123 456 7890

Liput

SJK:n otteluliput myy Lippu.fi. Lippuja voit ostaa ennakkoon myös SJK Storesta sekä ottelupäivänä OmaSp Stadionin lipunmyyntikojusta.

Liput SJK Akatemian otteluihin myydään normaalitilanteessa vain portilta.

Mikäli haluat tehdä ottelutapahtumasta entistä ikimuistoisemman, tutustu VIP-tuotteisiimme sekä yrityksille suunnattuihin palvelukokonaisuuksiin.

Lippuhinnasto Veikkausliigan otteluihin

Pääkatsomo 35€ *
Eteläkatsomo 25€ *
Kannattajapääty 20€
Itäpääty 20€
Kultalippu 50€
VIP-lippu 112,40€

Lapset 7-12v -50% peruslipuista.
Lapset alle 7v veloituksetta maksavan aikuisen mukana.

*Varusmiehet, opiskelijat, eläkeläiset, lapset 13-17v -5€ alennus

Hinnasto ei koske Superlauantai-tapahtumia.

Kausikortit

Kauden 2022 kausikortit ovat nyt myynnissä Lippupisteellä.

2022 KAUSIKORTTIEN SISÄLTÖ JA EDUT:

Veikkausliigan kotiottelut
Suomen Cupin kotiottelut
8.1. jälkeen pelattavat harjoitusottelut
Etuosto-oikeus UEFA Conference Leaguen karsintapeleihin kesällä
Kutsu seuraamaan edustusjoukkueen harjoituksia joulukuussa 2021
15% alennus SJK Storen tuotteista
10% alennus OmaSp Stadionin tapahtumista
Meidän Kaupunki -kampanjan edut
SJK Akatemian kausikortti etuhintaan 29€ (norm. 49€)

Jos ostat kausikorttisi ennen 31.12.2021
Saat lisäksi kutsun ja oikeuden osallistua 8.1.2022 järjestettävään harjoitusottelutapahtumaan jonne pääsevät yksinoikeudella vain vuoden 2021 loppuun mennessä kauden 2022 kausikortin ostaneet kannattajamme. Ottelu pelataan Wallsport Areenalla. SJK tarjoaa ottelussa kakkukahvit ja ottelun jälkeen OmaSp Stadionilla on luvassa uuden päävalmentajan Joaquin Gómezin tervehdys sekä iltaohjelmaa. Tapahtumassa on tavattavissa myös pelaajia.

SJK + SJK AKATEMIA

Kaudelle 2022 tulevat myyntiin jälleen myös Ykköseen nousseen SJK Akatemian kausikortit. SJK:n ja SJK Akatemian omien kausikorttien lisäksi myynnissä on yhdistelmäkausikortteja, joilla pääsee nauttimaan sekä SJK:n että SJK Akatemian kotipeleistä. SJK:n kausikorttien ostajalle Akatemian kausikortti tarjotaan erikoishintaan 29€ (norm. 49€). Ykkösen ottelutapahtumaa pyritään kehittämään tulevalle kaudelle entisestään.

TOIMI NÄIN

Kauden 2021 kausikortin uusiminen tai uusien korttien tilaaminen onnistuu vaivattomasti Lippu.fi-sivustolla ja heidän puhelinpalvelunsa palvelee numerossa 0600 413 141 aina arkisin klo 9-16. Mikäli sinulla on kausikortti jo ennestään, voit uusia korttisi myös maksamalla sähköpostiisi lähetetyn laskun 31.12.2021 mennessä, jolloin varmistat sinulle aiemmin varatun katsomopaikan myös kaudella 2022. Vapautamme tämän jälkeen vahvistamattomat kausikorttipaikat yleiseen myyntiin.

SJK Storessa kausikorttien maksutapoina käyvät käteisen ja kortin lisäksi Epassi, SmartumPay, Edenred, Smartum Setelit sekä Tyky-setelit. SJK Store avautuu perjantaina 26.11.2021 Seinäjoen Torikeskukseen ja se palvelee asiakkaita arkisin klo 10-17 sekä lauantaisin klo 10-16.

Mikäli haluat maksaa kausikorttisi laskulla (ja osamaksulla), onnistuu se helpoiten soittamalla Lippupisteen puhelinpalveluun tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen kausikortti@lippu.fi Mainitse viestin otsikossa SJK 2022, niin saat vastauksen nopeammin.

KAUSIKORTTIEN HINNAT 2022:

SJK:
Pääkatsomo 264€*
Eteläkatsomo 184€*
Kannattajapääty 134€
Itäpääty 134€*

SJK + SJK Akatemia Upgrade:
Pääkatsomo 293€*
Eteläkatsomo 213€*
Kannattajapääty 163€
Itäpääty 163€*

SJK Akatemia:
Pääkatsomo 49€
SJK Akatemia upgrade (SJK kausikortin lisäksi) 29€

*Alennusryhmille (eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet, työttömät) 20€ euron arvoinen alennus kausikorttituotteista.
Hinnat sisältävät Lippupisteen kulut.

Kultaliput – Carlsberg Sports Bar

Sporttibaarin tunnelmaa henkivä Carlsberg Sports Bar on rento tapaamispaikka ennen ja jälkeen SJK:n kotiotteluiden. Carlsberg Sports Bar sijaitsee OmaSp Stadionin pääkatsomon 2. kerroksessa. 500 asiakaspaikan sporttibaari on tavallisesti ennen ottelua täynnä pre-gameista ja hyvästä futistunnelmasta nauttivia asiakkaitamme. Lisäksi 2. kerroksesta löytyy nykyään suuri terassialue. Carlsberg Sports Bar avaa ovensa kaksi tuntia ennen ottelun alkua ja sisäänkäyntejä baariin on useampia. Carlsbergissa on otteluiden jälkeen usein myös SJK:n pelaajien haastatteluita sekä mm. pelipaita-arvontoja.

 

Yksittäiset Kultaliput OmaSp Stadionin otteluihin tulevat myyntiin ottelukohtaisesti osoitteessa lippu.fi hintaan 50 € (sis. alv). Mikäli haluat varata seurueellesi oman pöydän, ota ennen ottelua yhteys SJK:n myyntiin.

 

Finger food ruokailu löytyy Carlsberg baarin perältä, ja juomaliput saat baarin tiskiltä näyttämällä kultalippuasi. Ruokailu alkaa kaksi tuntia ennen ottelua ja on tarjolla pelin alkuun saakka.

 

Tutustu Carlsberg Sports Bariin tarkemmin OmaSp Stadionin sivuilla.

 

Kultalippu sisältää:

  • Istumapaikka pääkatsomosta
  • Finger Food -buffetruokailu Carlsberg Sports Barissa
  • 2 kpl juomalippuja /lippu

 

Hinta: 50 € (sis. alv.)

 

Lisätiedot:

Myyntineuvottelija
Joonas Kuivalainen
+358 50 4342 806
joonas.kuivalainen@sjk.fi

Myyntineuvottelija
Arttu Rahko
+358 45 1349 740
arttu.rahko@sjk.fi

VIP – Atria Lounge

OmaSp Stadionin lippulaiva on 500 asiakaspaikan elegantti Atria Lounge, joka tarjoaa asiakkailleen viihtyisän ja Veikkausliigan tasolla jopa poikkeuksellisen otteluelämyksen. Atria Loungea voi hyvällä syyllä kutsua Suomen tyylikkäimmäksi jalkapalloravintolaksi ja siellä vierailleet tahot ovat olleet poikkeuksetta vaikuttuneita näkemästään. Yksityishenkilöille kyseinen VIP-tila tarjoaa laadukkaan hengähdyspaikan hektisen arjen keskellä, jalkapallosta ja ystävien seurasta nauttien. Yrityksille Atria Lounge on puolestaan paikka, jonne voi tuoda vaativimmatkin asiakkaansa viettämään täydellistä jalkapalloiltaa.

Atria Loungen oma sisäänkäynti sijaitsee OmaSp Stadionin pääsisäänkäynnin vieressä. VIP-henkilökuntamme on vastaanottamassa vieraita jo 1,5 tuntia ennen pelin alkamista ja opastaa heidät tarvittaessa stadionin kolmanteen kerrokseen. Viihtyisissä tiloissa asiakasta odottaa laadukas ja monipuolinen buffet-ruokailu. Pääruoka on tarjolla ennen peliä ja ottelun puoliajalla Atria Loungessa päästään nauttimaan jälkiruokakahvit. Rauhallinen tunnelma tarjoaa mahdollisuuksia niin bisnesneuvotteluihin kuin vapaamuotoiseen seurusteluunkin, ja pöydän varaamalla illasta voi tehdä entistäkin intiimimmän.

Atria Loungeen myydään valmiiden yrityspakettien ja otteluisännyyksien ohella myös yksittäisiä VIP-lippuja, joten ole yhteydessä myyntiimme ja kysy lisää!

Tutustu Atria Loungen tiloihin paremmin OmaSp Stadionin sivuilla.

Lisätiedot:

Myyntineuvottelija
Joonas Kuivalainen
+358 50 4342 806
joonas.kuivalainen@sjk.fi

Myyntineuvottelija
Arttu Rahko
+358 45 1349 740
arttu.rahko@sjk.fi