123 456 7890

Hyödynnä SJK osana markkinointisuunnitelmaasi ja onnistu tavoittamaan kohdeyleisösi!

SJK:n yhteistyökumppanuuksien lähtökohta on asetetuissa tavoitteissa. Tähtäimessäsi voi olla brändin rakennus, uusasiakashankinta tai yhteiskuntavastuu. SJK avaa Yrityksellesi tarpeiden mukaan B2C tai B2B-kanavia niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin.

Organisaatiomme yhteyshenkilö ylläpitää kumppanuutta ja on käytettävissä erinäisissä tarpeissa läpi vuoden. Mittaamme jatkuvasti kanaviemme tavoittavuutta ja tehoa kumppanuuden tasosta riippumatta. Tämä tieto on myös kumppaneidemme käytössä ja puramme keräämämme datan tarvittaessa asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Joonas Kuivalainen

Myyntipäällikkö
+358 50 4342 806
joonas.kuivalainen@sjk.fi

Arttu Rahko

Myyntineuvottelija
+358 45 1349 740
arttu.rahko@sjk.fi

Lippupaketit yrityksille

Kultaliput

Sporttibaarin tunnelmaa henkivä Carlsberg Sports Bar on rento tapaamispaikka. Carlsberg Sports Bar sijaitsee OmaSp Stadionin pääkatsomon 2. kerroksessa. 500 asiakaspaikan sporttibaarista löydät pre-gamen parhaat hetket ja hyvää futistunnelmaa. Lisäksi 2. kerroksesta löytyy nykyään suuri terassialue, josta näkymät myös OmaSp Stadionin etupihan Hetki Stagelle. Carlsberg Sports Bar avaa ovensa puolitoista tuntia ennen ottelun alkua. Carlsbergissa on otteluiden jälkeen usein myös SJK:n pelaajien haastatteluita sekä mm. pelipaita-arvontoja. Ruoka on saatavilla ottelun alkuun saakka.

Kultalippujen hinta: 39 € (sis. alv.)

Mikäli haluat varata suuremman lippupaketin ryhmällesi voit olla yhteydessä SJK:n myyntiin. Yrityksille myytävät paketit sisältävät myös oman pöytävarauksen ja tarvittaessa juomalippuja.

Kultalippupaketit yrityksille sisältävät:

  • Istumapaikat pääkatsomosta
  • Pöytävaraus seurueellenne
  • Finger Food -buffetruokailu Carlsberg Sports Barissa
  • Halutessanne sovittu määrä juomalippuja

Ota yhteyttä myyntitiimiimme!

VIP-liput

OmaSp Stadionin lippulaiva on elegantti Atria Lounge, joka tarjoaa asiakkailleen viihtyisän ja erityisen laadukkaan otteluelämyksen. Atria Loungea voi hyvällä syyllä kutsua Suomen tyylikkäimmäksi jalkapalloravintolaksi. Yksityishenkilöille kyseinen VIP-tila tarjoaa laadukkaan hengähdyspaikan hektisen arjen keskellä, jalkapallosta ja ystävien seurasta nauttien. Yrityksille Atria Lounge on puolestaan paikka, jonne voi tuoda vaativimmatkin asiakkaansa viettämään täydellistä jalkapalloiltaa.

Atria Loungen oma sisäänkäynti sijaitsee OmaSp Stadionin pääsisäänkäynnin vieressä. VIP-henkilökuntamme on vastaanottamassa vieraita jo 1,5 tuntia ennen pelin alkamista ja opastaa heidät stadionin kolmanteen kerrokseen. Viihtyisissä tiloissa asiakasta odottaa laadukas ja monipuolinen buffet-ruokailu. Pääruoka on tarjolla ennen peliä. Ottelun puoliajalla Atria Loungessa päästään nauttimaan jälkiruokakahvit. Rauhallinen tunnelma tarjoaa mahdollisuuksia niin bisnesneuvotteluihin kuin vapaamuotoiseen seurusteluunkin, ja pöydän varaamalla illasta voi tehdä entistäkin intiimimmän.

Atria Loungeen myydään valmiiden yrityspakettien ohella myös yksittäisiä VIP-lippuja, joten ole yhteydessä myyntitiimiimme ja kysy lisää!

Yhteistyökumppanuus

Näkyvyystuotteet

Urheiluseuran kumppanina oleminen nykypäivänä voi olla paljon muutakin kuin yrityksesi logo peliasussa tai kentänlaidan mainospaikoilla. SJK:n sosiaalisen median kanavat sekä ottelutapahtuman monipuolisuus ovat avanneet paljon uusia mahdollisuuksia tehdä yhteistyötä – molempia osapuolia hyödyntäen. Ja tiedämme, että logonäkyvyys on yrityksille edelleen tärkeää, joten valikoimaamme kuuluu paljon perinteisiä ja hieman kekseliäämpiäkin mainospaikkoja.

Ota yhteyttä myyntitiimiimme ja suunnitellaan juuri Sinun yrityksellesi sopiva kokonaisuus!

Stadionin osakkeet – "VIP-kausikortti"

Varaa oma paikkasi vipistä! Osakkeet sisältävät tasosta riippuen kahden hengen käyttöoikeuden OmaSp Stadionin kolmannen kerroksen VIP-tiloihin SJK:n Veikkausliigan kotiotteluissa. Ottelutapahtumissa osakkeenomistajat ovat oikeutettuja nauttimaan Atria Loungen tai SJK Loungen palveluista ruokailuineen, juomineen ja host-palveluineen.

Kysy lisää myyntitiimiltämme!

Verkostoituminen

SJK:n kumppanina pääset osaksi laajaa kumppaniverkostoamme. Kumppanuuden etuihin kuuluvat muun muassa erilaiset kumppanitapaamiset (esimerkiksi Kumppaniaamiaiset ja After Work -tilaisuudet), pääsy Kumpaniklubille SJK:n kotiotteluissa, kausittainen kumppanien yhteinen vieraspelimatka sekä kumppanikirjeet!

Muut palvelut yrityksille

Tilasuudet ja tapahtumat

Järjestä yrityksesi tilaisuus tai tapahtuma kauniilla OmaSp Stadionilla! Onko mielessäsi kokous tai kongressi? OmaSp Stadionin korkealuokkaiset, muokattavat ja toimivat tilat kaikenkokoisille ryhmille. Eri kokoiset tilamme ovat muunneltavissa koulutustapahtumiin, kokouksiin ja juhlatilaisuuksiin kymmenen hengen pienemmistä tilaisuuksista jopa tuhannen hengen juhliin.

Mikäli olet kiinnostunut tapahtuman järjestämisestä, ota yhteyttä OmaSp Stadionin myyntiin.

Työhyvinvointi

OmaSp Stadion on oivallinen paikka järjestää työhyvinvointitapahtuma. Stadionin omat tilat ja lähialueen ulkoilumaastot ovat hyvä alusta suunnitella ohjelmaa koko päiväksi ja illaksi.

Työhyvinvointikokonaisuutemme rakennetaan kumppaniemme DBC Seinäjoen ja OmaSp Stadionin henkilökunnan kanssa, ja voit ottaa yhteyttä heihin DBC Seinäjoen ja OmaSp Stadionin sivustojen kautta.

Kuulemme mielellämme sinusta, jos olet kiinnostunut yritysten lippupaketeista tai muista yrityksille suunnatuista tuotteista!