123 456 7890

MEIDÄN KAUPUNKI

Meidän Kaupunki -kampanjassa Seinäjokiset yritykset saavat näkyvyyttä ja SJK:n pelipäivä näkyy kaupungilla!

Alla olevat yritykset ovat mukana Meidän Kaupunki -kampanjassa, ja tarjoavat kausikorttilaisillemme joko jatkuvia etuja tai pelipäivän erikoistarjouksia! Tutustu kaupungin parhaisiin yrityksiin tällä sivulla ja löydä parhaat diilit!

Haluatko mukaan kampanjaan? Keksi sopiva etu kausikorttilaisille ja ota yhteyttä tommi.kilpio@sjk.fi

AITOLEIPÄ

Aitoleipä on Tampereelta lähtöisin oleva perinteitä ja suomalaista ruokaa arvostava kahvilaketju. Aitoleipä on tunnettu kotiruoasta, laadukkaasta brunssista ja kahviloista. Vitriineistämme löydät herkkuja sekä suolaiseen että makeaan nälkään. Aitoleipä sijaitsee Seinäjoen Ideaparkissa keskeisellä paikalla keskusaukion kupeessa osoitteessa Suupohjantie 57.

Etu SJK kausikortilla: Vitriinituotteet -10%, Kahvi ja pulla 4,50€

Nettisivut

Facebook

BOUTIQUE S

Boutique S on palveleva naistenvaatteiden erikoisliike kaikille ihanille naisille Seinäjoen sydämessä! Monipuolisesta merkkivaatteiden valikoimastamme löydät kansainvälisiä laatubrändejä sekä yksilöllisiä kotimaisia tuotemerkkejä kuten Marc O’Polo, By Malene Birger, Repeat, Cambio, Bitte Kai Rand, Balmuir, Uhana, Yozen, Lumi.

Etu SJK kausikortilla: Pelipäivinä kaikki tuotteet -10%

https://www.boutiques.fi/

CAFÈ EPSTORI

Café Epstori on viihtyisä lounaskahvila Seinäjoen keskustan ytimessä, kauppakeskus Epstorilla. Piipahda herkuttelemaan makeita leivonnaisia tai tule nauttimaan ravitseva salaattilounas. Kehutut lounasannokset Café Epstorista myös mukaan!

Etu SJK kausikortilla: -10% alennus

https://www.instagram.com/cafeepstori/

CLIPS

Clips on vuonna 2002 perustettu kampaamo-myymälä, joka tarjoaa saman katon alla kaikki hiusten hoitoon liittyvät palvelut ja monipuoliset tuotteet yli 750 tuotteen valikoimasta. Kampaamosta saat alennusta -25 € joka seitsemännestä käynnistä ja tuoteostoista 3+1 edun ansiosta maksat vain kolmesta tuotteesta ja neljäs on sinulle ilmainen! Lisäksi Clipsin tarjouspöydistä löydät jatkuvasti vaihtuvia tarjoustuotteita, joissa alennukset ovat pääsääntöisesti 40–50%.

Clips Seinäjoki palvelee Ideaparkissa osoitteessa Suupohjantie 57.

Etu SJK-kausikortilla: -10% kaikista palveluista

http://www.clips.fi

CAFE BAR PALAVERI

Maan mainio kantakuppila Seinäjoen ytimessä! Palaveri on Baari isolla B:llä. Soveltuu erinomaisesti alkuperäistarkoituksensa lisäksi päivittäiseen jutusteluun, kahvitteluun tai jälkipeleihin. Räyhäkkään rauhakas tunnelma ja ystävällinen palvelu pitävät aivokemiat kohdillaan.

Etu SJK kausikortilla: Pelipäivinä 0,5l olut 5,5€, 0,4l lonkero 6,5€ ja 0,33 Crowmoor-siideri 6,5€

http://www.palaveri.net/

CROSSFIT SEINÄJOKI

Crossfit on laji, jonka tarkoituksena on kehittää monipuolisesti kehon eri ominaisuuksia, kuten liikkuvuutta, koordinaatiota, kestävyyttä, nopeutta sekä voimaa tasapainoisesti ja edesauttaa näin harjoittelijan päivittäistä toimintakykyä. Crossfit Seinäjoen sali sijaitsee aivan OmaSp Stadionin naapurissa osoitteessa Alaseinäjoenkatu 17.

Etu SJK-kausikortilla: Kuukausijäsenyydet alennettuun hintaan.
10 kerran kortti 89€ (norm. 109€)
1kk 79€ (94€)
3kk 76€ (85€)
6kk 70€ (82€)
12kk 65€ (77€)

https://www.crossfitseinajoki.com

CULTURE CLUB STILL STANDING

Ulla ja Momo toivottavat sinut tervetulleeksi Still Standingin baariin käsintehdyille hedelmädrinkeille! “Stilli” on rento kuppila Seinäjoen keskustassa Lakeuden puiston kupeessa.

Etu SJK kausikortilla: Pelipäivinä hanatuotteet -10%

https://www.stillstandingbar.com/

EL CEBO

Yritys on perustettu v. 1985 ja se on toiminut samalla periaatteella siitä lähtien. El Cebo on yksi vanhimmista suomalaisista perinteisistä kebab-ravintoloista. Kebab-lihan, kastikkeiden ja pizzan valmistus tapahtuu omien reseptien mukaan. Käytämme suomalaista lihaa sekä lähialueen tuoretuotteita.

Etu SJK kausikortilla: Pelipäivinä -10% alennus normaalihinnoista.

https://www.elcebo.fi/

FIESTA SEINÄJOKI

Aasialainen fuusioravintola Kalevankadulla 16, 60100 Seinäjoki. Tarjoamme lounasbuffet, ala-carte, take-away, ja catering.

Etu SJK kausikortilla: Buffet-lounas arkisin 10,50€ ja 10% alennus à la carte -hinnoista.

https://fiestaseinäjoki.com/

HÄRMÄN HÄJY

​Häjy on vuonna 2000 perustettu karaokeravintola Seinäjoen rautatieasemaa vastapäätä. “Ainoa oikea Pohojalaanen paari jossei tartte orijaalla! ‘Iloonen elämä on tervehellistä’ on meidän motto”, kertoo Marko Pirhonen.

Etu SJK kausikortilla: Pelipäivinä kaikki tuotteet -15% normaalihinnoista.

https://www.facebook.com/pubharmanhajy/

HOOK

Maittavien ruokien lisäksi Hookissa voit nauttia myös urheilutarjonnasta screenien välityksellä mm. Jääkiekon SM-liiga, CHL:llää ja paljon muuta. Lisäksi näytämme tärkeimmät tapahtumat screeneiltä. Tule toteamaan, minkä vuoksi Hookin siipiä ja muita herkkuja kehutaan Suomen parhaiksi! Tuoreet vastapaistetut kanansiivet herkullisen kastikkeen kera vievät kielen mennessään!

Etu SJK kausikortilla: -15% alennus ruoka- ja juomatuotteista

https://npg.fi/ravintolat/hook-seinajoki

HOTELLI ALMA

Hotelli Alma sijaitsee aivan Seinäjoen kaupungin sydämessä ja matkakeskuksen naapurissa. Hotellin etuovelta on nopeat raideyhteydet pohjoiseen ja etelään. Omalla autolla matkustavalle on runsaasti ilmaista paikoitustilaa hotellin pihassa. Sähköautosi lataat kätevästi Alman omista sähköautojen latauspisteistä. Alman ainutlaatuinen kuusi metriä korkea jugend-henkinen ravintolasali tarjoaa upeat puitteet ruokahetkellesi. Ravintola sopii niin arkipäivän lounashetkeen kuin ikimuistoiseen juhlaan.

Etu SJK kausikortilla: Pelipäivinä majoitus (koti- tai vieraspelipäivää edeltävä tai seuraava yö) -15%, ruuat ja juomat -15%

https://www.hotelalma.fi

JOHNNY’S HEIST

Life is too short for bad pizza. Johnny’s Heist tarjoilee aidolla italialaisella pizzauunilla valmistettuja napolilaistyyppisiä pizzoja laadukkaista raaka-aineista.

Etu SJK kausikortilla: Ruoka- ja juomatuotteet -15%

https://www.johnnysheist.com/

KAUPPATORIN AALTO

Kauppatorin Aalto on Kauppatorilla sijaitseva aurinkoinen terassiravintola, johon voi tulla päivällä koko perheen voimin virvokkeelle ja burgerille. Illan pimetessä terassilla on mukavaa nauttia lasillisesta kuohuvaa ja aikuisesta seurasta. Erilaiset teemaillat ja live-esiintyjät luovat tunnelmaa auringon laskiessa.

Ulpu Ruokapirssi parkkeeraa Aaltoon kesällä tarjoten konstailematonta, krouvia katuruokaa hiiligrillistä. Ulpu on avoinna lounasaikaan sekä vähintään tapahtumien aikaan myös iltaisin.

Kauppatorin Aallosta tehdyistä ostoista saa Bonusta S-Etukortilla!

Aukioloajat säävarauksella.

Etu SJK kausikortilla: Pelipäivinä kaikki tuotteet -10% kausikorttia näyttämällä.

https://www.raflaamo.fi/fi/seinajoki/kauppatorin-aalto
https://www.raflaamo.fi/fi/seinajoki/ulpu-ruokapirssi
https://www.instagram.com/kauppatorinaalto

KULLERVO

Kullervo on monipuolinen, viiden osaston kokonaisuus, joka muodostaa elämyksiä ja kohtaamisia asteen verran varttuneempaan makuun. Musiikkibaari Otto on bilepuoli, jossa laitetaan korkkarit kattoon DJ:n soittamien hittien tahdissa. Urkki Karaoke on vastaus laulun tarpeeseen. Star Lounge on loistava paikka 10-20 hengen yksityistilaisuuksiin. Bilekortteli Kullervon terassi palvelee asiakkaita kesäisin iltamyöhään. Johnny´s Heististä napoletana-pizzaa laadukkaasti talon omalla pizzataikinalla ja harkituilla raaka-aineilla. Johnny´s Heistissä viikonloppuisin myös parhaat bileet pilkkuun asti.

Etu SJK kausikortilla: Juomatuotteet -15%

https://npg.fi/ravintolat/bilekortteli-kullervo

KULTAINEN KULAUS

Kulaus on vaalinut perinteistä pubikulttuuria Seinäjoella ansiokkaasti jo vuodesta 1988. Pubivisoja, bingoa, laadukkaita trubaduureja ja isompiakin kokoonpanoja.

Etu SJK kausikortilla: Pelipäivinä 0,5l olut 5€ 0,33l siideri 5€, SJK-olut 0,33l 3€ ja Muteman inkivääriolut 0,275l 5€

https://www.kulaus.fi/

KULTASEPPÄ HANHINIEMI

Kultaseppä A. Hanhiniemi on vuodesta 1988 toiminut perheyritys, joka tunnetaan erityisesti yksilöllisistä jalometallikoruistaan. Uniikit korut valmistetaan suunnittelusta lähtien asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Käytössä ovat nykyaikaiset toimintamenetelmät kuten 3D-mallinnus, ja esineitä valmistetaan myös muista materiaaleista, kuten muovista ja teräksestä. Hanhiniemi myös korjaa koruja ja esineitä sekä muokkaa vanhoista uusia. Palveluvalkoimaan kuuluvat myös kaiverrukset, Polar-sykemittareiden huolto, sekä laaja valikoima lahjaesineitä.

Etu SJK kausikortilla: Alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista -20% (Ei koske työsuorituksia).

http://www.kultaseppahanhiniemi.fi/

KULTASEPÄNLIIKE TULISALO

Kultasepänliike Tulisalo ja sen korkealaatuinen ja yksilöllinen valikoima löytyy Seinäjoen keskustasta. Laatua ja kokemusta yli 80 vuoden ajan.

Etu SJK kausikortilla: Alennus kaikista ostoksista -15%

https://www.tulisalo.com/

SAMBURGER

Samburger on vuonna 1984 Kauhavalla perustettu grilliketju, jolla on tätä nykyä kolme toimipistettä; kaksi Seinäjoella ja yksi Kauhavalla. Se tarjoaa monipuolisesti erilaisia burgereita ja ruoka-annoksia jokaisen nälkään. Samburger on mukana Meidän Kaupunki -kampanjassa Ideapark Seinäjoen toimipisteellään, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Ideaparkin pääkadun päässä oikealla osoitteessa Suupohjantie 57.

Etu SJK kausikortilla: Aterian ostajalle pieni juoma veloituksetta

https://samburger.fi
https://www.facebook.com/samburgeroy/

SJK STORE

SJK Store on Seinäjoen Jalkapallokerhon fanituotteiden lippulaivamyymälä Seinäjoen keskustassa, kauppakeskus Epstorilla.

Etu SJK kausikortilla: Kaikki fanituotteet -15%

https://sjk.fi/verkkokauppa

TAPHOUSE 60100

Taphouse 60100 on viihtyisä tapaamispaikka Seinäjoen keskustassa, josta löytyy oluita myös asteen verran vaativampaan makuun! Viikonloppuisin taphousessa on tarjolla livemusiikkia.

Etu SJK kausikortilla: Juomatuotteet -15%

https://npg.fi/ravintolat/th60100

VEKSELI PLAZA

Pankkimaailman tarinoista teemansa ammentava Vekseli on baari vailla vertaa. Vekselinaukion laidalla sijaitseva seurusteluravintolan sisustus on sanalla sanoen moderni. Materiaalivalinnat ja kalusteet myötäilevät paikalta puretun pankkiholvin perintöä ja 60 paikkaisen baarin juomalistalta löydät maistuvia drinkkejä. Vekselin edustalle keitaaksi pystytetty aurinkoterassi palvelee päivittäin ja paikkoja riittää 200 henkilölle.

Etu SJK kausikortilla: Juomatuotteet -15%

VUOKRAÄIJÄT

VuokraÄijät on nuori yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman laitteita ja välineitä vuokrattavaksi. Olemme intohimoisia tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisuuden nauttia monipuolisesta vapaa-ajasta ja hoitaa arjen askareita sekä työntekoa ilman suurta omistamisen taakkaa. Olitpa sitten rentoutumisen ystävä, ammattilainen tai tee-se-itse-guru, VuokraÄijät on luotettava kumppanisi.

Ota yhteyttä verkkosivujemme kautta, niin autamme sinua valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivat laitteet ja välineet!

Etu SJK kausikortilla: 0-200€ vuokraukset -15%, yli 200€ vuokraukset -10%

https://www.vuokraaijat.com

WENLA CAFÉ & BISTRO

Wenla on lounasravintola kauppakeskus Torikeskuksessa.

Etu SJK kausikortilla: Lämmin lounas alennettuun hintaan 11,70€

https://www.facebook.com/wenlasjk/