123 456 7890

Otteluennakon tarjoaa InterSport Seinäjoki

Lauantaina 18.6. vietetään OmaSp Stadionilla Superlauantaita, ja Veikkausliigaottelussa SJK ja FC Inter iskevät yhteen klo 17:00.
Superlauantai alkaa jo aamupäivällä klo 11:00, kun OmaSäästöpankki tarjoaa kokoperheen ilmaisen tapahtuman, jossa esiintyy Hevisaurus ja Cledos. Ilmainen tapahtuma päättyy klo 15:00, jonka jälkeen klo 16:00 aukeaa tapahtuma-areena ja OmaSp Stadionin portit SJK – FC Inter ottelulle, ja sen jälkeen vietettävälle Superlauantain iltatapahtumalle. Iltatapahtumaan pääsee ottelun lipuilla ja SJK:n kausikorteilla, tai erillisillä lipuilla, ja iltatapahtumassa esiintyy Aste, HesaÄijä ja bilebändi Me Viikatoineet. Lue lisää Superlauantain järjestelyistä ja aikatauluista, tämän otteluennakon loppuosasta. Liput SJK – FC Inter otteluun ja iltatapahtumaan myynnissä Lippu.fi-kanavissa ja SJK Storessa Torikeskuksella. Lippuja otteluun ja iltatapahtumaan myynnissä myös aamupäivän tapahtuman yhteydessä OmaSp Stadionin SJK Shopissa.

Superlauantaissa vietetään myös Seinäoella viikonloppuna ajettavan Pohjanmaa Rallin iltajuhlia ja OmaSp Stadionin viereisellä Crossfit salilla olevan Häjyin -kilpailun juhlaa. Tapahtumaa siis tulee riittämään ja nämä kannattaa huomioida myös alueelle saapuessa. Kirkkokatu on suljettuna Pohjanmaan Rallin kaupunki erikoiskokeen vuoksi, ja samasta syystä Stadionbussit ajavat poikkeusreittiä OmaSp Stadionille.

Illan päänäyttämölle lauantaina astelee kuitenkin ainoastaan Veikkausliigaseurat SJK ja FC Inter. Joukkueet kohtasivat toisensa tällä viikolla jo maanantaina Suomen Cupin neljännesvälierässä. Tuo ottelu päättyi varsinaisen peliajan jälkeen tasan 1-1 ja rangaistuspotkukilpailussa voiton vei FC Inter. Nyt on SJK:lla takaisinmaksun aika, ja SJK lähtee hakemaan pelistä täyttä pistesaalista.

Tervetuloa viihtymään Suomen komeimmalle stadionille ja tapahtuma-areenalle lauantaina!

SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómez punoo juonia FC Interin varalle.

Meidän maanantainen kohtaamisemme oli hieman kuin suolaa haavoihin. Varsinkin kaiken sen jälkeen, mitä ottelussa tapahtui. He saivat maalinsa kimmokkeen kautta, alueen ulkoa lähteneestä vedosta, ja me pääsimme monta kertaa heidän muotonsa sisään. Lopulta 90 minuutin jälkeen mentiin suoraan rangaistuspotkuille, jonka hävisimme. Siitä jäi paljon hampaan koloon. Nyt pääsemme kohtaamaan heidät uudestaan lähes välittömästi, mikä on todella harvinaista. Otamme tämän toki täysin erillisenä otteluna, mutta samalla tietenkin otamme edellisestä ottelusta kaiken opin, mitä voimme tehdä paremmin, ja olemme entistä valmiimpia otteluun. Aiomme ottaa kolme pistettä lauantaina, sanoo SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómez.

SJK saa peliin takaisin kaikki maajoukkueiden mukana olleet pelaajat täydessä iskussa, ja joukkuetta päästään valitsemaan lauantaille täydestä ryhmästä. Maanantaina isoja minuutteja maajoukkueissa pelanneet Daniel Håkans ja Matias Vainionpää huilasivat kokonaan, ja Pyry Hannola katsoi ottelun vielä vaihtopenkiltä. SJK myös kierrätti jonkin verran kokoonpanoa, tai peliin lähdettiin hieman erilaisella ryhmityksellä kuin ennen maajoukkuetaukoa. Lauantaina nähdään, jatketaanko samalla linjalla, vai tuleeko lisää muutoksia pelisysteemeihin.

– Olemme koko kauden harjoitelleet muutamia erilaisia taktisia ratkaisuja, ja nyt kokeilimme näitä edellisessä ottelussa. Samalla pyrimme saamaan pelaajia paremmin esiin, ja koitamme löytää heille parhaat roolit, joissa he auttavat eniten joukkuetta. Sitä kautta tämä vaikuttaa sitten pelaajien pelipaikkoihin, Gómez kertoo.

Samalla tavalla myös Inter oli vaihtanut omaa ryhmitystään, ja he tulivat melko muuttuneella 5-4-1 ryhmityksellä otteluun. Siten he koittivat tehdä meidän pelinrakentamistamme vaikeaksi. Mutta olimme kärsivällisiä, ja pelaajamme pystyivät lopulta murtamaan heidän linjaansa, luoden puolittaisia maalipaikkoja heitä paljon enemmän.

Nyt lauantaina meidän tulee olla jälleen entistä kärsivällisempiä, ja pitää pallo liikkeessä. Meidän tulee päästä useammin heidän selustaansa ja pitää päästä lähemmäs heidän maaliaan. Meidän täytyy pystyä luomaan puolittaisista paikoista parempia maalipaikkoja, ja luoda maalitilanteita muutenkin enemmän. Vain siten saamme myös enemmän maaleja, pohtii Gómez.

SJK Akatemiasta mukaan nostettu Kingsley Ofori oli maanantaina avauksessa FC Interiä vastaan

Myös FC Inter saa otteluun mukaan maajoukkueista palanneet pelaajat. Vielä tiistaina isot minuutit Bosniaa vastaan Suomen A-maajoukkueessa pelannut Benjamin Källman on nyt taas käytettävissä, mutta Källmanin sopimus päättyy kesäkuun lopussa, ja huhujen mukaan mies ei ole jatkamassa FC Interissä. Ja esitys Bosniaa vastaan olikin sitä luokkaa, että Källman jatkanee uraansa heinäkuussa Suomen rajojen ulkopuolella. Hän teki ottelussa maalin ja antoi syötön Teemu Pukin osumaan. Källmanilla on Interin kanssa kaksi ottelua sopimusta jäljellä, kun lauantain SJK-ottelu lasketaan mukaan.

Kukaan ei tietenkään tiedä vielä, mitä hän meinaa tehdä, mutta uskon, että hän tulee pelaamaan meitä vastaan lauantaina. Ja hän tulee taatusti kovalla itseluottamuksella maajoukkue-esityksen jälkeen. Mutta emme aio antaa hänelle helppoja läksiäisiä. Meidän pitää olla kuitenkin hänen kanssansa tarkkana, sillä hän on pelaaja, joka nostaa koko Interin tekemisen uudelle tasolle. Mutta samalla kun he saavat takaisin Källmanin, saamme mekin nyt kaikki maajoukkuepelaajamme täydessä kunnossa takaisin, muistuttaa SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómez.

FC Interistä voi lukea lisää maanantain Suomen Cup -ottelun ennakosta, tästä linkistä. Lisää spekulointia lauantaina ottelusta tulossa SJK:n somekanaville perjantaina, kun SJK:n ennakkostudio ja pelaajahaastattelut harjoituksista tulevat kanaviin.

Veikkausliigan ottelu SJK – FC Inter lauantaina 18.6. klo 17:00 OmaSp Stadionilla. Ottelu näkyy suorana Ruutu Urheilu -palvelusta ja selostajana toimii Oskari Koski. Liput peliin ja Superlauantain iltatapahtumaan Lippu.fi-kanavista sekä SJK Storesta.

SJK kohtaa vielä ensi viikolla, ennen juhannusta keskiviikkona 22.6. Veikkausliigan kotiottelussa FC Hakan klo 18:00. Liput keskiviikon otteluun myynnissä Lippu.fi-kanavissa ja SJK Stroressa Torikeskuksella. Tuon jälkeen SJK aloittaa valmistautumisen 7. ja 14. heinäkuuta pelattaviin euro-otteluihin FC Flora Tallinnaa vastaan. Voit lukea lisää Flora-kohtaamisista SJK:n nettisivujen aiemmasta uutisesta, tästä linkistä. Flora-vierasotteluun lähtee Seinäjoelta myös kuljetukset hotelliöineen ja laivamatkoineen Tallinnaan. Tuo matka tulee varata 22.6. mennessä ja voit lukea siitä lisää tästä linkistä. Kaikki SJK:n tulevat ottelut löytyy SJK:n nettisivujen otteluohjelmista.

Superlauantain järjestelyt ja lipunmyynti

 

Veikkausliigan ottelu SJK – FC Inter pelataan OmaSp Stadionilla lauantaina 18.6. klo 17:00. Tapahtuma-areena ja lipunmyyntikioski aukeaa klo 15:00. Lippuja saa Lippu.fi-palvelusta sähköisenä sekä ennakkoon. Ennakkolippuja myydään myös SJK Storessa Torikeskuksella.

Päivä alkaa OmaSp Stadionilla jo klo 11:00 Oma Säästöpankin järjestämässä koko perheen ilmaistapahtumassa, jossa esiintyy Hevisaurus ja Cledos. Lisäksi tapahtumassa on paljon muuta mukavaa, onnenpyörää ja ilmaiseksi jaettavia ranskisannoksia yms. Hevisaurus aloittaa klo 12:00 ja Cledos klo 14:00. Tapahtuman jälkeen alue tyhjätään, mutta ottelulipun omistajat tai SJK:n kausi- ja seurakorttilaiset voivat jäädä alueelle. Tapahtumassa myös myydään otteluun lippuja.

Veikkausliiga-ottelun jälkeen, OmaSp Stadionin tapahtuma-areenalla alkaa Superlauantain iltatapahtuma, jossa esiintyy Aste, HesaÄijä ja bilebändi Me Viikatoineet. Tapahtuma-areenalla tunnelmaa nostaa jo ennen ottelua ja sen jälkeen DJ Snabu. Tapahtuma-areenalta löydät myös ruoka- sekä anniskelupisteitä ottelun aikana ja sen jälkeen. Tapahtuma-areenalla ei ole anniskelua ennen klo 16:00. Ottelun jälkeen tapahtuma-areena muuttuu kokonaan K18-anniskelualueeksi ja varsinainen Superlauantai -tapahtuma alkaa klo 19:00. Tapahtumaan pääsee sisään SJK:n kausikorteilla, ja ottelulipuilla. Lisäksi on myynnissä erillisiä iltatapahtuman lippuja.

Ottelutapahtumassa OmaSp Stadionin kaikki katsomot ovat käytössä, ja sisääntulo tapahtuu kolmesta eri portista. Katsomoiden välillä liikkuminen ei ole mahdollista, mutta katsomoiden alla voi liikkua vapaasti. Tapahtuma-areenalle pääsee ennen ottelua kaikilla ottelulipuilla ja kausikorteilla, ottelun jälkeinen iltatapahtuma on kuitenkin K18. Itäpäädyn ja Eteläkatsomon kulmauksessa olevan vieraskannattajien alueen läpi ei ole kulkua, ja tarvittaessa sinne kulku tapahtuu omasta portista, katsomon osan takaa.

Jokaisessa katsomossa on tarjolla samat peruspalvelut, kioskit ja WC:t sekä osassa katsomoissa myös anniskelualueet. Jokainen katsomo on katettu, ja kaikille katsojalle löytyy katsomoista istumapaikka. Tämän lisäksi katsojat pääsevät käyttämään Carlsberg Sports Barin sisätiloja ja VIP-lippulaiset Atria Loungen VIP-ravintolaa kolmannessa kerroksessa. Anniskelu löytyy Eteläkatsomon takaa ja Kannattajapäädyn keskiosa, kannattajaryhmä Kloppien seisomakatsomo, on anniskelualuetta ja sen vieressä olevan katsomon kaksi alinta penkkiriviä. Ennen ottelua ja ottelun tauolla, sekä myös sen jälkeen iltatapahtumassa, myös etupihan Tapahtuma-Areena palvelee janoisia tai nälkäisiä katsojia.

Tapahtuma-Areenan erillisessä kausikorttilaisille tarkoitetussa Kannattaja-loungessa on klo 16.00 tavattavissa SJK-pelaajia.
Junnupäädyn alta löytyy lapsille oma karkkikatu, pomppulinna sekä onnenpyörä, josta voi voittaa upeita SJK-palkintoja. Siellä on myös Meet & Greet -tapahtuma noin klo 16:15, missä on tavattavissa SJK-pelaajia.

Pyörätuoliasiakkaat pääsevät peliin OmaSp Stadionin etupihalla olevan lipunmyyntikioskin kautta. Ja sieltä heidät opastetaan turvallisesti Pääkatsomon hissiin ja katsomoon.

Ottelutapahtumassa noudatetaan Palloliiton antamia määräyksiä ja ohjeita ottelutapahtuman järjestämisestä, joista saa lisätietoa tästä linkistä. Kaikenlainen syrjivä tai rasistinen huutelu on ehdottomasti kielletty, ja ottelutapahtumassa häiritsevästi käyttäytyvä katsoja voidaan poistaa alueelta.

HUOM! Uimahalli-Urheilutalon ja Seinäjoen Lukion välistä kulkeva Kirkkokatu lähiympäristöineen on suljettu Pohjanmaan Rallin kaupunkierikoiskokeen vuoksi. Sulku on voimassa aamusta klo 20:00 asti. Tämä saattaa aiheuttaa ruuhkia Huhtalantien ja Jouppilantien risteysalueelle. Lisätietoa Kirkkokadun sulusta Seinäjoen kaupungin sivuilta tai Pohjanmaa Rallin sivuilta.

 


Tapahtuman aikataulu

* 11:00 OmaSp Stadionin portit auki. Myös Carlsberg Sports Bar, SJK Shop aukeaa
* 12:00 OmaSäästöpankin tervetulopuhe
* 12:15 – 13:15 HEVISAURUS esiintyy
* 14:00 – 15:00 CLEDOS esiintyy
* 15:00  alue tyhjätään
* 16:00 Portit ja palvelut uudelleen auki. Myös katsomot ja niiden palvelut aukeavat.
* 16:00 DJ aloittaa tapahtuma-areenalla ja siellä on happy hour hinnat
* 16:00 – 16:30 Pelaajatapaamiset ja -haastattelut.
* 16:55 Joukkueet kentälle.
* 17:00 VEIKKAUSLIIGAN OTTELU SJK – FC INTER KÄYNTIIN
* 18:00 tapahtuma-areena aukeaa Superlauantain iltatapahtumaan lipun ostaneille.
* n..18:45 Veikkausliigan ottelu päättyy, ja alle 18-vuotiaiden tulee poistua alueelta.
* 19:30 – 20:30 ME VIIKATOINEET esiintyy
* 21:00 – 22:00 HESAÄIJÄ esiintyy
* 22:30 – 23:30 ASTE esiintyy
* n. 0:00 Superlauantai päättyy ja portit sulkeutuvat

Ottelun lipunmyynti ja -hinnat

Lippuja myydään ennakkoon Lippu.fi-kanavissa sekä Torikeskuksessa sijaitsevassa SJK Storessa. SJK Store on auki arkisin klo 9-16 ja lauantaina 10-15. Lippuja myydään myös OmaSp Stadionin pihassa olevasta lipunmyyntikioskista pelipäivänä.

Superlauantain iltatapahtumaan pääsee ottelulipuilla, kausikorteilla ja erikseen iltatapahtumaan ostetuilla lipuilla.
Portilta tai SJK Storesta ostetuista normaalihintaisista ottelulipuista Pää- tai Eteläkatsomoon, saa S-Etukortilla -2 € alennuksen.
Pääkatsomossa on muutama pyörätuolipaikka ja pyörätuoliasiakkaat pääsevät peliin OmaSp Stadionin etupihalla olevan lipunmyyntikojun kautta.

Ottelulippu, jolla pääsee iltatapahtumaan:

Pääkatsomo 35 € (alennusryhmät 30€ ja alle 18v. 25€)

Kultalippu 55 €

Eteläkatsomo 25 €

Kannattajapääty ja Itäpääty: 20€

VIP-lippu 140€

Lippu pelkkään iltatapahtumaan:
Iltalippu 20€
VIP-iltalippu 50€

Kaikki SJK:n kausikorttilaiset pääsevät iltatapahtumaan ilmaiseksi.

Näiden lisäksi on myynnissä räätälöityjä pöytäpaketteja ja muita VIP-paketteja, joista voi tiedustella lisää SJK:n myyntiorganisaatiolta.

Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi vanhemman / huoltajan seurassa, lippu kirjataan portilla järjestysvalvojan toimesta. Alennusryhmät: Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varushenkilöt ja lapset 7-17 vuotta.

Normaalihintaisista Pää- ja Eteläkatsomon lipuista 2 € alennus S-etukortilla SJK Storesta tai lipunmyyntikojusta (alennus ei koske Kannattaja- tai Itäpäädyn lippuja eikä verkkolippuja).

Lipunmyyntiin liittyvissä ongelmatapauksissa palvelee Lippu.fi myyntipalvelu.

Erilaiset kulttuurisetelit tai vastaavat, käyvät maksuvälineenä ainoastaan SJK Storessa tai porttilipunmyynnissä.

 

 

Pysäköinti ja pyöräparkki

OmaSp Stadionin piha-alueille ei ole pysäköintiä. Stadionin etupiha on suljettu kokonaan autoilta ja polkupyöriltä. Pysäköintitila on rajattua ja sitä löytyy Wallsport Areenan ja Jääurheilukeskuksen pihasta sekä Alaseinäjoenkadun varressa olevasta lisäparkkipaikasta. Polkupyöräparkki on Wallsport Areenan pyörätelineillä.

HUOM! Uimahalli-Urheilutalon ja Seinäjoen Lukion välistä kulkeva Kirkkokatu lähiympäristöineen on suljettu Pohjanmaan Rallin kaupunkierikoiskokeen vuoksi. Sulku on voimassa aamusta klo 20:00 asti. Tämä saattaa aiheuttaa ruuhkia Huhtalantien ja Jouppilantien risteysalueelle.

 

Stadionbussit

Stadionbussit kulkevat jokaiseen SJK:n Veikkausliigan kotipeliin kauden 2022 aikana. Reitit kulkevat Seinäjoen asuntoalueilta OmaSp Stadionille ja pelin jälkeen keskustan kautta takaisin. Reittejä on kaksi, Musta- ja Kultainen-linja. Löydät reitit ja pysäkit aikatauluineen Komia-liikenteen nettisivuilta Stadionbussin kertamaksu on 5€ / suunta.

Lisäksi SJK:n kotipeleihin kulkee myös kaksikerroksinen aito Lontoon bussi. Lontoon bussi on ilmainen Vekselin asiakkaille ja se kulkee ennen ja jälkeen ottelun Vekselin sekä OmaSp Stadionin väliä.

HUOM! Kaikki linjat kulkevat poikkeusreittiä, koska Uimahalli-Urheilutalon ja Seinäjoen Lukion välistä kulkeva Kirkkokatu lähiympäristöineen on suljettu Pohjanmaan Rallin kaupunkierikoiskokeen vuoksi. Sulku on voimassa aamusta klo 20:00 asti.

Televisiointi

SJK – FC Inter -ottelu näkyy maksullisesta Ruutu Urheilu-palvelusta. Ottelun selostuksen tekee Oskari Koski.

 

Median edustajat ja akkreditointi

Median edustajilta edellytetään tapahtumaan akkreditointi sähköpostitse viimeistään perjantaina 17.6. klo 15:00 mennessä. Akkreditoinnit tehdään SJK:n mediavastaavalle osoitteeseen: lari.paski@sjk.fi.

Median sisääntulo tapahtuu päärakennuksen Itäpäädyn puoleisesta päädystä, mediahuoneeseen, jossa saa passit ja kuvausliivit hyväksyttyjen akkreditointien mukaan. Mediahuone aukeaa lauantaina klo 16:00 ja se on auki ottelun jälkeen työskentelyä varten noin tunnin. Ottelun jälkeen on lehdistötilaisuus mediahuoneessa, jonne tulee vuorotellen vieras- ja kotijoukkueen päävalmentaja. Kaikki muut haastattelut tehdään erillispyynnöstä ottelun jälkeen kenttäalueella. Pyyntö esitetään ottelun aikana toimivalle media officerille tai jo etukäteen ennen ottelua SJK:n mediavastaavalle. Median edustajista toimittajille on varattu paikat Pääkatsomosta, yläosasta löytyvästä Pressikatsomosta. Siellä on pöydät ja sähköpistokkeet. Kuvaajat puolestaan levittäytyvät kentän ympärille, kiertämällä mediahuoneesta ulkokautta, Itäpäädyn ja Pääkatsomon kulmauksesta. Kuvaajilla ei ole pääsyä vaihtopenkkien puoleiselle laidalle.