123 456 7890

Yhdentoista ottelun tappiottomassa putkessa marssiva SJK Akatemia jatkaa vahvana nousijakandidaattina sarjansa kärjessä, ja kohtaa seuraavassa ottelussaan sunnuntaina 12.9. klo 18:00 Castrenin tekonurmella Oulussa Suomen vanhimman palloiluseuran, eli jo vuonna 1880 perustetun Oulun Luistinseuran. OLS on tällä hetkellä sarjan puolivälin tienoilla seitsemäntenä. SJK Akatemian ja OLS:n edellinen kohtaaminen kesäkuussa OmaSp Stadionilla päättyi tiukan kamppailun jälkeen lukemiin 3-3, kun OLS onnistui taistelemaan itsensä tasoihin ottelun lisäajalla. Vastassa on siis sunnuntaina varmasti loppuun asti taisteleva ja periksiantamaton joukkue, eikä Oulusta tulla saamaan pisteitä mukaan ilmaiseksi. Maalivahti Salifu Senghore kärsii tässä ottelussa vielä pelikieltoa joka hänelle tuomittiin VIFK-matsissa sattuneesta yhteentörmäyksestä VIFK-pelaajan kanssa.

SJK Akatemian edellinen ottelu, 5.9. niin ikään Oulussa JS Herculesia vastaan pelattu ottelu päättyi SJK Akatemian 0-1 voittoon. Voittomaalin viimeisteli ja myös itse itselleen rakensi upeasti Oskar Pihlaja. Pihlaja on joukkueensa sisäisen maalipörssin jaetulla kakkossijalla Georg Westerlundin kanssa. Molemmilla on kasassa kuusi maalia. Joukkueen paras maalintekijä on tällä kaudella ollut 19-vuotias ghanalainen Kingsley Ofori, joka juuri teki uuden lainasopimuksen seuraan.

Miesten Kakkosen otteluita Akatemiajoukkueella on sunnuntain ottelu mukaan luettuna edessään vielä viisi kappaletta, ja seuraava ottelu on reilun viikon päästä sunnuntaina, kun Seinäjoelle saapuu FC Vaajakoski. Ottelu alkaa OmaSp Stadionilla klo 18:30.