123 456 7890

MEIDÄN KAUPUNKI

Meidän Kaupunki -kampanjassa Seinäjoen keskustan yritykset saavat näkyvyyttä ja SJK:n pelipäivä näkyy kaupungilla!

Alla olevat yritykset ovat mukana Meidän Kaupunki -kampanjassa, ja tarjoavat kausikorttilaisillemme joko jatkuvia etuja tai pelipäivän erikoistarjouksia! Tutustu kaupungin parhaisiin yrityksiin tällä sivulla ja löydä parhaat diilit!

Haluatko mukaan kampanjaan? Keksi sopiva etu kausikorttilaisille ja ota yhteyttä joonas.kuivalainen@sjk.fi tai tommi.kilpio@sjk.fi.

BOUTIQUE S

Boutique S on palveleva naistenvaatteiden erikoisliike kaikille ihanille naisille Seinäjoen sydämessä! Monipuolisesta merkkivaatteiden valikoimastamme löydät kansainvälisiä laatubrändejä sekä yksilöllisiä kotimaisia tuotemerkkejä kuten Marc O’Polo, By Malene Birger, Repeat, Cambio, Bitte Kai Rand, Balmuir, Uhana, Yozen, Lumi.

Etu SJK kausikortilla: Pelipäivinä kaikki tuotteet -10%

https://www.boutiques.fi/

CAFE BAR PALAVERI

Maan mainio kantakuppila Seinäjoen ytimessä! Palaveri on Baari isolla B:llä. Soveltuu erinomaisesti alkuperäistarkoituksensa lisäksi päivittäiseen jutusteluun, kahvitteluun tai jälkipeleihin. Räyhäkkään rauhakas tunnelma ja ystävällinen palvelu pitävät aivokemiat kohdillaan.

Etu SJK kausikortilla: Pelipäivinä 0,5l olut 5,5€, 0,4l lonkero 6,5€ ja 0,33 Crowmoor-siideri 6,5€

http://www.palaveri.net/

CULTURE CLUB STILL STANDING

Ulla ja Momo toivottavat sinut tervetulleeksi Still Standingin baariin käsintehdyille hedelmädrinkeille! “Stilli” on rento kuppila Seinäjoen keskustassa Lakeuden puiston kupeessa.

Etu SJK kausikortilla: Pelipäivinä hanatuotteet -10%

https://www.stillstandingbar.com/

EL CEBO

Yritys on perustettu v. 1985 ja se on toiminut samalla periaatteella siitä lähtien. El Cebo on yksi vanhimmista suomalaisista perinteisistä kebab-ravintoloista. Kebab-lihan, kastikkeiden ja pizzan valmistus tapahtuu omien reseptien mukaan. Käytämme suomalaista lihaa sekä lähialueen tuoretuotteita.

Etu SJK kausikortilla: Pelipäivinä -10% alennus normaalihinnoista.

https://www.elcebo.fi/

FIESTA SEINÄJOKI

Aasialainen fuusioravintola Kalevankadulla 16, 60100 Seinäjoki. Tarjoamme lounasbuffet, ala-carte, take-away, ja catering.

Etu SJK kausikortilla: Buffet-lounas arkisin 10,50€ ja 10% alennus à la carte -hinnoista.

https://fiestaseinäjoki.com/

HÄRMÄN HÄJY

​Häjy on vuonna 2000 perustettu karaokeravintola Seinäjoen rautatieasemaa vastapäätä. “Ainoa oikea Pohojalaanen paari jossei tartte orijaalla! ‘Iloonen elämä on tervehellistä’ on meidän motto”, kertoo Marko Pirhonen.

Etu SJK kausikortilla pelipäivinä: Kaikki tuotteet -15% normaalihinnoista.

https://www.facebook.com/pubharmanhajy/

JOHNNY’S HEIST

Life is too short for bad pizza. Johnny’s Heist tarjoilee aidolla italialaisella pizzauunilla valmistettuja napolilaistyyppisiä pizzoja laadukkaista raaka-aineista.

Etu SJK kausikortilla: Ruoka- ja juomatuotteet -15%

https://www.johnnysheist.com/

KAUPPATORIN AALTO

Kauppatorin Aalto on Kauppatorilla sijaitseva aurinkoinen terassiravintola, johon voi tulla päivällä koko perheen voimin virvokkeelle ja burgerille. Illan pimetessä terassilla on mukavaa nauttia lasillisesta kuohuvaa ja aikuisesta seurasta. Erilaiset teemaillat ja live-esiintyjät luovat tunnelmaa auringon laskiessa.

Ulpu Ruokapirssi parkkeeraa Aaltoon kesällä tarjoten konstailematonta, krouvia katuruokaa hiiligrillistä. Ulpu on avoinna lounasaikaan sekä vähintään tapahtumien aikaan myös iltaisin.

Kauppatorin Aallosta tehdyistä ostoista saa Bonusta S-Etukortilla!

Aukioloajat säävarauksella.

Etu SJK kausikortilla: Pelipäivinä kaikki tuotteet -10% kausikorttia näyttämällä.

https://www.raflaamo.fi/fi/seinajoki/kauppatorin-aalto
https://www.raflaamo.fi/fi/seinajoki/ulpu-ruokapirssi
https://www.instagram.com/kauppatorinaalto

KULTAINEN KULAUS

Kulaus on vaalinut perinteistä pubikulttuuria Seinäjoella ansiokkaasti jo vuodesta 1988. Pubivisoja, bingoa, laadukkaita trubaduureja ja isompiakin kokoonpanoja.

Etu SJK kausikortilla: Pelipäivinä 0,5l olut 5€ 0,33l siideri 5€, SJK-olut 0,33l 3€ ja Muteman inkivääriolut 0,275l 5€

https://www.kulaus.fi/

KULTASEPPÄ HANHINIEMI

Kultaseppä A. Hanhiniemi on vuodesta 1988 toiminut perheyritys, joka tunnetaan erityisesti yksilöllisistä jalometallikoruistaan. Uniikit korut valmistetaan suunnittelusta lähtien asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Käytössä ovat nykyaikaiset toimintamenetelmät kuten 3D-mallinnus, ja esineitä valmistetaan myös muista materiaaleista, kuten muovista ja teräksestä. Hanhiniemi myös korjaa koruja ja esineitä sekä muokkaa vanhoista uusia. Palveluvalkoimaan kuuluvat myös kaiverrukset, Polar-sykemittareiden huolto, sekä laaja valikoima lahjaesineitä.

Etu SJK kausikortilla: Alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista -20% (Ei koske työsuorituksia).

http://www.kultaseppahanhiniemi.fi/

KULTASEPÄNLIIKE TULISALO

Kultasepänliike Tulisalo ja sen korkealaatuinen ja yksilöllinen valikoima löytyy Seinäjoen keskustasta. Laatua ja kokemusta yli 80 vuoden ajan.

Etu SJK kausikortilla: Alennus kaikista ostoksista -15%

https://www.tulisalo.com/

SJK STORE

SJK Store on Seinäjoen Jalkapallokerhon fanituotteiden lippulaivamyymälä Seinäjoen keskustassa, kauppakeskus Epstorilla.

Etu SJK kausikortilla: Kaikki fanituotteet -15%

https://sjk.fi/verkkokauppa

VEKSELI PLAZA

Pankkimaailman tarinoista teemansa ammentava Vekseli on baari vailla vertaa. Vekselinaukion laidalla sijaitseva seurusteluravintolan sisustus on sanalla sanoen moderni. Materiaalivalinnat ja kalusteet myötäilevät paikalta puretun pankkiholvin perintöä ja 60 paikkaisen baarin juomalistalta löydät maistuvia drinkkejä. Vekselin edustalle keitaaksi pystytetty aurinkoterassi palvelee päivittäin ja paikkoja riittää 200 henkilölle.

Etu SJK kausikortilla: Kaikki juomat -15%

Vekseli Plaza @ Instagram
Vekseli Plaza @ Facebook

WENLA CAFÉ & BISTRO

Wenla on lounasravintola Torikeskuksen toisessa kerroksessa. Wenlan valikoimiin kuuluvat monipuoliset ja kekseliäät salaatit, sekä vaihtuva terveellinen lämmin lounas.

Etu SJK kausikortilla: Lämmin lounas alennettuun hintaan 9,70€

https://www.facebook.com/wenlasjk/