Arttu Rahko
+358 45 1349 740
arttu.rahko@sjk.fi

Otteluisännyys

Otteluisännyydessä yhdistyvät markkinointi ja yrityksesi suhdetoiminta. Atria Lounge tarjoaa laadukkaat puitteet asiakas- tai henkilöstötilaisuuksille, joiden lomassa on aikaa seurusteluun hyvän ruoan ja juoman parissa. Valmiit kokonaisuudet koostuvat 10 tai 20 hengen tilaisuuksista, mutta räätälöimme niistä mieluusti asiakkaan toiveiden mukaiset. Yrityksesi sisäinen jalkapallo-ottelu, OmaSp Stadionin ympäristöön rakennettava työhyvinvointipäivä tai työpaikan sisäinen koulutus ennen varsinaista ottelua? Valinta on sinun, joten ole rohkeasti yhteydessä!

Tutustu Atria Loungen tiloihin paremmin OmaSp Stadionin sivuilla.

Lisätiedot:

Myyntipäällikkö
Joonas Kuivalainen
+358 50 4342 806
joonas.kuivalainen@sjk.fi

Myyntineuvottelija
Arttu Rahko
+358 45 1349 740
arttu.rahko@sjk.fi

Kumppaniksi

SJK:n yhteistyökumppanuuksien lähtökohta on asetetuissa tavoitteissa, on se sitten brändin rakennus, uusasiakashankinta tai yhteiskuntavastuu. SJK avaa Yrityksellesi tarpeiden mukaan B2C tai B2B-kanavia niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin. Lähtölaukauksen jälkeen yhteistyötä rakennetaan välitavoitteiden kautta kohti kumppanuutta, jossa asiakas saa tavoittelemansa lisäarvon. Organisaatiomme yhteyshenkilö ylläpitää kumppanuutta ja on käytettävissä erinäisissä tarpeissa läpi vuoden. Mittaamme jatkuvasti kanavoidemme tavoittavuutta ja tehoa, kumppanuuden tasosta riippumatta. Tämä tieto on myös kumppaneidemme käytössä ja puramme keräämämme datan tarvittaessa asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Hyödynnä SJK:n kanavat osana markkinointisuunnitelmaasi ja onnistu tavoittamaan kohdeyleisösi!

Lisätiedot:

Myyntipäällikkö
Joonas Kuivalainen
+358 50 4342 806
joonas.kuivalainen@sjk.fi

Myyntineuvottelija
Arttu Rahko
+358 45 1349 740
arttu.rahko@sjk.fi