123 456 7890

REKRYTOINTI

Ilmoitamme avoimista mahdollisuuksista tällä sivulla.

TALENTTIVALMENTAJA

Etsimme vahvistusta valmennusryhmäämme ja haemme motivoitunutta ammattilaista talenttivalmentajaksemme. Talenttivalmentajan työn on kaavailtu alkavan 1.1.2022.

LUE LISÄÄ
TALENTTIVALMENTAJA

Talenttivalmentajan päätehtävä on johtaa talenttivalmennusta seurassa. Tehtäviin kuuluu mm. johtaa lahjakkaimpien nuorten pelaajiemme yksilöllisiä valmennusprosesseja, olla apuna SJK Akatemian joukkueharjoituksissa sekä tarkkailla ja ohjata pelaajaliikennettä seuran joukkueiden välillä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on UEFA A-lisenssi tai selkeä todennettava suunnitelma lisenssikoulutuksen suorittamiseksi sekä intohimo nuorten ammattilaisjalkapalloilijoiden kehittämiseen.

Hakemukset palkkatoiveineen tulee toimittaa 5.12. mennessä osoitteeseen richard.dorman@sjk.fi. Kysymykset ja lisätietopyynnöt voi osoittaa samaan sähköpostiosoitteeseen.

Seinäjoen Jalkapallokerho Oy – SJK on kuuden yhtiön yritykskonserni. Konsernin päätuote ja näkyvin osa on Veikkausliigassa pelaava jalkapallojoukkue, joka pelaa kotiottelunsa konserniin kuuluvalla OmaSp Stadionilla. Ottelutapahtumien lisäksi OmaSp Stadionilla järjestetään tapahtumia pienemmistä muutaman kymmenen hengen tilaisuuksista aina suuriin, tuhansien ihmisten festivaaleihin. Yrityksille tarjoamme palveluita monipuolisesti mm. kokouspäivien, iltajuhlien, työhyvinvointipäivien ja henkilöstön kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittämisen muodossa. Tutustu toimintaan tarkemmin verkkosivustoillamme: sjk.fi / omaspstadion.fi / dbcseinajoki.fi / wallsport.fi

AVOIN HAKEMUS

Toimintaamme pyritään kehittämään jatkuvasti, ja tarvitsemme tavoitteisiin päästäksemme päteviä ihmisiä.

LUE LISÄÄ
AVOIN HAKEMUS

Voit lähettää avoimen hakemuskirjeesi ja muut tarpeelliset liitteet osoitteeseen info@sjk.fi