123 456 7890

Jalkapallolukio

 

SJK Jalkapallolukio on toteutettu SJK:n ja Kuortaneen urheilulukion yhteishankkeena. Jalkapallolukio tarjoaa nuorille pelaajille paikan kehittyä ja pelata huippuolosuhteissa ja -valmennuksessa, sekä opiskella samaan aikaan joustavasti lukiossa. Kuortaneen Urheiluopiston olosuhteet ja SJK:n fasiliteetit Seinäjoella yhdistettynä huippuvalmennukseen takaavat sen, että Jalkapallolukion oppilaille pystytään tarjoamaan Suomen parhaat olosuhteet jotka mahdollistavat unelmien saavuttamisen jalkapallossa.

Lisätiedot:
Niko Hasa
Jalkapallolukion valmentaja
SJK Akatemia 2 vastuuvalmentaja
niko.hasa@sjk.fi

Hakeminen jalkapallolukioon yhteishaussa

  1. Kuortaneen urheilulukion pääsyvaatimuksena on vähintään 7.0 keskiarvo peruskoulun päättötodistuksen lukuaineissa.
  2. Lukioon haetaan täyttämällä sähköisen yhteisvalinnan kaavake osoitteessa: opintopolku.fi.
  3. Opiskelijaksi valittavan ylin mahdollinen pistemäärä on 20, joka muodostuu peruskoulutodistuksen keskiarvosta sekä urheilu- ja soveltuvuuspisteistä. Urheilu- ja muut soveltuvuuspisteet määräytyvät oppilaitoksen ja Palloliiton yhteistyönä.
    Hakija voi saada urheilullisista ansioistaan ja lahjakkuudestaan 0-5 pistettä (lajiliittopisteet) ja jalkapallolukion harkinnan mukaan 0-5 soveltuvuuspistettä (oppilaitospisteet). Lisätietoja osoitteesta: Suomen Olympiakomitea
  4. Hakuvaiheessa toimi näin:
    Täytä sähköisen yhteisvalinnan lomake osoitteessa opintopolku.fi (Kuortaneen lukio, urheilulinja, erityinen koulutustehtävä)
    Täytä alustava sähköinen ainevalintakaavake hakuaikana lukion kotisivulta https://kuortaneenlukio.fi/hae-meille-opiskelemaan/

Voit hakea urheilulukioon myös myöhemmin 2. tai 3. vuodelle. Tulosta ja täytä hakulomake ja lähetä se, Hakijan tiedot -lomake sekä todistus tämän hetkisistä lukiosuorituksistasi hakuaikana Kuortaneen lukiolle.