123 456 7890

Suomen ensimmäinen eFutisliiga alkaa keskiviikkona 4.11. ja SJK:n osalta se alkaa klo 19:00 pelattavalla SJK – FC Haka ottelulla. SJK kohtaa avauspäivänä lisäksi FC Interin klo 20:00. Veikkausliigan ja Telian järjestämän eFutisliigan kaikki studiopelit näkyvät suorina lähetyksinä CMore sekä Telia -kanavilta. Ilmaiseksi studiopelit näkyy MTV.fi-palvelusta. Studiossa pelattavissa otteluissa on myös selostus ja haastattelut. Muut kuin studiopelit striimataan suorina lähetyksinä Twitch-palvelun kautta ja linkit otteluihin löytyy aina SJK:n otteluohjelmasta. Kaikista kierroksista tulee omat kierroskoosteet ja parhaat palat. Löydät SJK:n otteluohjelman SJK:n nettisivuilta, tästä linkistä.

Mukana keskiviikkona alkavassa eFutisliigassa on kaikki Veikkausliigan joukkueet ja palkintorahaa on jaossa 10 000 euroa. Lisäksi sarjojen parhailla pelaajilla on mahdollisuus päästä mukaan kansainvälisiin peleihin, FIFAe Club World Cup-turnaukseen. Pelipäivä on aina jokaisen viikon keskiviikko, poislukien tiistaina 15.12. pelattavat välierät ja loppuottelut. SJK on avauspäivän otteluissa heti studiojoukkueena, eli avauskierroksen pelit tulevat myös selostettuina ja suorien haastattelujen kera.

eFutisliiga pelataan EA Sportsin pelisarjan uusimmalla FIFA 2021 pelillä ja PlayStation pelikonsoleilla, FIFA Ultimate Team-pelimuodossa. SJK:n väreissä kentällä nähdään siten virtuaalisesti maailman huippupelaajia, joita joukkueet saavat valita peleihin pelaajat samoista 40:stä pelaajakortista. Jokaisella sarjaan osallistuvalla seuralla on tällä tavalla yhtä suuret ”budjetit”, kun seurojen pelaajat itse saavat valita mieleisimmät pelaajat joukkueeseensa ja tämä nostaa pelaajien omat taidot entistä suurempaan rooliin.

SJK:n joukkueen pelaajat, Anton ”Anzinho” Korvenaho ja Valtteri ”Valdoboii” Kyrö, ovat valmistautuneet kauteen harjoittelemalla uusimmalla FIFA 2021 pelillä jo useamman viikon sekä pelaamalla FIFA Weekend Leaguen-otteluita. Kaikista eFutisliigaan osallistuvista pelaajista, juuri SJK:n kaksikko on suoriutunut FWL:ssa kaikken vahvimmin, olemalla tulosten perusteella epävirallisen joukkuerankingin kärjessä. Valdoboii nakutteli kertaalleen jopa yhden täysin puhtaan viikonlopun 30:llä voitolla, nousten maailmanlistalla 150 parhaan pelaajan joukkoon. SJK lähteekin sarjaan yhtenä ennakkosuosikeista yhdessä HJK:n ja FC Hakan kanssa. Voit tutustua sarjan pelaajiin ja lähtöasetelmiin sarjaa yhdessä Veikkausliigan ja Maikkarin kanssa pyörittävän Telian nettisivuilta. Telian sivuilta löytyy myös haastatteluja, asiantuntijakommentteja sekä sarjataulukko.

eFutisliigan joukkueet muodostuvat vähintään kahdesta pelaajasta, jotka kohtaavat kaksiosaisessa otteluparissa vastustajajoukkueen pelaajat. Näiden otteluiden yhteismaalit ratkaisevat voittajan. Peliaika yhdessä ottelussa on aina 2 x 6 minuuttia, eli kokonaisuudessa pelit kestävät noin puolisen tuntia + tauot. Runkosarjassa ottelut voivat myös päättyä tasan, jolloin jatkoaikaa tai rangaistuspotkuja ei pelata. Runkosarja on pelattu marraskuun 25. päivä mennessä ja pudotuspelit alkavat joulukuun alussa. Välierät, finaali ja pronssiottelu, pelataan 15. joulukuuta.

SJK seuraa omilla somekanavilla ja nettisivuilla sarjan etenemistä. Päivitetyt tulokset sekä tulevien otteluiden katsomislinkit yms., löytyvät SJK:n nettisivujen otteluohjelmasta. SJK:n pelaajista ja lähtökohdista, voit lukea lisää SJK:n sivujen aiemmasta uutisesta.

Sarjan uutisia, koosteita ja juttuja löydät myös näistä osoitteista:
Twitter: @TeliaEsportsfi
Instagram:  @Teliaesportsseriesfi
Facebook: Telia Esports Series
YouTube: Telia Esports Series