123 456 7890

Otteluinfo

SJK pelaa viralliset kotiottelunsa ensisijaisesti OmaSp Stadionilla. Talvikauden harjoitusottelut ja Suomen Cupin lohkovaiheen ottelut pelataan pääasiallisesti harjoituskeskuksena toimivassa Wallsport Areenassa. OmaSp Stadion ja Wallsport Areena sijaitsevat vierekkäin Seinäjoen Jouppilan urheilukeskuksessa osoitteessa Alaseinäjoenkatu 15, 60220 Seinäjoki.

OmaSp Stadionilla on neljä katsomoa (Pääkatsomo, Eteläkatsomo, Kannattajapääty ja Itäpääty). Kaikki OmaSp Stadionin katsomot ovat katettuja ja Kannattajapäätyä ja Itäpäätyä lukuun ottamatta kaikki paikat ovat numeroituja. Kannattajapäädyn keskiosassa on seisomakatsomo, mutta suurin osa kannattajapäädynkin paikoista mahdollistaa myös istumisen.

Stadionilla on kaksi ravintolaa. Kolmannen kerroksen Atria Lounge palvelee ottelutapahtumissa VIP-asiakkaitamme. Toisen kerroksen Carlsberg Sports Bar on ottelun aikana varattu ensisijaisesti pääkatsomoon lippunsa ostaneiden asiakkaiden käyttöön, mutta ottelun jälkipeleihin ovat tervetulleita myös muiden katsomonosien asiakkaat.

Jokaisen katsomon alta löytyvät kioskit palvelevat asiakkaitamme ottelun aikana, ja jokaisen katsomon alta löytyvät myös WC-tilat.

Ottelutapahtuman järjestyksenvalvojilta voit kysyä lisätietoja järjestelyistä.

 

OmaSp Stadionin aluekartta

LIPUT

SJK:n otteluliput myy Ticketmaster. Lippuja voit ostaa ennakkoon myös SJK Storesta sekä ottelupäivänä OmaSp Stadionin lipunmyyntikojusta alkaen 1,5 tuntia ennen ottelun alkua.
Liput SJK Akatemian otteluihin myydään normaalitilanteessa vain portilta.

Mikäli haluat tehdä ottelutapahtumasta entistä ikimuistoisemman, tutustu VIP-tuotteisiimme sekä yrityksille suunnattuihin palvelukokonaisuuksiin.

Lippujen hinnat 2023

Suluissa hinnat portilta

Pääkatsomo – 25€ (30€)*
Eteläkatsomo – 20€ (25€)*
Itäpääty – 15€ (20€)*
Kannattajapääty – 15€ (20€)*

Alle 18v – 10€ (15€)

Kultalippu
39€
sis. Finger Food-buffetin Carlsberg Sports Barissa ennen ottelua, vapaasti valittavan hanajuoman sekä istumapaikan Pääkatsomosta
Kultalippu 7-17v 30€
sis. Finger Food-buffetin Carlsberg Sports Barissa ennen ottelua, vapaasti valittavan virvoitusjuoman sekä istumapaikan Pääkatsomosta

VIP-lippu 115€
sis. pääsyn Atria Lounge VIP-tiloihin, 2 vapaasti valittavaa hanajuomaa, Premium Buffet -ruokailun ennen ottelua, VIP-narikan sekä paikat lämmitettäviltä Mercedes-Benz -istuimilta.

SJK Akatemia Ykkösliiga

Aikuiset – 15€
Alle 18v – 10€

*Alennusryhmät -5€ normaalihinnasta (varusmiehet, opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset)

 

 

 

S-etukortilla 2 € alennus normaalihintaisista pääsylipuista SJK Storessa tai porttilipunmyynnissä.

SAAPUMINEN

OmaSp Stadion sijaitsee Seinäjoen keskustan läheisyydessä, vain 2,3 kilometrin päässä Seinäjoen keskustassa sijaitsevasta Matkakeskuksesta.

Polkupyörällä: Stadionin etupihalta löytyy pyöräparkki, johon voit viedä polkupyörän vierailusi ajaksi.

Junalla: Katso juna-aikataulut Seinäjoelle osoitteesta https://vr.fi

Bussilla: Linja-autojen aikatulut Seinäjoelle osoitteesta https://www.matkahuolto.fi
Seinäjoella paikallisliikenteen bussi nro 10 (Matkakeskukselta) kulkee OmaSp Stadionin ohi. Paikallisliikenteen aikataulut löytyvät osoitteesta https://opas.matka.fi

LONTOON BUSSI

Lontoon Bussi kuljettaa Seinäjoen keskustasta torin laidalta jokaiseen Veikkausliigan SJK:n kotipeliin! Jätä autosi kotiin ja lähde nauttimaan otteluista bussilla! Bussi lähtee keskustasta Vekselin edestä 1,15 min ja 45min ennen pelin alkua. Takaisin keskustaan lontoon bussi lähtee 20 minuuttia ottelun päätyttyä.

Parkkipaikat: Ottelutapahtumissa parkkitilaa stadionilla on rajatusti. Suosittelemme auton jättämistä keskustaan ja liikkumista paikan päälle jalkaisin, polkupyörällä tai julkisella liikenteellä. Parkkipaikkoja löytyy läheisen Wallsport Areenan ja Jäähallin vierestä sekä Alaseinäjoenkadun varressa sijaitsevalta parkkialueelta. Myös keskustasta stadionia kohti kulkevan Kirkkokadun varrelta löytyy pysäköintialueita, ja Framin parkkihalli on kävelymatkan päässä. Noudatathan ottelutapahtumien yhteydessä erityistä varovaisuutta parkkialueilla ja seuraa järjestyksenvalvojien ohjeita.

Navigointilinkit mobiililaitteille

ESTEETTÖMYYS

OmaSp Stadionilla on useampia erillisiä pyörätuolipaikkoja, joihin kulku tapahtuu stadionin ravintoloiden kautta. Kerroksien välillä stadionilla voi siirtyä hissillä, ja ravintoloiden yhteydestä löytyvät myös Inva-WC:t. Saattajat pääsevät otteluun maksutta. Tarvittaessa järjestyksenvalvojamme auttavat ja antavat lisätietoja esteettömyydestä.

RUOKA JA JUOMA

Jokaisen katsomon alla on kioski, joka palvelee asiakkaita ottelutapahtumissa. Kioskien valikoimasta löytyvät perinteiset kisamakkarat ja hodarit, virvokkeet, kahvit sekä makeiset ja muuta pientä purtavaa. Osa kioskeista tarjoilee myös alkoholijuomia rajatuille anniskelualueille.

Stadionin kaksi ravintolaa palvelevat Pääkatsomon takana. Kolmannen kerroksen Atria Lounge palvelee ottelutapahtumissa VIP-asiakkaitamme. Toisen kerroksen Carlsberg Sports Bariin ovat tervetulleita kaikki katsojat lipputyypistä riippumatta.

VIERASKANNATTAJAT

OmaSp Stadion ja SJK toivottavat tervetulleeksi kaikki vieraskannattajat, ja pyrimme järjestämään vastustajajoukkueen fanien olot mahdollisimman hyviksi. Mikäli ottelutapahtumaan ilmoittautuu ennakkoon riittävän suuri määrä vieraskannattajia, avataan heille oma katsomonosa erillisellä sisäänkäynnillä stadionin Itäpäädystä (Lohko 114). Vieraskannattajakatsomon yhteydessä on vierasfanien oma kioski, joka auttaa silloin kun jano tai nälkä yllättää. Tervetuloa!

TURVALLISUUS JA KIELLETYT ESINEET

Tupakointi ottelutapahtumassa on sallittua vain sille varatuilla alueilla. Huomioithan että ottelutapahtumaan ei saa tuoda kiellettyjä esineitä kuten sateenvarjoja, pulloja, päihdyttäviä aineita, ampuma-aseita tai patruunoita, räjähdysaineita tai räjähteitä, terä- tai lyömäaseita, ilotulitteita, soihtuja tai savuja, laserkyniä tai vastaavia voimakkaan valotehon laitteita tai muita sellaisia esineitä tai aineita, joilla voidaan uhata toisen henkeä tai terveyttä taikka joilla voidaan aiheuttaa vaaraa ottelutapahtuman järjestykselle ja turvallisuudelle, eikä poliittisia, rasistisia tai muuten loukkaavia julisteita tai banderolleja. Näiden tuominen stadionille on kiellettyä. Ennen ottelun alkua porteilla tehdään turvatarkastus, joten voit nopeuttaa sisäänpääsyäsi varautumalla tähän ennakkoon.

VEIKKAUSLIIGAN YLEISET EHDOT

Osallistumalla Veikkausliigaotteluun sitoudut noudattamaan Veikkausliigan yleisiä ehtoja.