123 456 7890

Keskiviikkona 1.7. klo 18:30 potkaistaan pallo viimein käyntiin Veikkausliigan osalta, kun SJK ja TPS kohtaavat OmaSp Stadionilla. Portit ja palvelut aukeaa klo 17:30 ja pelissä noudatetaan toistaiseksi voimassa olevia poikkeusjärjestelyitä Covid-19 -epidemian vuoksi. Kapasiteetti on poikkeuksellisesti 2750 katsojaa. Lue yleisöohjeet tapahtumiin SJK:n sivujen aiemmasta uutisesta sekä lisää tämän ottelun järjestelyistä otteluennakon loppuosasta.

Kausikortit käyvät otteluun normaalisti, kortin osoittamaan katsomoon, mutta omaa paikkaa ei poikkeusjärjestelyiden aikana ole ja kaikki paikat ovat numeroimattomia. Katsomoissa noudatetaan turvavälejä. Järjestyksenvalvojat ohjaavat tarvittaessa katsomoissa. Sisääntuloportteja on jokaiseen lohkoon ja jokaisessa lohkosta löytyy omat palvelut. Carlsberg Sports Bar palvelee ainoastaan pääkatsomon kausikortin ostaneita ja Kannattajapäätyyn ei pääse kuin Kannattajapäädyn kausikortilla. Irtolippuja myydään muihin katsomoihin ennakkoon Lippu.fi kanavissa sekä SJK Shopissa arkisin klo 12-16. Kausikorttimyynti päättyy samoissa kanavissa tiistaina 30.6. Peli näkyy suorana Ruutu-palvelusta.

SJK on pelannut kesäkuussa, kun koronarajoituksia kevennettiin, neljä harjoitusottelua ja kaikki ovat sujuneet ilman tappiota. Kaksi viimeistä päättyi myös voittoihin. Edellisestä virallisesta ottelusta on jo aikaa ja viime kauden Veikkausliigan päätöksestä tulee keskiviikkona jo kahdeksan kuukautta.

Hienot tunnelmat on tällä hetkellä ja vähän pitääkin olla jo perhosia vatsassa ensimmäisessä pelissä. On se kyllä kiva, että tämä kausi vihdoin ja viimein alkaa, sanoo SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara, jolle itselleen ottelu on myös merkityksellinen, sillä se on Seinäjoella syntyneen ja kasvaneen Honkavaaran ensimmäinen Veikkausliigaottelu seinäjokisen seuran peräsimessä.

Onneksi harjoituspelit tässä on vähän paikannut tyhjiötä, mutta kyllä tässä silti erityinen fiilis on. Varmasti pelaajilla on vielä enemmän hinku päästä pelaamaan. 

SJK saa vastaansa avauspelissä TPS:n joka pelasi Suomen Cupissa ensin itsensä karsinnoista jatkoon mutta tippui jatkopeleissä HJK:lle. Se kuitenkin piti HJK:n pitkään maalittomana ja suurimmaksi ennakkosuosikiksi sarjaan povattu HJK voitti pelin 1-0 lukemin.

TPS on hyvä suunnanmuutosjoukkue, He pyrkivät vauhdikkaaseen peliin ja ovat aika fyysinen joukkue myös. Vaikka se on nousijajoukkue, heillä on hyvin kokemusta joukkueessa ja aika hyvä ulkomaalaisvahvistukset. Se on hyvä joukkue. Ja kuten HJK-peli heiltä osoitti, he pystyvät rikkomaan oikeastaan minkä tahansa joukkueen pelin tässä sarjassa, arvioi Honkavaara.

Pitää heitä vastaan pystyä silleen kontrolloimaan peliä, etteivät he pysty niin paljon rikkomaan. Eli se on sitten meistä itsestä kiinni. Se on kuitenkin vaarallinen joukkue, pelaa kahdella kärjellä, ja se tekee juuri siksi heidän suunnanmuutoksistaan vaarallisia. Eli aina pystyvät sitä kautta vähän aiheuttamaan ongelmia. Heillä on juoksuvoimaisia yksilöitä, kuten Mika Ääritalo kärjessä ja Juho Lähde keskikentällä. Vähän riippuen ketä heillä pelaa kärjessä. 

SJK:lla on muutama pelikielto, jotka siirtyvät kauden alkuun viime kaudelta sekä muutama loukkaantuneena oleva pelaaja.

Meillä on silti ihan hyvä tilanne. Pelikiellot olivat tiedossa ja loukkaantumiset myös, joten ne eivät ole haitanneet valmistautumista. Meillä on mielestä niin hyvä tilanne kuin tässä tilanteessa voi olla. TPS on meille hyvä mittari monella tavalla ja varmaan jokunen debyyttikin nähdään ottelussa. Ihan hyvä fiilis on itsellä, sanoo Honkavaara vielä lopuksi.

Yksi SJK-debyytin Veikkausliigassa tekevä pelaaja on erittäin todennäköisesti Tero Mäntylä, joka on kuitenkin Seinäjoella syntynyt ja kasvanut sekä ehtinyt pelata SJK-paidassa muutaman ottelunkin, ennen maailmalle lähtöä. Nyt kuitenkin lähes 13-vuoden jälkeen hän pukee taas SJK-paidan päälle, Veikkausliigassa ja heti kotiyleisön edessä.

Kyllä jännittää! Ja lujaa, sanoo Tero Mäntylä heti ensimmäiseksi nauraen, kun kysytään mitä tuntemuksia tuleva peli aiheuttaa.

En minä oikeasti ole sitä ehtinyt vielä hirveästi miettimään, mutta kyllä minä tiedän, että perhosia tulee olemaan vatsassa siinä pelissä.

Mäntylä on pelannut Veikkausliigaa aiemmin pitkään toisessa turkulaisjoukkueessa, FC Interissä, joten TPS oli hänelle siellä paikallisvastus.

Ei se TPS minulle silti mitään erityistunteita nosta. Siellä on tuttu mies, Koposen Jere maalilla, niin eiköhän laiteta hänen taakse verkko heilumaan. Sinänsä olen iloinen, että TPS nousi takaisin Veikkausliigaan. Perinteikäs seura kuitenkin. 

Kolmesta pisteestä kuitenkin pelataan. Odotan pelistä vähän aluksi semmoista tunnustelevaa, kun molemmat joukkueet ovat joutuneet olemaan pitkään ilman tosipelejä. Jännä nähdä, kuinka saadaan se alun into ja tämä kaikki odotus purettua ja toivottavasti pystytään sitä käyttämään hyödyksi. Eli tärkeintä on, että saadaan homma nopeasti kontrolliin, arvioi Mäntylä.

– Pelaajilla on kuitenkin taatusti vähintään yhtä kova into peliä kohtaan, kuin kaikilla muillakin tässä ympärillä. Se tulee taatusti näkymään ainakin alussa. Eikä se tietenkään haittaa, jos siinä muutama hyvä taklaus tulisi ja saataisiin heti kausi kunnolla käyntiin.

Peli on myös ensimmäinen pitkään aikaan, jossa on paljon katsojia. OmaSp Stadionille saa nyt ottaa 2750 katsojaa, kun vielä kesäkuussa rajoitus oli 450 katsojaa.

On aivan mahtavaa, että saamme ottaa noin paljon ihmisiä katsomoon viimein. Se on valtavan iso apu meille, että saamme sinne meidän omat kannattajat ja tunnelmaa katsomoon. Saamme tukea katsomon puolelta ja siitä oikeasti saadaan niin paljon voimaa sinne kentänpuolelle. Se on kyllä tullut todistettua monta kertaa. On ollut vähän haastavaa pelata, kun on ollut vain se 400 katsojaa. Kyllä katsojat ja kannatus tuo lisämotivaatiota. Joidenkin tutkimusten mukaan se tuo myös vähintään 5% lisää suoritukseen kun katsojat ovat tukena, sanoo Seinäjoen kasvatti Tero Mäntylä vielä lopuksi.

Honkavaaran ja Mäntylän lisäksi joukkueessa on Seinäjoella syntyneitä ja kasvaneita ainakin Joonas Sundman, Joonas Lepistö ja viime harjoitusotteluissa isoja minuutteja pelannut Matias Vainionpää. Pohjalaisia heidän lisäkseen viisi pelaajaa.

Veikkausliigan avausottelu, SJK – TPS keskiviikkona 1.7. klo 18:30 OmaSp Stadionilla. Tervetuloa. Lue lisää ottelun järjestelyistä tämän ennakon loppuosasta.

Veikkausliigan nousijajoukkue TPS vastassa

TPS on jälleen kerran nousijajoukkue alkavaan kauteen. Viime vuosina se on noussut ja pudonnut perättäisinä kausina sekä ollut mukana liigakarsintapeleissä kausilla 2016, 2018 ja 2019. TPS on selvästi liian hyvä Ykköseen, mutta paikan pitäminen Veikkausliigassa on ollut sille vaikeaa. Nyt keskiviikkona TPS tekee paluun OmaSp Stadionille, missä se ratkaisi viimeisimmän sarjanousun karsintaottelussa KPV:ta vastaan. Tuo ottelu pelattiin 27. lokakuuta 2019.

Päävalmentaja Tommi Pikkarainen on ennestään tuttu VPS:n valmentajan paikalta. Hänen luotsaama TPS ei pyri pelityylillä viihdyttämään vaan tarkoitus on pitää sarjapaikka Veikkausliigassa ja joukkue tulee taistelemaan siitä kynsin ja hampain. TPS taklaa kovaa ja palloa pelataan suoraviivaisesti kohti kärjessä olevaa Babacar Diopia tai sen perään linjan taakse säntää kokenut Mika Ääritalo. Seuraikonit Sami Rähmönen ja paluun kasvattajaseuraansa tehnyt Juho Lähde, pitävät huolta joukkueen taistelutahdosta. Prässitaso vaihtelee ja tarvittaessa TPS voi joko puolustaa syvällä alhaalla kuten Suomen Cupin ottelussa HJK:ta vastaan tai käydä kiinni pallolliseen jo vastustajan puoliskolla.

Maalissa pelaa joukkueen tärkein pelaaja, entinen SJK-maalivahti Jere Koponen, joka oli SJK:ssa mukana voittamassa Suomen mestaruutta ja Suomen Cupin mestaruutta kausilla 2015 ja 2016. TPS:ssä Koponen on saanut ansaitsemansa ykkösmaalivahdin paikan ja oli yksi sarjanousun takuumiehiä viime kaudella. Koposen ja SJK:ssa kausilla 2014 ja 2015 pelanneen Juho Lähteen lisäksi, myös laitapuolustaja Tatu Varmanen omaa pienimuotoista SJK-taustaa. Ruotsissa syntynyt ja pelaajakasvatuksensa saanut Varmanen, on Ruotsin passista huolimatta Suomen nuorten maajoukkueen pelaaja ja hän kävi SJK:ssa näytillä viime vuoden talvella. Sopimusta ei kuitenkaan syntynyt.

Aiempina kausina vahvasti omiin nuoriin luottanut TPS, on muuttanut taktiikkaansa pelaajien suhteen ja nyt joukkueeseen on hommattu laadukkaita ulkomaalaisvahvistuksia, erityisesti Italian alasarjoista. Kaikkein nimekkäin vahvistus ja yksi nimekkäimmistä koko Veikkausliigassa, on keskikentän keskellä pelaava Rodney Strasser. Maineikkaan AC Milanin kasvatti sekä Sierra Leonen maajoukkueessakin esiintynyt Strasser, on pelannut urallaan Italian pääsarjassa 20 ottelua, joista 6 AC Milanin paidassa. Tämän lisäksi hän on edustanut lainasopimuksilla Lecceä ja Parmaa. Viiime vuosina 30-vuotiaan Strasserin ura on ollut kuitenkin pahasti laskusuunnassa ja TPS:sta hän hakee vielä uutta nousua. Italiasta TPS-paitaan on tälle kaudelle tullut myös lainasopimuksilla Parmasta pelaava laitahyökkääjä Tehe Olawale ja Ghanan maajoukkueessakin esiintynyt laitapuolustaja Masahudu Alhassan. Alhassan on pelannut Serie A:ssa Genoan paidassa neljä ottelua ja sen lisäksi alemmissa Italian sarjoissa Novaran ja Perugian paidassa. Ennakkoarvioiden perusteella 27-vuotias Masahudu on yksi sarjan parhaita vasemman laitapakin paikalla.

Mielenkiintoinen nimi TPS:ssa on myös 18-vuotias norjalais-sambialainen hyökkääjä Kabamba Kalabatama, joka kävi ennen TPS-sopimustaan näytillä SJK Akatemian riveihin. Mies tunnetaan paremmin kutsumanimellä Bamba.

Keskiviikon ottelusta TPS:lta on varmuudella sivussa puolustaja Rasmus Holma. Myös Eliécer Espinosa, Jonni Peräaho ja Alim Moundi saattavat olla vielä ulkona. Pelikiellossa on keskikenttäpelaaja Jami Siirtola.

Hetemaj ja Markkula pelikiellossa SJK:lta

Viime kauden lopussa pelikiellot saaneet Mehmet Hetemaj ja Niko Markkula, on tästä ottelusta sivussa, siirtyvän pelikiellon vuoksi. Sivussa on loukkaantumisen vuoksi varmuudella ainoastaan meksikolainen Dárvin Chávez. Denys Oliinykin ja José Nadsonin kohdalla katsotaan pelikuntoa vielä tulevissa harjoituksissa. Italialais-senegalilainen puolustaja Samba Benga loukkaantui vakavasti SJK Akatemian ottelussa ja on näillä näkymin sivussa ainakin muutaman kuukauden. Hänet operoitiin heti samana päivänä.

Jani Honkavaara on rohkeasti nostanut rinkiin mukaan omia nuoria ja antanut heille myös vastuuta. Erittäin todennäköistä onkin, että keskiviikon pelissäkin on mukana ainakin vaihtopenkillä nuoria pelaajia, joille saattaa ottelussa tulla myös Veikkausliigadebyyttejä. Jo tullessaan Seinäjoelle, Honkavaara sanoikin, että tasoa nostetaan joukkueessa juuri omien nuorien kautta.

SJK:n nuoret saavat toisaalta vastuuta myös SJK Akatemian riveissä Ykkösessä ja heillä oli oma avauspelinsä viime lauantaina. Ensi lauantaina 4.7. Ykkönen jatkuu kotiottelulla FC KTP:ta vastaan OmaSp Stadionilla. SJK puolestaan matkustaa seuraavassa ottelussa FC Lahden vieraaksi keskiviikkona 8.7. Seuraava kotiottelu on perjantaina 17.7. klo 18:30, kun SJK isännöi OmaSp Stadionilla IFK Mariehamia. Tällä tietoa poikkeusjärjestelyt jatkuvat näissä heinäkuun otteluissa ja mahdollisesti rajoituksia voidaan höllentää lisää taas elokuussa.

Kaikki SJK:n ottelut löytyvät tästä linkistä. Ja puolestaan SJK Akatemian ottelut Ykkösessä tästä. Kaikkiin otteluihin liput myyvät Lippu.fi ja SJK Shop.

OTTELUTAPAHTUMAN JÄRJESTELYT OMASP STADIONILLA

Veikkausliigan ottelu SJK – TPS alkaa OmaSp Stadionilla keskiviikkona 1.7. klo 18:30. Portit sekä palvelut aukeavat klo 17:30. Carlsberg Sports Bar aukeaa klo 16:30, mutta se on käytössä vain Pääkatsomon kausikorttilaisille ja lipun sinne ostaneille. VIP-tila aukeaa VIP-vieraille klo 16:30. Ottelun livelähetys Ruutu-palvelussa alkaa n.klo 18:15. SJK Shop on ottelupäivänä auki klo 12:00 – 18:30.

Ottelutapahtumassa tullaan noudattamaan Suomen valtion sekä Suomen Palloliiton julkisia ohjeistuksia ja määräyksiä ottelutapahtuman järjestämisestä. Korona-epidemian ollessa voimassa, määräykset ja ohjeet koskevat kaikkia toistaiseksi kaikkia heinäkuussa järjestettäviä tapahtumia.

Toistaiseksi voimassa olevana aikana, ottelutapahtumaan saa OmaSp Stadionilla ottaa ihmisiä enintään 2750 henkeä poikkeusjärjestelyin. Rajoitus koskee aluehallintoviraston linjauksen mukaisesti myös stadionilla olevia erillisiä ravintolatiloja, ja siten myös niissä oleva väki lasketaan mukaan kiintiöön. Käytössä on kaikki katsomot. Kausikortilla pääsee siihen katsomoon, minne sen on ostanut. Irtolippuja saa myös kaikkiin muihin katsomoihin, mutta poikkeuksellisesti ei Kannattajapäätyyn. Löydät kulkuväylät ja katsomot alempana olevasta karttakuvasta.

Kaikki tässä mainitut rajoitukset koskevat toistaiseksi vain heinäkuuta 2020 ja järjestelyt johtuvat maailmanlaajuisesta Covid-19 pandemiasta. Tiedotamme järjestelyistä lisää, jos käytäntöjä tai ohjeistuksia muutetaan Suomen valtion toimesta. SJK pahoittelee rajoituksista johtuvia vaikutuksia normaaliin ottelutapahtumaan verrattuna sekä kiittää yhteisöään ymmärryksestä tänä vallitsevana aikana.

LIPUT JA KAUSIKORTIT

Liput otteluun ovat myynnissä ennakkoon Lippu.fi -kanavissa sekä arkisin 12-16 SJK Shopissa. Kausikorttien myynti loppuu tiistaina 30.6. Tapahtuma-alueella SJK Shop palvelee klo 12-18 ottelupäivänä ja lipunmyynti aukeaa klo 17:30.

Kaikki liput ovat numeroimattomia ja paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Perheet tai samassa taloudessa asuvat, voivat sijoituttua tapahtumassa vieretysten. Muiden katsojien osalta noudatetaan yhden penkin. Kannattajapäätyyn ei myydä irtolippuja, vaan sinne pääsee ainoastaan Kannattajapäädyn kausikortilla. Seurakortilla sijoitutaan Itäpäätyyn.

Pääkatsomo

 • Aikuinen 35 € (SJK Shopista tai Lipunmyyntikopista)
 • Aleryhmät 30 € (SJK Shopista tai Lipunmyyntikopista)
 • Aikuinen 30 € (verkosta)
 • Aleryhmät 25 € (verkosta)

Eteläkatsomo

 • Aikuinen 25 € (SJK Shopista tai Lipunmyyntikopista)
 • Aleryhmät 20 € (SJK Shopista tai Lipunmyyntikopista)
 • Aikuinen 20 € (verkosta)
 • Aleryhmät 15 € (verkosta)

Kannattajapääty

 • Sisäänpääsy poikkeusolosuhteissa ainoastaan kannattajapäädyn kausikortilla

Itäpääty

 • Hinta verkosta 15 €
 • SJK Shopista tai Lipunmyyntikopista 20 €

Vieraskannattajat

 • Samat hinnat

Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi vanhemman / huoltajan seurassa, lippu kirjataan portilla järjestysvalvojan toimesta. Alennusryhmät: Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varushenkilöt ja lapset 8-17 vuotta.

2 € alennus S-etukortilla näyttämällä sekä SJK Shopista että Lipunmyyntikopista (alennus ei koske itäpäädyn lippuja)

Lipunmyyntiin liittyvissä ongelmatapauksissa palvelee Lippu.fi myyntipalvelu.

SISÄÄNKÄYNTI JA KATSOMOT

Ottelutapahtumaan on yleisölle kahdeksan omaa sisäänkäyntiä sekä kahdeksan omaa katsomolohkoa, joissa kaikissa on omat palvelut. Katso oheinen kuva. Lisäksi joukkueet ja toimihenkilöt tulevat sisään kolmesta eri sisäänkäynnistä ja medialle on vielä oma kulkuväylänsä. Katsomoissa jokaisen katsojan välissä tulee olla yksi tyhjä penkki. Eli rivien väliin jää yksi tyhjä rivi ja samalla rivillä olevien väliin aina yksi tyhjä penkki molemmin puolin. Perheet sekä samassa taloudessa asuvat, voivat sijoittua vieretysten, mutta heidän ja seuraavan välissä tulee olla yksi tyhjä penkki. Ohjeistukset koskevat kaikkia katsomonosia, myös VIP-katsomoa ja anniskelukatsomoita. Katsomossa olevat järjestyksenvalvojat ohjeistavat katsojia tarvittaessa.

Käynti Atria Lounge- ja VIP-katsomoon on normaalisti VIP-sisäänkäynnistä. Porteilla tehdään turvatarkastukset ja ihmisiä pyydetään noudattamaan mahdollisissa jonoissa sekä kulkuväylillä turvavälejä ja noudattamaan muita Suomen valtion ohjeistuksia käsienpesusta, yskimisestä, aivastamisesta sekä käsien desinfioinnista. Porteilla on saatavana käsidesiä ja vessoissa on käsien pesumahdollisuudet.

Sisääntuloväylillä on eri porteille ohjeistukset aidoin sekä opastein. Tarvittaessa järjestyksenvalvojat opastavat sisääntulossa.

Katsomoissa ja niiden alla olevilla käytävillä pyydetään välttämään turhaa kulkemista ja noudattamaan turvavälejä. Eri katsomolohkojen välillä ei sallita kulkua. Kaikkien katsomolohkojen takaa löytyy WC-tilat sekä kioskit. Pääkatsomossa palvelee lisäksi Carlsberg Sports Bar ja VIP-katsomossa Atria Lounge. Näihin on kulku vain kunkin katsomon asiakkailla.

ANNISKELU JA RAVINTOLAT

Ottelutapahtumassa on käytössä neljä katsomoanniskelualuetta. Pääkatsomon katsojia palvelee Carlsberg Sports Bar ja Atria Lounge on auki ainoastaan erillisen VIP-paketin otteluun ostaneille. Ravintolatiloissa noudatetaan Suomen valtion ohjeistuksia. Kaikkien katsomoiden takana on myös kioskipalvelut tuttuun tapaan. Katsomoissa ei ole ulkona olevia anniskelualueita vaan käytössä on ainoastaan katsomoanniskelu ja myyntipisteet sijaitsevat katsomoanniskelualueella.

Ravintolat ja anniskelut aukeavat porttien auetessa klo 17:30 ja ne sulkeutuvat pelin päätyttyä. Carlsberg Sports Bar on auki vielä ottelun jälkeen noin tunnin, mikäli asiakkaita riittää. Carlsberg Sports Bar palvelee kuitenkin vain Pääkatsomon kausikorttilaisia tai irtolipun sinne ostaneita.

MUUT PALVELUT

Lapsiparkki ja Pääkatsomon alla oleva SJK Shop on poikkeusjärjestelyiden aikana poissa käytöstä.

LIVESTREAM

Kaikki Veikkausliigan ottelut näkyy suorina lähetyksinä maksullisesta Ruutu-palvelusta.  Selostajana toimii Toni Lönroos. Pääset katsomaan ja ostamaan lähetystä tästä linkistä (LINKKI)

MEDIA JA TIEDOTUS

Paikalle mahdollisesti tulevien median ja tiedotusvälineiden osalta edellytetään akkreditointi sähköpostitse osoitteeseen: lari.paski@sjk.fi viimeistään tiistaina 30.6. klo 18:00 mennessä. Akkreditointi on ehdoton, sillä toimittajat lasketaan tapahtuman katsomokapasiteettiin.

Mediahuone on käytössä akkreditoiduilla tiedotusvälineiden edustajilla klo 17:30 alkaen Pääkatsomon alla, päärakennuksessa ja sinne on kulku Itäpäädyn puoleisesta ovesta. Median edustajien tulee olla paikalla viimeistään klo 18:15 mennessä. Heidät ottaa siellä vastaan SJK:n edustaja.

Toimittajien paikat ottelun aikana on Pääkatsomossa, sen itäpuoleisen laidan yläkatsomossa. Siellä on pöydät ja virtalähteet. Kuvaajat kulkevat kenttätasolle Eteläkatsomon ja Itäpäädyn puoleisesta kulmasta, ulkokautta. Kuvaajilla ei ole pääsyä vaihtopenkkien puoleiselle sivustalle ja kenttäalueella tulee pysyä merkittyjen alueiden ulkopuolella.

Missään vaiheessa ottelutapahtumaa, ei median edustajilla ole pääsyä pelaajatunneliin tai mixed zonelle. Väliaikainen mixed zone, jossa tehdään haastattelut pelin jälkeen, on mediahuoneen ulkopuolella, ulkotilassa, ja pelaajat sekä valmentajat saapuvat sinne median toiveiden mukaan kenttäalueen kautta. Jos mahdollista, haastattelutoiveet pyydetään esittämään hyvissä ajoin ennen ottelua. Varsinasta lehdistötilaisuutta ei ole poikkeusaikana.

PARKKITILAT JA SAAPUMINEN

OmaSp Stadionin osoite on Alaseinäjoenkatu 15. Koko stadionin alue on suljettu autoliikenteeltä, ja vain pelaajat sekä Palloliiton toimihenkilöt pääsevät autolla alueelle. Lähialueella pysäköinti on haasteellista ja alueen pysäköintipaikoista vastaa Seinäjoen kaupunki. Pysäköintitilaa on Wallsportin ja OmaSp Stadionin välisellä parkkialueella sekä Alaseinäjoenkadun varressa olevalla lisäparkkipaikalla. SJK suositteleekin tulemaan paikalle joko Komia-liikenteen paikallislinja-auto liikenteellä, Keskustaksin autoilla, pyörillä tai kävellen. Polkupyöräparkki on stadionin edessä olevalla tapahtumatorilla. Stadionbusseja ei järjestetä heinäkuun aikana otteluihin, poikkeusjärjestelyiden ollessa voimassa.