123 456 7890

OmaSp Stadion

Vuonna 2016 avattu OmaSp Stadion on Seinäjoella toimiva monitoimistadion, joka toimii kotikenttänä Veikkausliigajoukkue SJK:lle sekä Ykkösessä pelaavalle SJK Akatemialle. Stadionin kapasiteetti jalkapallo-otteluissa on 5817 henkilöä ja konserttien yhteydessä se on muokattavissa jopa 10 000 katsojaa vetäväksi tapahtuma-areenaksi. Stadionin on suunnitellut arkkitehti Jyrki Jääskeläinen ja se sai nykyisen nimensä Oma Säästöpankin kanssa solmitun yhteistyösopimuksen myötä.

Stadionin rakentaminen alkoi kesäkuussa 2015 ja avajaisottelussa kohtasivat SJK ja HJK Veikkausliigassa 18.6.2016. Saman kauden päätteeksi OmaSp Stadion valittiin Vuoden Veikkausliigakentäksi ja UEFA:n kriteerit täyttävänä stadionina on se on tulikasteensa myös kansainvälisten jalkapallo-otteluiden näyttämönä.

Stadionilla järjestetään erilaisia tapahtumia ympäri vuoden ja sen monikäyttöiset tilat ovat urheilutapahtumien lisäksi muokattavissa tapauskohtaisesti erilaisille kokouksille, seminaareille, gaaloille ja muille juhlatilaisuuksille. Pystymme tarjoamaan yrityksille ja yhteisöille myös työhyvinvointipalveluja yhdessä DBC Seinäjoen ammattilaisten kanssa.

OmaSp Stadionin verkkosivusto: https://omaspstadion.fi