123 456 7890

SJK Akatemiassa pelaavan Kingsley Oforin lainaa EurAfrica Academy FC:sta on jatkettu, ja hänen peliesityksistään saadaan nauttia SJK:ssa ainakin kauden 2022 loppuun asti. Lainaan sisältyy osto-optio. Kingsley on tähän mennessä pelannut 16 Kakkosen ottelussa ja tehnyt niissä 10 maalia. Kakkosen pelejä seuraamassa käyneille Kingsleyn juoksuvoima ja maalintekotaito ovat varmasti jääneet mieleen.

“Olen todella onnellinen siitä että sain jatkoa lainalle tässä hienossa seurassa. Minusta tuntuu hyvältä jatkaa, sillä täällä valmentajat auttavat joka päivä minua tulemaan entistä paremmaksi. Aion antaa kaiken mitä minussa on auttaakseni tätä joukkuetta ja seuraa. Tavoitteeni jalkapalloilijana tulevaisuudessa on olla sarjan paras pelaaja, olipa sarja mikä tahansa”, kertoo Kingsley Ofori.

Ghanan Drobossa syntynyt 19-vuotias Kingsley Ofori on todella nopea EurAfrica Academy FC:n kasvatti. EurAfrica Academy FC on Ghanan pääkaupungissa Accrassa toimiva jalkapalloakatemia, joka on perustettu vuonna 2018. Juniorivuosinaan Ofori on pelannut myös Italiassa US Cremonesen juniorijoukkueessa. SJK Akatemiaan Ofori liittyi vuoden 2021 huhtikuussa, ja hänet valittiin kesällä Maakunnan Auton heinäkuun Kuukauden Talentiksi.

Seuran tekninen johtaja Richie Dorman: “Kingsleylla on ollut hyvä ensimmäinen kausi akatemiassamme, ja hän on useasti jo treenannut edustusjoukkueen mukana. Olemme innoissamme siitä että saimme lainalle jatkoa seuraavaksi kaudeksi ja voimme jatkaa kehitystyötä hänen kanssaan siten, että hänestä saadaan Veikkausliigan avauskokoonpanon pelaaja.”

SJK onnittelee Oforia jatkopestistä!