123 456 7890

REKRYTOINTI

Ilmoitamme avoimista mahdollisuuksista tällä sivulla.

Päätoiminen vastuuvalmentaja – SJK Akatemia Development Squad

LUE LISÄÄ

SJK Akatemian Development Squad pelasi huikean kauden 2023 Miesten Kolmosessa. Joukkue nousee tulevalle kaudelle 14 pisteen kaulalla Miesten Kakkoseen ja siirtyy samalla päätoimisen vastuuvalmentajan alaisuuteen. SJK etsii nyt uutta vastuuvalmentajaa Akatemian kakkosjoukkueen (Development Squad) tulevaan päätoimisen valmentajan rooliin.

Hakuaika on avoinna 30.11.2023 asti, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Sopivan hakijan löytyessä pidätämme oikeuden päättää hakuaika etuajassa. Työ alkaa optimitilanteessa niin pian kuin mahdollista, mutta aloituspäivästä voidaan sopia joustavasti.

Vaatimukset:
Vähintään UEFA B -lisenssi
Suomen kielen taito

SJK Akatemian Kakkosessa pelaava Development Squad on avainroolissa pelaajakehityksessämme. Se auttaa nuoria lahjakkaita pelaajia Seinäjoelta ja ympäri Suomen muutoksessa junioripelaajasta ammattilaiseksi SJK:n edustusjoukkueeseen. Odotuksemme uutta valmentajaa kohtaan ovat suuret hänen valmistellessaan pelaajia nousemaan Ykkösliigan joukkueeseen sekä samalla taistelemaan vahvasti noususta Ykköseen.

Development Squadin vastuuvalmentajana olet intohimoinen pelaajakehittäjä. Kykenet syventymään joukkueharjoittelussa myös yksilöihin ja sinulla on halu pelata korkean riskin hyökkäävää jalkapalloa, jotta joukkue voi tehdä maaleja ja voittaa. Roolissasi toimit läheisessä yhteistyössä Kuortaneen Urheiluopiston ja Jalkapallolukion kanssa sekä SJK Akatemian Ykkösliigassa pelaavan joukkueen ja U17-joukkueen valmennuksen ja taustojen kanssa.

Tarjoamme:
Mahdollisuuden työskennellä Suomen nopeiten kasvavassa pelaajakehitysorganisaatiossa
Kattavan palkitsemisrakenteen pelaajakehitykseen pohjautuvin bonuksin
Ohjausta ja tukea omalla henkilökohtaisella valmentajan kehityspolulla seurassamme
Kaksi SJK-kausikorttia

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostilla osoitteeseen info@sjk.fi. Laita otsikoksi SJK Development Squad – Hakemus vastuuvalmentajaksi.

AVOIN HAKEMUS

Toimintaamme pyritään kehittämään jatkuvasti, ja tarvitsemme tavoitteisiin päästäksemme päteviä ihmisiä.

LUE LISÄÄ
AVOIN HAKEMUS

Voit lähettää avoimen hakemuskirjeesi ja muut tarpeelliset liitteet osoitteeseen info@sjk.fi