123 456 7890

Pitkän koronakevään jälkeen Seinäjoella ollaan valmiita jalkapallokauden avaukseen. Yhä voimassa olevat viranomaisrajoitukset tulevat kuitenkin vaikuttamaan Seinäjoen Jalkapallokerhon ottelutapahtumiin. Alla kattava info poikkeusolosuhteiden vaikutuksista keskiviikkona 1.7.2020 alkavaan Veikkausliiga-kauteen. Nämä ohjeistukset ovat voimassa läpi poikkeusajan ja tarkastelemme niitä uudelleen, mikäli rajoituksia puretaan alkavan kauden aikana.

Kausikorttilaiset

Heinäkuusta eteenpäin Seinäjoen OmaSp Stadionin yleisökapasiteetti on noin 2750 katsojaa. Stadion on jaettu kahdeksaan (8) erilliseen lohkoon, joissa ottelua seuraavat katsojat eivät tule olemaan kosketuksissa toisten lohkojen katsojien kanssa. Kapasiteetti on laskettu voimassaolevat turvallisuusmääräykset huomioiden ja erityistä tarkkuutta noudattaen. Kapasiteetti on alle 50% normaalista, mutta käytännössä se mahdollistaa jokaisen kauden 2020 kausikorttilaisen sisäänpääsyn. Voimassa olevien poikkeusolosuhteiden ajan kaikki stadionin istumapaikat ovat numeroimattomia, jotta pystymme varmistamaan riittävän turvallisuuden ja sujuvan ottelutapahtuman. Kausikortti oikeuttaa samaan lohkoon, johon se on ennen kauden alkua ostettu. Numeroimattomien istumapaikkojen ohella otteluun saapuvien on hyvä huomioida, ettei lohkojen välillä ole mahdollisuutta liikkua sisäänkäynnin jälkeen. Normaalisti kaikkia asiakkaita palveleva Carlsberg Sports Bar on läpi poikkeusajan avoinna ainoastaan Pääkatsomon asiakkaille. Kausikorttien ohella myyntiin vapautuu numeroimattomia irtolippuja, joiden myynti alkaa Lippu.fi -kanavissa tänään torstaina. Irtolippuja on saatavilla ainoastaan Pääkatsomoon, Eteläkatsomoon ja Itäpäätyyn.

Osakkaat & osakepaikan vuokranneet

Stadionin osakaspaikkojen suhteen käyttöön otetaan poikkeusajan osalta ottelutapahtumaan ilmoittautuminen. Uudet osakaskortit ovat noudettavissa torstaista alkaen SJK Shopista (avoinna arkisin klo 12:00-16:00) ja niille ladatun saldon käyttäminen on mahdollista myös läpi poikkeusajan. Pyydämme palauttamaan vanhat kortit uusien noudon yhteydessä. Linkki osakkaiden ilmoittautumiseen lähetetään osakastiedoissa olevaan sähköpostiosoitteeseen. Mikäli et ilmoittaudu otteluun etukäteen sähköpostiin saamasi linkin kautta, emme voi valitettavasti taata pääsyä Atria Loungeen. Pyydämme ilmoittautumista ensi tilassa rajoitetun katsomo- ja ravintolakapasiteetin vuoksi. Ilmoittautumisen yhteydessä osakkaat saavat ladattua itselleen sähköisen pääsylipun, joka luetaan Atria Loungen ovella. Tämä lippu on välttämätön, jotta pystymme kontrolloimaan reaaliajassa VIP-tilamme kapasiteettia. Mikäli kapasiteetti tulee täyteen, reagoimme tilanteeseen vapauttamalla pääkatsomon lippuja stadionin osakkaiden käyttöön. Joka tapauksessa turvaamme poikkeusolosuhteissa myös jokaisen stadionin osakkaan sisäänpääsyn.

Lohkojako:

Lohkojaon ja ruuhkien välttämiseksi OmaSp Stadionilla tullaan käyttämään poikkeusolosuhteiden aikana kolmea eri pääporttia ja yhteensä kahdeksaa eri sisäänkäyntiä (kts. kuva). Aiemmilta kausilta tutut Pääsisäänkäynnin kaksi porttia ja Itäportti ovat jatkossakin käytössä, mutta näiden lisäksi stadionin Jouppilanvuoren puoleiseen kulmaan avataan Länsiportti. Pääporttien ohella sisäänkäynnit avataan Kannattajapäädyn ja Itäpäädyn taakse sekä Eteläkatsomon itäpäädyn puoleiseen kulmaan. Atria Loungen sisäänkäynti palvelee normaalisti stadionin VIP-asiakkaita ja osakkaita. Karttaan on merkitty myös anniskelualueet (K-18), jotka palvelevat läpi ottelutapahtuman.

HUOM! Lunastamalla itsellesi SJK:n kauden 2020 kausikortin, varmistat paikkasi katsomossa myös poikkeusolosuhteiden aikana. Irtolippuja vapautetaan myyntiin rajattu määrä.

Turvallinen ottelutapahtuma:

Kaikissa katsomoissa ja lohkoissa katsojien paikat jaetaan siten, että jokaisella on mahdollisuus vähintään yhden (1) metrin turvaväliin muihin katsojiin. Samaan perheeseen tai seurueeseen kuuluvat voivat kuitenkin istua vierekkäin. OmaSp Stadionin modernin suunnittelun kautta pystymme takaamaan myös palveluiden ja WC-tilojen toimivuuden jokaisessa eri lohkossa. Hygieniataso stadionalueella on myös nostettu huippuunsa ja muun muassa käsidesipisteitä on varattu reilusti.

Stadionille teetetyt opasteet ja henkilökuntamme auttavat sinua tarvittaessa. Toivomme otteluun saapuvilta katsojilta vastuullista käyttäytymistä ja hygieniaohjeistusten noudattamista. Olemme pyrkineet luomaan ottelutapahtumasta mahdollisimman asiakasystävällisen, mutta toivomme ymmärrystä ja joustavuutta myös asiakkailtamme. Hygieniasyistä ottelutapahtumaan saapuvan yleisön toivotaan suosivan stadionalueella maksutapana korttimaksamista.

Mikäli porteille syntyy otteluun saavuttaessa jonoja, on ensiarvoisen tärkeää pitää suositeltu turvaväli vähintään yhdessä (1) metrissä. Sama pätee ottelussa asioimiseen ja sieltä poistumiseen. Alla oleva kartta (kts. kuva) helpottaa navigointia ja siihen kannattaa tutustua jo ennen otteluun lähtemistä. Stadionin parkkipaikat eivät ole käytössä poikkeusaikana, koska haluamme minimoida riskit tapahtuma-alueen ympäristössä. Toivomme ymmärrystä asiakkailtamme ja parkkipaikan vuokranneilta. Pyöräparkit palvelevat normaalisti tapahtumatorin laidassa ja otteluihin on mahdollista saapua myös Härmän Liikenteen stadionbussilla.

Yleiset huomiot:

 • Stadionin VIP-sisäänkäynti avataan kaksi (2) tuntia ennen ottelun alkua
 • Pääsisäänkäynti, Itäportti ja Länsiportti sekä Kannattajapäädyn ja Itäpäädyn sisäänkäynnit avataan yksi (1) tunti ennen ottelun alkua
 • Kausikortilla sisäänpääsy normaalisti kausikortin määrittelemään katsomoon
 • Stadionin osakaskorteilla ilmoittautuminen sähköpostiin lähetettävän linkin kautta
 • Kaikki pääsyliput ovat numeroimattomia
 • Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä
 • Jokaisen lohkon yhteydessä on palvelupiste ja WC-tilat
 • Sisäänpääsyn jälkeen lohkojen välillä liikkuminen ei ole mahdollista
 • K18-anniskelualueet on merkitty karttaan, joten mikäli haluat nauttia stadionin anniskelupisteistä ottelutapahtuman aikana, valitse kartasta anniskelualueen yhteydessä oleva lohko
 • Mikäli käytössäsi on lippuvoucher, on se vaihdettava ennakkoon osoitteessa Lippu.fi
 • SJK Akatemian Ykkösen otteluissa käytössä on samat turvallisuusohjeet, mutta lohkojako on Veikkausliigaa kevyempi. Varmistat ajankohtaisen otteluinfon aina otteluennakosta.
 • Stadionin osakaskortit toimivat SJK Akatemian Ykkösen kotiotteluissa normaalin kausikortin tapaan. VIP-palvelut eivät ole lähtökohtaisesti käytössä, mutta VPS-, Jaro- ja KPV-otteluiden osalta reagoimme tilanteen mukaan.
 • SJK-junioreilla olevat seurakausikortit oikeuttavat pääsyn itäpäätyyn, eli kartassa punaisella (B-katsomo) merkittyyn kohtaan.
 • HUOM! Ethän saavu otteluun, mikäli sinulla on edes lieviä flunssan oireita!


Kausikortit & irtoliput:

Tulemme myymään SJK:n kausikortteja kesäkuun loppuun (30.6.2020 klo 23:59) asti. Tämän jälkeen myynnissä on ainoastaan irtolippuja, joiden hinnasto heinäkuun osalta alla. Pidätämme oikeuden muuttaa irtolippujen hintoja elokuussa, mikäli olosuhteet muuttuvat radikaalisti.

Kausikorttien hinnat:

Pääkatsomo: 239,00€

Eteläkatsomo: 169,00€

Kannattajapääty: 99,00€

Lipunhinnat Veikkausliigan heinäkuun kotiotteluihin (sis. palvelumaksut):

Pääkatsomo

 • Normaali hinta verkosta 30,00 €
 • Alennusryhmät verkosta 25,00 €
 • Normaali hinta SJK Shopista tai portilta 35,00 €
 • Alennusryhmät SJK Shopista tai portilta 30,00 €


Eteläkatsomo

 • Normaali hinta verkosta 20,00 €
 • Alennusryhmät verkosta 15,00 €
 • Normaali hinta SJK Shopista tai portilta 25,00 €
 • Alennusryhmät SJK Shopista tai portilta 20,00 €


Itäpääty

 • Hinta verkosta 15,00 €
 • Hinta SJK Shopista tai portilta 20,00 €


Kannattajapääty

 • Sisäänpääsy poikkeusolosuhteissa ainoastaan SJK:n kauden 2020 kausikortilla
 • HUOM! Emme kiellä yksittäisten vieraskannattajien saapumista otteluun, mutta toivomme heidän hankkivan itselleen liput ennakkoon.

Media:
Median edustajien on akkreditoiduttava etukäteen viimeistään ottelua edeltävänä päivänä klo 18:00 mennessä.
Akkreditoinnit sähköpostitse:
lari.paski@sjk.fi

Lisätiedot:
info@sjk.fi