123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho on tehnyt kauden 2024 kattavan lainasopimuksen kapverdeläisen 23-vuotiaan keskuspuolustajan Kelvin Piresin kanssa. Sopimuksessa on mukana osto-optio.

193-senttinen Pires on pelannut koko ammattilaisuransa ajan Slovakian pääsarjaseura AS Trenčínissä. Lisäksi hänellä on vyöllään maaotteluita Kap Verden maajoukkueessa sekä poikamaajoukkueissa.

–Olemme innoissamme saadessamme Kelvinin Kerhoon, sillä olemme seuranneet häntä viime vuoden puolelta asti ja hän on juuri sen profiilin pelaaja, jota olemme keskuspuolustukseemme etsineet. Maajoukkue-edustukset sekä yli 60 ottelua Slovakian pääsarjassa kertovat hänen vankasta taustastaan, ja hän sopii hyvin dynaamiseen ja määrätietoiseen joukkueeseemme, luonnehtii Seinäjoen Jalkapallokerhon päävalmentaja Toni Lehtinen.

Pires on erittäin potentiaalinen pelaaja jonka tavoitteet eivät suinkaan pääty Etelä-Pohjanmaalle. Nuoren miehen tavoitteet ovat korkealla.

–Otan vastaan ilolla tämän uuden haasteen. Haluan nauttia pelaamisesta ja auttaa joukkuetta. Vaikka olen keskuspuolustaja haluan myös koettaa tehdä maaleja – olen vaarallinen erikoistilanteissa. Teen kaikkeni tavoitteiden saavuttamiseksi ja haluan pelata vielä korkeammalla tasolla, kertoo Kerhon tuore hankinta Pires.

Seinäjoen Jalkapallokerhon seuraava peli pelataan jo tulevana torstaina 8.2. klo 14:45, jolloin FC Haka saapuu Seinäjoelle. Kyseessä on FC Hakan kotipeli, mutta kamppailu käydään siitä huolimatta Seinäjoen Wallsport Areenalla. Kaikki tulevat ottelut näet Otteluohjelma-sivulta. Ovella myydään peliin irtolippuja hintaan 12€ (lasten lippu 6€, alle 7-vuotiaat maksutta). Lipunmyynnissä maksutapana käy vain korttimaksusekä henkilöstöetusetelit. Mikäli et pääse paikan päälle, voit katsoa pelin Ruudusta.