123 456 7890

Sarjaansa johtava SJK Akatemia kohtaa sunnuntaina Oulussa Castrenin tekonurmella sarjakakkosena majailevan JS Herculeksen. Ottelu alkaa klo 17:00, ja se on nähtävissä 1€ hintaan sanomalehti Kalevan Live-palvelusta.

SJK Akatemia voitti edellisessä ottelussaan OTP:n lukemin 3-2 Oskar Pihlajan viime hetken maalilla. JS Hercules sen sijaan kaatoi viimeisimmässä ottelussaan JBK:n Pietarsaaressa 1-2. Sunnuntain ottelusta on varmasti tulossa tiukka, sillä Akatemian vastustaja on neljän ottelun voittoputkessa. Heinäkuun alussa pelattu runsasmaalinen edellinen kohtaaminen päättyi Seinäjoen OmaSp Stadionilla kotijoukkueen 5-4 voittoon. SJK Akatemia johtaa Kakkosen C-lohkoa ennen sunnuntain ottelua kahdeksan pisteen erolla JS Herculekseen, ja molemmat joukkueet ovat pelanneet 16 ottelua. Kakkosen kolmesta lohkosta kunkin voittaja nousee 22 pelatun kierroksen jälkeen suoraan Ykköseen. SJK Akatemian seuraava kotiottelu pelataan sunnuntaina 19.9. kello 18:30, kun vastustajaksi OmaSp Stadionille saapuu FC Vaajakoski.

SJK U17 saa vastaansa KajHa:n

Sunnuntaina myös U17-joukkue on vauhdissa, kun OmaSp Stadionilla pelataan P17 Ykkösen ottelu jossa SJK kohtaa Kajaanin Hakan U17-joukkueen alkaen kello 14:00. Joukkueet löytyvät sarjataulukon vastakkaisista päistä, sillä SJK U17 johtaa sarjaa puhtaalla pelillä ja maalierolla 27–5. Perinteikkään kajaanilaisjoukkueen U17-tiimi puolestaan on tällä hetkellä lohkon viimeisenä. Otteluun on vapaa pääsy, ja etänä sitä voi katsella suoran Spiideo-lähetyksen kautta. Tervetuloa seuraamaan!