123 456 7890

Veikkausliiga jatkuu lauantaina 29.8. klo 17.00, kun SJK ja RoPS kohtaavat OmaSp Stadionilla. Ottelu on samalla SJK:n yhteisöllisyysottelu, jossa kunnioitetaan juhlavuosiaan viettävää Seinäjoen kaupunkia sekä SJK:n taustalla olevia seuroja. Ennakkoliput otteluun SJK Shopista ja Lippu.fi-kanavilta. 

Seinäjoen kaupunki täyttää 60 vuotta, SePS 90 vuotta ja TP-55 65 vuotta. Näiden juhlavuosien kunniaksi, SJK:n taustalla olevien seurojen, Sepsin ja TP:n värit tulevat myös näkymään tässä ottelussa, kun SJK pelaa poikkeuksellisesti ottelussa uudella kolmospeliasulla. Voit lukea seurojen historiasta tästä linkistä. 

Otteluun on myös kutsuttu kaikkien Seinäjoen urheiluseurojen junioreita yli lajirajojen. Kaikki alle 15-vuotiaat juniorit, saavat pelipäivänä ilmaisen lipun Itäpäätyyn SJK Shopista tai lippuluukulta, kun päällä on joko SJK:n tai oman seuran peli- tai edustusasu. Lippuja on rajoitetusti, joten saavu paikalle ajoissa. Lisäksi aiemmin tänä keväänä Ei luovuteta koskaan -kampanjaan osallistuneiden kesken, arvotaan yksi tässä ottelussa käytössä oleva peliasu, jonka voittaja saa itse valita. Arvonta suoritetaan lippuvoucherien ostajien kesken ja jokainen ostettu lippuvoucher on yksi arpalipuke. Voucherit eivät käy sellaisinaan pääsylipuksi, vaan kevään kampanjassa ostetut lippuvoucherit tulee vaihtaa pääkatsomon numeroimattomaan pääsylippuun SJK Shopista tämän viikon aikana tai vielä ennen ottelua. Lippuja vaihdetaan niin pitkään, kuin katsomossa on tilaa. Arvontaan osallistuminen ei edellytä otteluun osallistumista. Loput ottelussa käytetyt peliasut myydään myöhemmin syksyllä pidettävässä huutokaupassa.

Lisätietoa tapahtuman muista järjestelyistä ja palveluista tämän otteluennakon loppuosassa. 

Serge Atakayi SJK:n uudessa kolmosasussa.

Aivan ensimmäiseksi on pakko kehua, että on kyllä todella hienot paidat, sanoo SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara SJK:n uudesta kolmosasusta. 

Jani Honkavaara TP:n paidassa, kuva: SJK-juniorit arkisto.

Siinä näkyy todella hienosti sekä TP:n että Sepsin värit. Ja kyllä itselle vaan edelleen säväyttää, kun on vähän oranssia paidassa. Se on hienoa tämä historia tässä taustalla. Ja itse kun sen hyvin tiedän, koska olen pelannut molemmissa väreissä. Toki TP:ssä vähän enemmän, mutta on se vaan hienoa että näitä värejä kunnioitetaan, sanoo Seinäjoella syntynyt ja kasvanut sekä jalkapallokasvatuksensa saanut Honkavaara. 

SJK on kuitenkin koko kaupungin oma yhteinen juttu. Sille ollaan pystytty tehdä oma identiteettinsä ja se on koko kaupungin oma seura. Sitä ennen se oli aika kahtiajakautunutta jossain vaiheessa, mikä omalla tavallaan sekin oli hienoa ja toi tiettyä dynamiikkaa Seinäjoen jalkapalloon silloin. Tästä tulee kyllä hieno tapahtuma ja tämä on hieno ajatus kaikin puolin, kommentoi Honkavaara yhteisöllisyysottelun teemoja. 

Veikkausliigassa SJK lähtee peliin tilanteessa, että voittoja pitäisi alkaa tulemaan tai muuten SJK on mukana putoamiskamppailussa. Vastustaja RoPS on sarjassa viimeisenä, kuuden pisteen päässä SJK:sta ja pelin enemmän pelanneena. Toiseksi viimeisenä on FC Haka ja SJK on kymmenentenä, pisteen TPS:n takana. 

Tämä on meille molemmille henkisesti semmoinen kova koetus. RoPS:lla varmasti tuska on iso, sillä heillä on aika heikko esitys alla vieraskentällä ja nyt tulee vielä uudestaan vierasottelu. Mutta nämä on jalkapallossa aina semmoisia asioita, että vaikea sanoa, että onko se meille hyvä vai huono asia, että RoPS:lla on alla tosi huono peli, sanoo Honkavaara ja viittaa RoPS:n 4-0 tappioon keskiviikkona IFK Mariehamnin vieraana.

Me halutaan vain voittaa tämä peli. Me halutaan tehdä maaleja. Se on se isoin juttu ja semmoinen mentaliteetti meidän pitää vain luoda. 

SJK on myös tuonut joukkueeseen uusia pelaajia, joista kaksi pelasi jo HJK:n vieraana keskivikkona. Jake Jervis ja Emmanuel Ledesma olivat siinä ottelussa avauskokoonpanossa. Nyt mukaan liittyy vielä laitapuolustaja Murilo, jonka SJK julkisti aiemmin torstaina.

Tykkään siitä, että tulee semmoista raikkautta joukkueeseen heidän kauttaan, tulee uutta dynamiikkaa. Ja muutenkin se tuo hyviä asioita, sillä nyt kun teimme vaihdot viime pelissä, niin vaihtopelaajat tulivat hyvin kehiin ja tuli tavallaan vielä yksi vaihde lisää. Sitä meillä ei ole vähään aikaan oikeastaan ollut. Se on vain sillä tavalla, että heti kun saadaan vähän uutta verta joukkueeseen, niin se joukkueen taso tiivistyy. Saatiin myös loukkaantuneena olleita takaisin. Esimerkiksi Jude Arthur tuo nyt taas yhden vaihtoehdon ja erityisesti kun Matej Hredecky oli sivussa. Nämä kaikki vaikuttaa kaikkeen, sanoo Honkavaara. 

Tykkäsin siitä, että Jake Jervisissa ja Manu Ledesmassa on se raikkaus ja ennakkoluulottomuus. Halu onnistua. En sano, etteikö sitä muillakin olisi, mutta he tulevat tässä tilanteessa hakemaan sitä eri lähtökohdista. Heillä ei ole mitään taakkaa, eikä mitään muutakaan painolastia. Murilo tulee nyt vielä uusimpana tähän mukaan, päättää Honkavaara.

TP-55 vs. Sepsi-78 Seinäjoen Keskuskentällä, kuva Olli-Matti Matihalti.

Päävalmentajan lisäksi SJK:ssa on useampi pelaaja, joiden koti Seinäjoki on ollut lapsesta lähtien ja jotka ovat saaneet täällä myös jalkapallokasvatuksensa. 

Tämä peli on mun mielestä aivan mahtava juttu. Kun näin ensimmäisen kerran nämä paidat, ja kuulin tästä ideasta, niin olin heti aivan täysillä mukana. Todella hieno idea. Seurojen juhlavuosien lisäksi kun vielä Seinäjokikin viettää juhlavuottaan, niin tässä on kyllä kaikki elementit kohdillaan, sanoo SJK:n kapteenistoon kuuluva, Seinäjoella syntynyt ja kasvanut Tero Mäntylä. 

On todella hienoa olla mukana tämmöisessä tapahtumassa ja pelata ottelussa. Itse kokeneempana pelaajana ymmärrän vielä tätä historiaakin tässä taustalla. Eli tiedän mistä kaikki on lähtöisin. Itse olen TP:tä edustanut ihan pallokoulusta alkaen, jatkaa Mäntylä. 

Peliin ja siinä pelattaviin panoksiin siirryttäessä, on Mäntylän sanoma selkeä. 

Meidän on pakko voittaa lauantaina. Ei kahta sanaa. Se myös tiedostetaan joukkueessa, ja se lähdetään siitä myös ottamaan. Mikään muu ei ole siitä hyväksyttävää. Tässä on nyt rimpuiltu ja taisteltu, yritetty saada sitä kolmea pistettä, onnistumatta siinä. Mutta nyt se on ihan sama miten se tulee, kunhan tulee. Me tarvitaan nyt se voitto. Mä uskon ja luotan meidän jätkiin siinä, että se tulee myös tapahtumaan. Uskon myös siihen, että voitto vapauttaisi meitä aikalailla.

– Tässä sarjassa näkee muilla joukkueilla saman efektin, kun he ovat saaneet sen yhden voiton, niin homma on lähtenyt helpottamaan siitä. TPS nyt viimeisimpänä esimerkkinä, mutta Helsingin IFK:lla oli sama homma. Joten toivon, että sama käy meille. Ja tämä on meille sillä tavoin käänteentekevä ottelu lauantaina. Lyödään RoPS kumoon ja ei katsella sen jälkeen enää mitään muuta kuin eteenpäin peli kerrallaan, päättää Mäntylä.

Tero Mäntylä kesäkuussa SJK – RoPS -harjoitusottelussa.

Mäntylän lisäksi tällä kaudella Veikkausliigassa minuutteja on kellottanut Seinäjoella syntyneistä pelaajista Joonas Lepistö, Joonas Sundman ja nuorimpana tulokkaana 18-vuotias Matias Vainionpää, joka on pelannut tällä kaudella yhdeksässä ottelussa. Vainionpää valittiin myös Suomen U19-maajoukkueeseen. 

Tämä koko kausi on merkinnyt itselleni tosi paljon. Tämä on ollut mun lapsuuden unelma aina; pelata edustusjoukkueessa. Ja kun tässä on muutaman vuoden vielä saanut katsella tätä hienoa stadionia katsomosta käsin, että vitsi kun pääsisi joskus tuohon kentälle edustusjoukkueen mukana, niin tällä hetkellä kyllä on ollut aivan mahtavaa. Olen nauttinut todella paljon, kertoo puolustaja Matias Vainionpää. 

Ja nyt vielä kun pelataan tämmöinen ottelu, missä kunnioitetaan perinteitä sekä kahden seuran yhdistymistä. Tää on mun mielestä aivan mahtava toteutus tämä pelipaita. Tosi hieno paita. Itse ehdin aloittaa TP:n riveissä ihan pienenä ja muistan, kuinka oli kovia kohtaamisia Sepsiä vastaan. Ja jo silloin oli olemassa SJK:n edustusjoukkue, tai on melkein aina ollut mun ikäiselle, niin tiedän, että molemmista seuroista kaikki on aina halunnut pelaamaan SJK:n edustukseen. 

Yritän jatkaa kyllä kovaa duunia, että saan pelata vielä jatkossakin lisää ja lisää. Niinkuin sanoin, niin tällä hetkellä on kuitenkin aivan mahtavat fiilikset, että olen saanut pelata paljon. Varsinkin näissä kotipeleissä, on ollut aivan mahtava pelata, kertoo Vainionpää. 

Rehellisesti pitää myös sanoa, että enhän minä vielä keväällä osannut silleen ajatella, että pelaisin avauksessa tasaisesti heti alkukaudesta. Mutta sen olen aina tiennyt, että kun pitkään tekee hyvin töitä, niin sen jälkeen saattaa asioita tapahtua nopeastikin. Eli sillä tavalla olen aina tiennyt, että kyllä minä jonain päivänä vielä pelaan SJK:n edustuksessa, Vainionpää sanoo. 

Lauantain peli on meille vielä muutenkin erittäin tärkeä peli. Kyllä me lähdetään sitä voittamaan, kuten me muutenkin lähdetään voittamaan joka peliä. Se on ihan selvä. Mutta kyllä meidän pitää alkaa tekemään maaleja ja voittaa pelejä. Sen tietää jokainen. Nyt meillä on lauantaina siihen hyvä mahdollisuus taas, sanoo Vainionpää vielä lopuksi. 

Yhteisöllisyysottelu ja Veikkausliigan kamppailu, SJK – RoPS lauantaina 29.8. klo 17:00 OmaSp Stadionilla. Peli näkyy lisäksi suorana lähetyksenä vapaassa katselussa JIM-kanavalta sekä maksullisesta Ruutu-palvelusta. Lähetyksessä on pitkä ennakkostudio, joka kuvataan paikan päällä OmaSp Stadionilla. Tervetuloa! 

Matias Vainionpää SJK – KuPS ottelussa. Kuva Mika Alavesa.

RoPS vaikeassa tilanteessa

Jos on SJK selkä seinää vasten, niin vielä enemmän sitä on tällä hetkellä Rovaniemen Palloseura, joka on sarjassa viimeisenä, vain kaksi pistettä 12 pelistä keränneenä. RoPS ei ole voittanut yhtään peliä ja sen maaliero on sarjan huonoin. Jollei muutosta kurssiin tapahdu, on RoPS matkalla Ykköstä kohti. RoPS:lle se ei ole uusi tilanne ja se on ennenkin käynyt alempana hakemassa vauhtia. Moni Seinäjoella muistaa hyvin Ykkösen kauden 2012, jolloin RoPS ja SJK kamppaili noususta Veikkausliigaan ja RoPS vei pidemmän korren. SJK ja RoPS kamppailivat toisiaan vastaan myös kaudella 2015 Veikkausliigassa ja silloin panoksena oli Suomen mestaruus. Silloin oli SJK:n vuoro viedä pidempi korsi ja RoPS joutui tyytymään hopeamitaliin. 

RoPS lähti kauteen oman kaupungin kasvatin, Vesa Tauriaisen ottaessa päävalmentajan tehtävät. Suomen Cupin karsinnoissa RoPS jäi SJK:n taakse lohkossa, eikä kumpikaan edennyt jatkoon. Karsintalohkossa pelattu keskinäinen ottelu päättyi tammikuussa Oulussa 1-1 tulokseen. Joukkueet kohtasivat toisensa uudestaan harjoitusottelussa koronatauon jälkeen OmaSp Stadionillla kesäkuussa, ja sen ottelun SJK voitti Ariel Tuco Ngueukamin maallla. RoPS on kuitenkin muuttunut noiden kohtaamisten jälkeen. Keskikentän taitava Wato Kuate kiukutteli itsensä ulos seurasta, kokenut Aleksandr Kokko on loukkaantuneena ja sivussa on ollut myös SJK:ssakin urallaan pelannut Youness Rahimi. 

SJK-väelle RoPS:ssa on tuttu pelaaja, Obed Malolo, joka siirtyi viime kauden päätteeksi Rovaniemelle. Malolo oli Seinäjoella epäonnekas loukkkaantumisien vuoksi, mutta erittäin pidetty pelaaja niin pelikaverien kuin kannattajienkin toimesta. Malolo saa taatusti aina hyvän vastaanoton OmaSp Stadionilla. Ja pelaahan miehen pikkuveli Robbie edelleen SJK Akatemian joukkueessa.

Vaikka RoPS on tuloksellisesti pelannut heikosti, on myös sillä ollut rutosti epäonnea matkassa. HJK:ta vastaan pelatussa kotiottelussa se oli pitkään kiinni nolla nolla tasapelissä, mutta aivan ottelun lopussa HJK sai todella onnekkaan maalin, joka kimpoili parinkin pelaajan kautta sisään. Seinäjoen reissulle RoPS lähti tuon ottelun jälkeen, käyden ensin viime keskiviikkona IFK Mariehamnin vieraana Ahvenanmaalla. Sieltä jäi käteen nolla pistettä ja 4-0 tappio. Joukkue matkusti Seinäjoelle tänään torstaina ja valmistautuu lauantain otteluun perjantain harjoituksilla OmaSp Stadionilla. 

Paikalle tulevat RoPS-kannattajat sijoittuvat OmaSp Stadionin Itäpäätyyn ja siellä lohkoon 114. Lohkossa on myös kaikille avoin anniskelualue. Liput tulee ostaa ennakkoon Lippu.fi-kanavista. 

Daniel Håkans vauhdissa SJK – RoPS harjoitusottelussa kesäkuussa.

OTTELUTAPAHTUMAN JÄRJESTELYT OMASP STADIONILLA

Veikkausliigan ottelu SJK – RoPS alkaa OmaSp Stadionilla lauantaina 29.8. klo 17:00. Portit sekä palvelut aukeavat klo 16:00. VIP-tilat aukeavat jo klo 15:00. Ottelun livelähetys vapaasti katsottavissa olevalta JIM-kanavalta alkaa Onside-studiolähetyksellä klo 16:30. Maksullisessa Ruutu-palvelussa lähetys alkaa suorana paikan päältä jo n. klo 16:15.

Ottelutapahtumassa tullaan noudattamaan Suomen valtion sekä Suomen Palloliiton julkisia ohjeistuksia ja määräyksiä tapahtumien järjestämisestä. Toistaiseksi voimassa olevana aikana, saa OmaSp Stadionilla ottelutapahtumaan ottaa ihmisiä enintään 2750 henkeä poikkeusjärjestelyin. Kasvomaskien tai hengityssuojaimien käyttö on sallittu ja jopa suotavaa.

Käytössä on kaikki katsomot. Kausikortilla pääsee siihen katsomoon, minne sen on ostanut. Irtolippuja saa myös kaikkiin muihin katsomoihin, mutta poikkeuksellisesti ei Kannattajapäätyyn. Löydät kulkuväylät ja katsomot alempana olevasta karttakuvasta.

Kaikki tässä mainitut rajoitukset koskevat toistaiseksi vain elokuuta 2020 ja järjestelyt johtuvat maailmanlaajuisesta Covid-19 pandemiasta.

SJK pahoittelee rajoituksista johtuvia vaikutuksia normaaliin ottelutapahtumaan verrattuna sekä kiittää yhteisöään ymmärryksestä tänä vallitsevana aikana. Samalla SJK toivoo koko yhteisöään toimimaan vastuullisesti, jotta normaalioloihin palattaisiin mahdollisimman pian tulevaisuudessa.

LIPUT JA KAUSIKORTIT

Liput otteluun ovat myynnissä ennakkoon Lippu.fi -kanavissa sekä arkisin 12-16 SJK Shopissa. Tapahtuma-alueella SJK Shop palvelee ottelupäivänä klo 15:00 – 17:15 sekä puolituntia ottelun jälkeen. Lipunmyyntikioski aukeaa klo 16:00, jonka jälkeen ei SJK Shopista saa ennakkolippuja. Lippu.fi palvelee vielä tunnin ottelun alkamisenkin jälkeen.

Kaikki liput ovat numeroimattomia ja paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Perheet tai samassa taloudessa asuvat, voivat sijoittua tapahtumassa vieretysten. Muuten katsomossa pyydetään noudattamaan turvavälejä ja vähintään yksi penkki tulee olla katsojien välissä. Jos ohjeita ei noudateta, on vastuu katsojalla. Kasvomaskien käyttäminen ottelussa on sallittua ja jopa suotavaa.

Kannattajapäätyyn ei myydä irtolippuja, vaan sinne pääsee ainoastaan Kannattajapäädyn kausikortilla. Seurakortilla sijoitutaan Itäpäätyyn. Mikäli sinulla on kausikortti Kannattajapäätyyn ja lapsellasi Seurakortti, niin sinun on mahdollista päästä Kannattajapäädyn kausikortilla Itäpäätyyn lapsesi kanssa, mutta ei toisinpäin.

Tähän otteluun pääsee alle 15-vuotiaat, Seinäjoen urheiluseurojen juniorit ilmaiseksi. Päällä tulee olla SJK:n tai oman urheiluseuran peli- tai edustusasu ja sillä saa hakea pelipäivän ilmaisen lipun Itäpäätyyn SJK Shopista tai Lippuluukulta. Lippuja on rajattu määrä, eli niitä on saatavan vain niin kauan kuin katsomossa on tilaa. 

Keväällä Ei luovuteta nytkään -kampanjasta lippuvouchereita ostaneet, voivat vaihtaa koko tämän viikon ajan lippuja SJK Shopissa Pääkatsomon numeroimattomaan lippuun. Yleisökapasiteetti on rajattu, joten lippuja voi vaihtaa niin kauan, kuin Pääkatsomossa on tilaa.

Pääkatsomo

Aikuinen 35 € (SJK Shopista tai Lipunmyyntikopista)
Aleryhmät 30 € (SJK Shopista tai Lipunmyyntikopista)
Aikuinen 30 € (verkosta)
Aleryhmät 25 € (verkosta)

Eteläkatsomo

Aikuinen 25 € (SJK Shopista tai Lipunmyyntikopista)
Aleryhmät 20 € (SJK Shopista tai Lipunmyyntikopista)
Aikuinen 20 € (verkosta)
Aleryhmät 15 € (verkosta)

Kannattajapääty

Sisäänpääsy poikkeusolosuhteissa ainoastaan kannattajapäädyn kausikortilla

Itäpääty

Hinta verkosta 15 €
SJK Shopista tai Lipunmyyntikopista 20 €

Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi vanhemman / huoltajan seurassa, lippu kirjataan portilla järjestysvalvojan toimesta. Alennusryhmät: Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varushenkilöt ja lapset 8-17 vuotta.
2 € alennus S-etukortilla näyttämällä sekä SJK Shopista että Lipunmyyntikopista (alennus ei koske itäpäädyn lippuja).

Lipunmyyntiin liittyvissä ongelmatapauksissa palvelee Lippu.fi myyntipalvelu.

SISÄÄNKÄYNTI JA KATSOMOT

Ottelutapahtumaan on yleisölle viisi omaa sisäänkäyntiä sekä viisi omaa katsomoa, joissa kaikissa on omat palvelut. Katso oheinen kuva.

Kuvan mukaisesti katsomot ovat ilman lohkojakoja käytössä ja sisään kulku kuhunkin katsomoon samanvärisen nuolen osoittamasta paikasta. Mahdolliset vieraskannattajat tulevat tähän otteluun punaisesta portista ja sijoittuvat Itäpäätyyn. Itäpäädyn anniskelualue on koko päädyn käytettävissä. Käynti Atria Lounge- ja VIP-katsomoon on normaalisti VIP-sisäänkäynnistä. VIP-tilat aukeavat klo 15:00, kaikki muut portit ja palvelut klo 16:00.

Porteilla tehdään turvatarkastukset ja ihmisiä pyydetään noudattamaan mahdollisissa jonoissa, katsomoissa sekä kulkuväylillä turvavälejä. Lisäksi pyydetään noudattamaan muita Suomen valtion ohjeistuksia käsienpesusta, yskimisestä, aivastamisesta sekä käsien desinfioinnista. Suun ja nenän peittävien kasvomaskien käyttö on suositeltua. Porteilla on saatavana käsidesiä ja vessoissa on käsien pesumahdollisuudet. Kipeänä tapahtumaan saapuminen on ehdottomasti kiellettyä.

Sisääntuloväylillä on eri porteille ohjeistukset aidoin sekä opastein. Tarvittaessa järjestyksenvalvojat opastavat sisääntulossa.

Paikalle perjantaina mahdollisesti tulevat RoPS-kannattajat voivat ostaa lippunsa OmaSp Stadionin Itäpäätyyn ennakkoon Lippu.fi-kanavista. Siellä he voivat sijoittua vieraskannattajien lohkoon 114, missä on myös anniskelu.

ANNISKELU JA RAVINTOLAT

Ottelutapahtumassa on käytössä kolme katsomoanniskelualuetta, Kannattajapäädyssä, Pääkatsomossa ja Itäpäädyssä. Kannattajapäädyn ja Itäpäädyn alueet ovat katsomoanniskelualueita. Lisäksi Eteläkatsomon takana on lisäanniskelualue. Pääkatsomon katsojia palvelee Carlsberg Sports Bar sekä Atria Lounge, joka on auki ainoastaan erillisen VIP-paketin otteluun ostaneille. Kaikkien katsomoiden takana on myös kioskipalvelut tuttuun tapaan (Kts. Kartta.).

Ravintolat ja anniskelut aukeavat porttien auetessa klo 16:00 ja ne sulkeutuvat pelin päätyttyä. VIP-tapahtumat alkavat jo klo 15:00. Carlsberg Sports Bar on auki vielä ottelun jälkeen, mikäli asiakkaita riittää ja se palvelee kaikkia ottelutapahtuman asiakkaita.

MUUT PALVELUT

Pääkatsomon alla, pääportin läheisyydessä oleva SJK Shop-kioski palvelee tuttuun tapaan. Sieltä löydät edulliset SJK-fanituotteet ja poistomyynnissä olevat tuottee. SJK Shop stadionin kivijalassa, puolestaan on auki ennen ja jälkeen ottelun. Sieltä löydät kaikki uutuustuotteet. Perhekatsomon alla oleva Lapsiparkki on poikkeusjärjestelyiden aikana poissa käytöstä.

LIVESTREAM JA TV

Kaikki Veikkausliigan ottelut näkyy suorina lähetyksinä maksullisesta Ruutu-palvelusta. Selostajana toimii Oskari Koski. Pääset katsomaan ja ostamaan lähetystä tästä linkistä. Lähetys tästä ottelusta alkaa poikkeuksellisesti jo klo 16:15 suoralla studiolla OmaSp Stadionilta.

Peli näkyy lisäksi vapaasti katsottavissa olevalta JIM-kanavalta ja lähetys siellä alkaa Onside-studiolla klo 16:30.

MEDIA JA TIEDOTUS

Paikalle mahdollisesti tulevien median ja tiedotusvälineiden osalta edellytetään akkreditointi sähköpostitse osoitteeseen: lari.paski@sjk.fi viimeistään perjantaina 28.8. klo 18:00 mennessä. Akkreditointi on ehdoton, sillä toimittajat lasketaan tapahtuman katsomokapasiteettiin.

Mediahuone on käytössä akkreditoiduilla tiedotusvälineiden edustajilla klo 16:00 alkaen Pääkatsomon alla, päärakennuksessa, ja sinne on kulku Itäpäädyn puoleisesta ovesta. Median edustajien tulee olla paikalla viimeistään klo 16:45 mennessä. Heidät ottaa siellä vastaan SJK:n edustaja. Toimittajien paikat ottelun aikana on Pääkatsomossa, sen itäpuoleisen laidan yläkatsomossa. Siellä on pöydät ja virtalähteet. Kuvaajat kulkevat kenttätasolle Eteläkatsomon ja Itäpäädyn puoleisesta kulmasta, ulkokautta. Kuvaajilla ei ole pääsyä vaihtopenkkien puoleiselle sivustalle ja kenttäalueella tulee pysyä merkittyjen alueiden ulkopuolella.

Missään vaiheessa ottelutapahtumaa, ei median edustajilla ole pääsyä pelaajatunneliin tai mixed zonelle. Väliaikainen mixed zone, jossa tehdään haastattelut pelin jälkeen, on mediahuoneen ulkopuolella, ulkotilassa, ja pelaajat sekä valmentajat saapuvat sinne median toiveiden mukaan kenttäalueen kautta. Jos mahdollista, haastattelutoiveet pyydetään esittämään hyvissä ajoin ennen ottelua. Varsinaista lehdistötilaisuutta ei ole poikkeusaikana.

STADIONBUSSIT

Stadionbussit kulkevat jokaiseen SJK:n kotipeliin kauden 2020 aikana. Reitit kulkevat Seinäjoen asuntoalueilta OmaSp Stadionille ja pelin jälkeen keskustan kautta takaisin. Reittejä on kaksi, Musta- ja Kultainen-linja. Löydät reitit ja pysäkit aikatauluineen Komia-liikenteen nettisivuilta, tästä linkistä. Bussikyydin kertamaksu on 3€ / suunta. Kausikortilla saa myös tähän otteluun bussikyydin ilmaiseksi!

Lisäksi aito Lontoon double decker -bussi, kuljettaa väkeä Seinäjoen keskustorin Vekseli Plazasta peliin ja takaisin nonstoppina. Kyydit Vekseli Plazasta OmaSp Stadionille lähtee ensimmäisen kerran kaksi tuntia ennen ottelun alkua ja paluukuljetukset noin vartti ottelun loppumisen jälkeen. Kyyti on ilmainen Vekseli Plazan asiakkaille.

PARKKITILAT JA SAAPUMINEN

OmaSp Stadionin osoite on Alaseinäjoenkatu 15. Koko stadionin alue on suljettu autoliikenteeltä, ja vain pelaajat sekä Palloliiton toimihenkilöt pääsevät autolla alueelle. Lähialueella pysäköinti on haasteellista ja alueen pysäköintipaikoista vastaa Seinäjoen kaupunki.

Pysäköintitilaa on Wallsportin ja OmaSp Stadionin välisellä parkkialueella sekä Alaseinäjoenkadun varressa olevalla lisäparkkipaikalla. SJK suositteleekin tulemaan paikalle joko Stadionbusseilla, Komia-liikenteen muilla paikallisbusseilla, Keskustaksin autoilla, pyörillä tai kävellen. Polkupyöräparkki on stadionin edessä olevalla tapahtumatorilla.