123 456 7890

SJK avasi pistetilinsä Liigacupissa, kun se kohtasi torstaipäivän 8.2. ottelussa FC Hakan Wallsport Areenalla klo 14:45. Maalinteon pelissä aloitti SJK, kun Pyry Hannolan vapaapotku löysi tiensä verkkoon. FC Haka tuli tasoihin Oliver Whyten maalilla viisi minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä, mutta SJK iski pian takaisin kun Jaime Moreno upotti rangaistuspotkun valkeakoskelaisten verkkoon.

FC Haka – SJK 1–2 (0–1)
0–1 Hannola 23′
1–1 Whyte 85′
1–2 Moreno 87′

RUUDUN OTTELUKOOSTE

–Vaihteleva peli. Haka tuli aika kovalla prässillä aluksi. Mitä pidemmälle peli eteni, niin sitä paremmin pääsimme ulos prässin alta ja alettiin pelaamaaan futista vastustajan kenttäpäädyssä. Ekan puoliajan loppu oli aika hyvä. Toisella puoliajalla aloitimme hyvin. Aloimme kuitenkin ehkä jopa hieman ylipelaamaan. Toisaalta hyvä reaktio vastustajan tasoitusmaalin jälkeen. Hieno murtautuminen josta saatiin rankkari. Maalinedusta puolustettiin pääsääntöisesti hyvin, analysoi päävalmentaja Toni Lehtinen peliä sen jälkeen.

SJK: Roope Paunio, Fati Babacar, Koivisto Tuomas (Väistö Oskari 76′), Rasmus Karjalainen (Moreno Ciorciari Jaime Jose 46′), Dario Naamo (Kemppainen Otto 46′), Tikkanen Ville, Hannola Pyry (Ofori Kingsley 64′), Gasc Valentin (Armah Bob Nii 76′), Kaukua Tuomas (Oliver Günes 46′), Arsalo Markus (Cukici Denis 64′), Paananen Kasper Vaihdossa: Riihimäki Hemmo, Cissé Ibrahim

Seinäjoen Jalkapallokerhon seuraava peli on Liigacupin ottelu 17.2. klo 14:45 Kuopion Palloseuraa vastaan Wallsport Areenalla. Kaikki tulevat ottelut näet Otteluohjelma-sivulta. Varmista paikkasi katsomoissa ja osta nyt SJK-kausikortti! Kausikortteja myy ticketmaster.fi