123 456 7890

SJK kohtaa keskiviikkona 5.8. klo 18:30 OmaSp Stadionilla hallitsevan Suomen mestari KuPS:n. Liput otteluun ennakkoon SJK Shopista ja Lippu.fi-kanavista. Peli näkyy suorana myös maksullisesta Ruutu-palvelusta.

Elokuun myötä OmaSp Stadionin ottelutapahtumiin on tullut pieniä muutoksia poikkeusrajoituksien osalta. Edelleen noudatetaan kuitenkin kapasiteettirajoitusta, jotta katsomoissa on mahdollista pitää suositettuja turvavälejä. Katsojille on stadionilla myös käsienpesumahdollisuudet ja käsidesit kaikilla porteilla. Muistathan, että kipeänä ei saa edelleenkään tulla ottelutapahtumaan. Portit ja palvelut aukeavat klo 17:30. Tarkemmin ottelutapahtuman järjestelyistä ja palveluista, tämän otteluennakon loppuosassa.

SJK katkaisi kolmen ottelun tappioputken viime lauantaina FC Hakaa vastaan pelatussa kotipelissä, kun se nousi Ariel Tuco Ngueukamin maalilla tasapeliin. Vaikka piste tyydyttää, ei SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara ollut tyytyväinen joukkueensa esitykseen ja hänen kommenttinsa voi lukea tuon ottelun otteluraportista. Keskiviikkona vastaan tulee joukkue, jonka pitäisi sytyttää SJK taistelemaan pisteistä entistä kovempaa. KuPS on myös Honkavaaran viime kauden joukkue, jonka hän luotsasi Suomen mestaruuteen sekä mitaleille aiempina kausina.

Joukkue on reagoinut hyvin viime pelin jälkeen ja olemme paljon puhuneet yhdessä asioista. Siitä, että vaikka saimmekin Hakaa vastaan 1-1 tuloksen, niin miksi me emme saa ulosmitattua itsestämme sitä parhaimpaamme? Olemme siitä puhuneet ja päässeet siitä positiiviselle tielle. Kaikki tietää, että me pystymme parempaan ja pelaajat myönsivät tässä asiassa vastuunsa. Mutta tottakai tämä on sillä tavalla, että ei pelaajat sitä yksin tee. Meidän valmentajien kanssa tätä yhdessä tehdään, sanoo SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara.

Mutta se on vain fakta, että ei meistä kukaan halua näyttää siltä miltä Hakaa vastaan näytettiin. Vaikka pelattiinkin 1-1 tasapeli. Mutta me olisimme voineet voittaa ja me odotamme itseltämme paljon enemmän ja siitä on oikeasti kysymys. Meidän ei pidä tyytyä siihen, että emme pääse parhaimpaamme. Se oli se huolestuttava asia edellisessä pelissä. Mutta siitä olemme nyt puhuneet ja joukkue on puhunut siitä keskenäänkin. Eivät he siihen minua tarvitse.

Nyt mennään positiivisesti eteenpäin, saadaan positiivinen reaktio ja vastus on keskiviikkona kovin mahdollinen. Ja parhaat pelimme me olemme pelanneet joukkueita vastaan, jotka prässäävät aktiivisesti ylhäältä. Me olemme olleet vaikeuksissa alhaalla makaavia joukkueita vastaan, tai joukkueita jotka ei makaa edes alhaalla vaan jossain puolivälissä, eikä me vain osata käyttää sitä tilaa, sanoo Honkavaara.

Eli positiivisin mielin haastamaan KuPS:a. Ja samalla tiedetään, että meidän pitää venyä parhaimpaamme. Pitää myös muistaa, että KuPS ei ole voittamaton. KuPS:lla on paljon vahvuuksia, mutta heillä on myös haavoittuvaisuuksia. He vain pystyvät tällä hetkellä pelaamaan aika hyvin omilla vahvuuksillaan ja se tekee heistä vaikeasti voitettavan joukkueen, arvioi Honkavaara vielä lopuksi.

Tervetuloa kannustamaan SJK:ta keskiviikkona OmaSp Stadionille. Seuraavat kaksi ottelua SJK pelaa vieraissa ja seuraava kotiottelu on tämän jälkeen perjantaina 21.8. klo 18:30 pelattava SJK – FC Honka. Liput Lippu.fi-kanavista sekä SJK Shopista.

Ilmari Niskanen ja KuPS kovassa iskussa Seinäjoelle

KuPS:n Ilmari Niskanen valittiin heinäkuun pelaajaksi Veikkausliigassa ja samoin KuPS:n päävalmentaja Arne Erlandsen kuukauden valmentajaksi. Molemmat täysin ansaitusti. Erityisesti Niskanen on ollut Veikkausliigassa lähes pitelemätön ja sen alleviivaamiseksi, hän iski viime viikonloppuna kaksi upeaa maalia HJK:n verkkoon. Niskasta ollaankin viemässä jo kovaa vauhtia maailmalle ja melko todennäköisesti 22-vuotias nähdään viimeisiä kertoja Veikkausliigassa OmaSp Stadionilla. Niin ylivoimaista miehen meno on tällä kaudella ollut.

Kovassa vireessä on myös koko KuPS, sillä joukkue ei ole hävinnyt yli vuoteen kenellekään Veikkausliigassa. Viime kauden Suomen mestari on tällä hetkellä Veikkausliigassa toisena seitsemän pelatun ottelun jälkeen. Niistä voittoja on neljä ja kolme kertaa se on pelannut tasan. Tappiosarake näyttää nollaa. Maalierotus on plussan puolella kahdeksan maalin verran.

Vierasotteluistaan KuPS on voittanut kuitenkin vain kauden avausottelun HIFK:a vastaan ja kaikki muut vieraspelit on päättynyt tasapeliin. KuPS pelaakin selvästi puolustavammin vierasotteluissa, vaikka yleisesti joukkue pohjaa pelinsä äärimmäisen kovaan ja korkeaan prässiin sekä nopeisiin suunnanmuutoksiin. Ainoa ase millä KuPS on saatu edes hetkittäin vaikeuksiin, on rauhallinen pelinrakentelu alakerran kautta ja prässin pelaaminen ulos. Se on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty.

Viime pelissään HJK:a vastaan KuPS aloitti hieman erilaisella hyökkäysryhmällä, kun normaalisti kärjessä pelannut Aniekpeno Udoh aloitti vaihdosta ja keskikenttäpelaaja Petteri Pennanen piikissä. Erlandsen perusteli aloitusta Udohin pienellä nilkkavammalla ennen ottelua, mutta Udoh tuli kuitenkin vaihdosta sisään Pennasen tilalle. Varmuudella sivussa on keskikentältä Issa Thiaw, Tommi Jyry ja Pedro Vitor. KuPS:lta puuttuu todennäköisesti myös viime kauden maalitykki Lucas Rangel, joka on ollut sivussa Veikkausliigan avausottelun jälkeen loukkaantumisen vuoksi.

Paikalle keskiviikkona mahdollisesti saapuvia KuPS-kannattajia, pyydetään ostamaan liput ennakkoon Lippu.fi kanavista, OmaSp Stadionin Itäpäätyyn. Siellä he voivat sijoittua lohkoon 114, jossa sijaitsee myös Itäpäädyn kaikille katsojille avoin anniskelualue.

OTTELUTAPAHTUMAN JÄRJESTELYT OMASP STADIONILLA

Veikkausliigan ottelu SJK – KuPS alkaa OmaSp Stadionilla keskiviikkona 5.8. klo 18:30. Portit sekä palvelut aukeavat klo 17:30. Ottelun livelähetys Ruutu-palvelussa alkaa n.klo 18:15.

Ottelutapahtumassa tullaan noudattamaan Suomen valtion sekä Suomen Palloliiton julkisia ohjeistuksia ja määräyksiä tapahtumien järjestämisestä. Toistaiseksi voimassa olevana aikana, saa OmaSp Stadionilla ottelutapahtumaan ottaa ihmisiä enintään 2750 henkeä poikkeusjärjestelyin.

Käytössä on kaikki katsomot. Kausikortilla pääsee siihen katsomoon, minne sen on ostanut. Irtolippuja saa myös kaikkiin muihin katsomoihin, mutta poikkeuksellisesti ei Kannattajapäätyyn. Löydät kulkuväylät ja katsomot alempana olevasta karttakuvasta.

Kaikki tässä mainitut rajoitukset koskevat toistaiseksi vain elokuuta 2020 ja järjestelyt johtuvat maailmanlaajuisesta Covid-19 pandemiasta.

SJK pahoittelee rajoituksista johtuvia vaikutuksia normaaliin ottelutapahtumaan verrattuna sekä kiittää yhteisöään ymmärryksestä tänä vallitsevana aikana.

LIPUT JA KAUSIKORTIT

Liput otteluun ovat myynnissä ennakkoon Lippu.fi -kanavissa sekä arkisin 12-16 SJK Shopissa. Tapahtuma-alueella SJK Shop palvelee ottelupäivänä klo 12:00 – 18:45. Lipunmyyntikioski aukeaa klo 17:30, jonka jälkeen ei SJK Shopista saa ennakkolippuja. Lippu.fi palvelee vielä tunnin ottelun alkamisenkin jälkeen.

Kaikki liput ovat numeroimattomia ja paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Perheet tai samassa taloudessa asuvat, voivat sijoittua tapahtumassa vieretysten. Muuten katsomossa pyydetään noudattamaan turvavälejä ja vähintään yksi penkki tulee olla katsojien välissä. Jos ohjeita ei noudateta, on vastuu katsojalla.

Kannattajapäätyyn ei myydä irtolippuja, vaan sinne pääsee ainoastaan Kannattajapäädyn kausikortilla. Seurakortilla sijoitutaan Itäpäätyyn. Mikäli sinulla on kausikortti Kannattajapäätyyn ja lapsellasi Seurakortti, niin sinun on mahdollista päästä Kannattajapäädyn kausikortilla Itäpäätyyn lapsesi kanssa, mutta ei toisinpäin.

Pääkatsomo
Aikuinen 35 € (SJK Shopista tai Lipunmyyntikopista)
Aleryhmät 30 € (SJK Shopista tai Lipunmyyntikopista)
Aikuinen 30 € (verkosta)
Aleryhmät 25 € (verkosta)

Eteläkatsomo
Aikuinen 25 € (SJK Shopista tai Lipunmyyntikopista)
Aleryhmät 20 € (SJK Shopista tai Lipunmyyntikopista)
Aikuinen 20 € (verkosta)
Aleryhmät 15 € (verkosta)

Kannattajapääty
Sisäänpääsy poikkeusolosuhteissa ainoastaan kannattajapäädyn kausikortilla

Itäpääty
Hinta verkosta 15 €
SJK Shopista tai Lipunmyyntikopista 20 €

Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi vanhemman / huoltajan seurassa, lippu kirjataan portilla järjestysvalvojan toimesta. Alennusryhmät: Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varushenkilöt ja lapset 8-17 vuotta.

2 € alennus S-etukortilla näyttämällä sekä SJK Shopista että Lipunmyyntikopista (alennus ei koske itäpäädyn lippuja).

Lipunmyyntiin liittyvissä ongelmatapauksissa palvelee Lippu.fi myyntipalvelu.

SISÄÄNKÄYNTI JA KATSOMOT

Ottelutapahtumaan on yleisölle viisi omaa sisäänkäyntiä sekä viisi omaa katsomoa, joissa kaikissa on omat palvelut. Katso oheinen kuva.

Kuvan mukaisesti katsomot on nyt ilman lohkojakoja käytössä ja sisäänkulku kuhunkin katsomoon samanvärisen nuolen osoittamasta paikasta. Mahdolliset vieraskannattajat tulevat tähän otteluun punaisesta portista ja sijoittuvat Itäpäätyyn. Itäpäädyn anniskelualue on koko päädyn käytettävissä. Käynti Atria Lounge- ja VIP-katsomoon on normaalisti VIP-sisäänkäynnistä. VIP-tilat aukeavat klo 16:30, kaikki muut portit ja palvelut klo 17:30.

Porteilla tehdään turvatarkastukset ja ihmisiä pyydetään noudattamaan mahdollisissa jonoissa, katsomoissa sekä kulkuväylillä turvavälejä. Lisäksi pyydetään noudattamaan muita Suomen valtion ohjeistuksia käsienpesusta, yskimisestä, aivastamisesta sekä käsien desinfioinnista. Suun ja nenän peittävien kasvomaskien käyttö on sallittua. Porteilla on saatavana käsidesiä ja vessoissa on käsien pesumahdollisuudet. Kipeänä tapahtumaan saapuminen on ehdottomasti kiellettyä.

Sisääntuloväylillä on eri porteille ohjeistukset aidoin sekä opastein. Tarvittaessa järjestyksenvalvojat opastavat sisääntulossa.

ANNISKELU JA RAVINTOLAT

Ottelutapahtumassa on käytössä kolme katsomoanniskelualuetta, Kannattajapäädyssä, Pääkatsomossa ja Itäpäädyssä. Kannattajapäädyn ja Itäpäädyn alueet ovat katsomoanniskelualueita. Lisäksi Eteläkatsomon takana on lisäanniskelualue. Pääkatsomon katsojia palvelee Carlsberg Sports Bar sekä Atria Lounge, joka on auki ainoastaan erillisen VIP-paketin otteluun ostaneille. Kaikkien katsomoiden takana on myös kioskipalvelut tuttuun tapaan (Kts. Kartta.).

Ravintolat ja anniskelut aukeavat porttien auetessa klo 17:30 ja ne sulkeutuvat pelin päätyttyä. VIP-tapahtumat alkavat jo klo 16:30. Carlsberg Sports Bar on auki vielä ottelun jälkeen, mikäli asiakkaita riittää ja se palvelee kaikkia ottelutapahtuman asiakkaita.

MUUT PALVELUT

Pääkatsomon alla, pääportin läheisyydessä oleva SJK Shop-kioski palvelee jälleen tästä ottelusta lähtien. Sieltä löydät edulliset SJK-fanituotteet ja poistomyynnissä olevat tuottee. SJK Shop stadionin kivijalassa, puolestaan on auki ennen ja jälkeen ottelun. Sieltä löydät kaikki uutuustuotteet.

Perhekatsomon alla oleva Lapsiparkki on poikkeusjärjestelyiden aikana poissa käytöstä.

LIVESTREAM

Kaikki Veikkausliigan ottelut näkyy suorina lähetyksinä maksullisesta Ruutu-palvelusta. Selostajana toimii Toni Lönroos. Pääset katsomaan ja ostamaan lähetystä tästä linkistä.

MEDIA JA TIEDOTUS

Paikalle mahdollisesti tulevien median ja tiedotusvälineiden osalta edellytetään akkreditointi sähköpostitse osoitteeseen: lari.paski@sjk.fi viimeistään tiistaina 4.7. klo 18:00 mennessä. Akkreditointi on ehdoton, sillä toimittajat lasketaan tapahtuman katsomokapasiteettiin.

Mediahuone on käytössä akkreditoiduilla tiedotusvälineiden edustajilla klo 17:30 alkaen Pääkatsomon alla, päärakennuksessa, ja sinne on kulku Itäpäädyn puoleisesta ovesta. Median edustajien tulee olla paikalla viimeistään klo 18:15 mennessä. Heidät ottaa siellä vastaan SJK:n edustaja.

Toimittajien paikat ottelun aikana on Pääkatsomossa, sen itäpuoleisen laidan yläkatsomossa. Siellä on pöydät ja virtalähteet. Kuvaajat kulkevat kenttätasolle Eteläkatsomon ja Itäpäädyn puoleisesta kulmasta, ulkokautta. Kuvaajilla ei ole pääsyä vaihtopenkkien puoleiselle sivustalle ja kenttäalueella tulee pysyä merkittyjen alueiden ulkopuolella.

Missään vaiheessa ottelutapahtumaa, ei median edustajilla ole pääsyä pelaajatunneliin tai mixed zonelle. Väliaikainen mixed zone, jossa tehdään haastattelut pelin jälkeen, on mediahuoneen ulkopuolella, ulkotilassa, ja pelaajat sekä valmentajat saapuvat sinne median toiveiden mukaan kenttäalueen kautta. Jos mahdollista, haastattelutoiveet pyydetään esittämään hyvissä ajoin ennen ottelua. Varsinaista lehdistötilaisuutta ei ole poikkeusaikana.

STADIONBUSSIT

Stadionbussit kulkevat jokaiseen SJK:n kotipeliin kauden 2020 aikana. Reitit kulkevat Seinäjoen asuntoalueilta OmaSp Stadionille ja pelin jälkeen keskustan kautta takaisin. Reittejä on kaksi, Musta- ja Kultainen-linja. Löydät reitit ja pysäkit aikatauluineen Komia-liikenteen nettisivuilta, tästä linkistä. Bussikyydin kertamaksu on 3€ / suunta. Kausikortilla saa tähän otteluun bussikyydin ilmaiseksi!

Lisäksi aito Lontoon double decker -bussi, kuljettaa väkeä Seinäjoen keskustorin Vekseli Plazasta peliin ja takaisin nonstoppina. Kyydit Vekseli Plazasta OmaSp Stadionille lähtee ensimmäisen kerran kaksi tuntia ennen ottelun alkua ja paluukuljetukset noin vartti ottelun loppumisen jälkeen. Kyyti on ilmainen Vekseli Plazan asiakkaille.

PARKKITILAT JA SAAPUMINEN

OmaSp Stadionin osoite on Alaseinäjoenkatu 15. Koko stadionin alue on suljettu autoliikenteeltä, ja vain pelaajat sekä Palloliiton toimihenkilöt pääsevät autolla alueelle. Lähialueella pysäköinti on haasteellista ja alueen pysäköintipaikoista vastaa Seinäjoen kaupunki.

Pysäköintitilaa on Wallsportin ja OmaSp Stadionin välisellä parkkialueella sekä Alaseinäjoenkadun varressa olevalla lisäparkkipaikalla. SJK suositteleekin tulemaan paikalle joko Stadionbusseilla, Komia-liikenteen Stadionbusseilla, Keskustaksin autoilla, pyörillä tai kävellen. Polkupyöräparkki on stadionin edessä olevalla tapahtumatorilla.