123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho pelaa viimeisen kauteen valmistavan treenimatsinsa tulevana lauantaina 30.3. kello 14:45 valkeakoskelaista FC Hakaa vastaan. Otteluun pääsee kaikilla SJK:n kauden 2024 kausikorteilla sekä seurakausikorteilla. Lippuja otteluun myydään ovelta (aikuiset 10€ ja lapset 5 €). Maksutapoina lipunmyynnissä käyvät vain korttimaksu sekä etusetelit, eli lipunmyynnissä ei käsitellä käteistä. Ottelussa on käytössä OmaSp Stadionin Pääkatsomo, ja tapahtuman aikana Carlsberg Sports Bar -ravintola palvelee asiakkaita stadionin toisessa kerroksessa. Otteluista ei ole saatavilla striimattua ottelulähetystä.

Veikkausliigakauteen valmistautuva SJK on talvikaudella saalistanut kymmenestä pelaamastaan ottelusta kuusi voittoa ja yhden tasapelin. Helmikuussa SJK kohtasi Liigacupin lohkovaiheen ottelussa nimenomaan FC Hakan, ja voitti sen Pyry Hannolan ja Jaime Morenon maaleilla lukemin 2–1. Tuo ottelu olikin FC Hakan ainoa tappio Liigacupissa. Muissa peleissä se voitti KuPS:n sekä VPS:n, ja pelasi tasan AC Oulun ja Ilveksen kanssa. FC Haka sijoittui lopulta Liigacupin lohkossa SJK:ta hieman paremmilla pisteillä sijalle kolme, mutta karsiutui jatkosta.

SJK pääsee valitsemaan otteluun hyvän kokoonpanon. Kentällä saatetaan nähdä myös aivan uusia pelaajia, sillä kuluvalla viikolla joukkueeseen on liittynyt senegalilainen toppari Fallou Ndiaye. Myös maajoukkueiden mukana olleita pelaajia on kotiutunut takaisin lakeuksille.

–Tavoite pelissä on saada mahdollisimman moni pelaaja lähelle ehjää ysikymppistä, jotta olemme valmiita kauden alun AC Oulu -peliin. Lisäksi haluamme jatkaa joukkueen peli-identiteetin hiomista – Haluamme pelata vapautuneesti ja hallita palloa, tahdomme olla organisoituja jokaisessa pelin vaiheessa, kertoo päävalmentaja Toni Lehtinen.

Tervetuloa todistamaan pohjalaisen jalkapallon lippulaivan kenraaliharjoitusta OmaSp Stadionille! Lauantain ottelun lisäksi tuleviin otteluihin pääset kausikortilla, joita myy Ticketmaster. Osta siis omasi, ja varaa lähitulevaisuuteesi sopiva annos jalkapalloa paikan päällä!

Veikkausliigan kausi alkaa kotiottelulla lauantaina 6.4. klo 17.00 ja silloin OmaSp Stadionilla SJK saa vastaansa AC Oulun. Kausikortit ja otteluliput ovat myynnissä osoitteessa Ticketmaster.fi. Tervetuloa mukaan kaudelle 2024!