123 456 7890

Koska Suomen Cupin puolivälierä FC Interiä vastaan siirtyi, sopi SJK pikavauhtia lauantaiksi harjoitusottelun VPS:aa vastaan. Ottelu pelataan lauantaina 20.3. klo 13:00 Vaasan Elisa Stadionilla suljetuin ovin. Ottelu näkyy kuitenkin suorana livestreamina Solidsport-palvelun kautta. Lähetyksen hinta on 5 € ja sen pääsee ostamaan tästä linkistä. Samana päivänä SJK Akatemia kohtaa FF Jaron harjoitusottelussa OmaSp Stadionilla klo 15:00, ja myös tuo ottelu näkyy suorana livestreamina. 

Alun perin lauantaina piti pelata Suomen Cupin puolivälieräottelu FC Inter – SJK Turussa, mutta koska FC Inter on asetettu koronakaranteeniin, siirtyy tuo ottelu pelattavaksi myöhemmin FC Interin karanteenin päättymisen jälkeen. Onneksi SJK sai sovittua harjoitusottelun VPS:n kanssa, ja samalla joukkue pääsee pelaamaan ensimmäistä kertaa ulos. SJK pääsi harjoittelemaan OmaSp Stadionille viime keskiviikkona.

Ensimmäinen ulkopeli. Kiva ja tärkeä ottelu. Ehkä kaikista tärkeintä tässä pelissä on, että meillä on peli ja se pelataan ulkona. Se on se isoin juttu. Saadaan hyvä valmistautuminen FC Interiä vastaan. Kiva olisi ollut pelata heitä vastaan nyt jo lauantaina, mutta se olisi ollut sitten aika kylmiltään ulkopeli. Mikä olisi voinut olla hankala, mutta sitä on tietenkin vaikea etukäteen sanoa. Mutta joka erittäin kiva on kerran kaudessa käydä Elisa Stadionillakin pelaamassa, sanoo SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara.

VPS on varmaankin aikalailla ennakkoon ajatellen Ykkösen kärkipään joukkue. Siellä on laadukkaita pelaajia, joten on mukava mennä sinne pelaamaan. Heillä on myös ehkä pieni etu siitä kotikentästä, mikä on hyvä tässä vaiheessa, että joudutaan vähän hankaliin paikkoihin, päättää Honsu.

Pelaajapuolella tällä hetkellä varmuudella ainoastaan Ville Tikkanen on sivussa loukkaantumisen vuoksi, ja hänkin tekee vahvasti paluuta mukaan. Robin Sid nähtiin kentällä ensimmäistä kertaa viime viikolla IFK Mariehamnia vastaan, kun hän tuli vaihdosta sisään viimeiseksi vartiksi. IFK:ta vastaan pelasi myös uutena mukaan liittynyt lainapelaaja Pyry Hannola. Cupin ottelussa Ilvestä vastaan loukkaantunut puolustaja Cristhian Valencia oli sivussa vielä viime viikolla, mutta hän on harjoitellut tällä viikolla jo hänen paluunsa lähestyy. Osa SJK:n pelaajista saattaa ottaa myös pelituntumaa samana päivänä SJK Akatemian paidassa FF Jaroa vastaan OmaSp Stadionilla.

Ykköseen valmistautuva ja tulevan sarjan ennakkosuosikkeihin kuuluva VPS kohdattiin tänä talvena jo kertaalleen tammikuun lopussa, ja SJK oli silloin Wallsport Areenalla 3-1 luvuin vahvempi. Tuon jälkeen molemmat joukkueet selvittivät itsensä Suomen Cupin karsintalohkoistaan jatkoon. Jukka Karjalaisen valmentama VPS eteni Ykkösen karsintalohkosta jatkoon voittajana, kaatamalla RoPS:n ja FF Jaron suurinumeroisesti sekä pelaamalla tasapelin KPV:n kanssa. Neljännesvälierässä VPS sai vastaansa Veikkausliigan FC Hongan, joka voitti Vaasassa pelatun ottelun 4-0.

Harjoitusottelu VPS – SJK lauantaina 20.3. klo 13:00 Vaasan Elisa Stadionilla. Livestream on ostettavissa tästä linkistä.

Veikkausliigakauden alku siirtyi toukokuun alkuun, ja siten kauden ensimmäinen ottelu pelataan maanantaina 3.5. klo 18:30, kun sarjanousija KTP saapuu OmaSp Stadionille. Sitä ennen SJK pelaa vielä tukun harjoitusotteluita sekä Suomen Cupia.

Lauantain ottelun jälkeen varmuudella kohdataan ainakin FC Haka vierasharjoitusottelussa maanantaina 12.4. klo 15:00. Suomen Cupin puolivälierä FC Interiä vastaan pelataan vieraissa, kun FC Inter vapautuu koronakaranteenistaan. Ottelun voittaja etenee Suomen Cupin välieriin, joka on tarkoitus pelata vielä ennen kauden alkua.

SJK.n kausikortit myynnissä Lippu.fi-kanavissa sekä SJK Shopissa. SJK järjestää kaikille viimeistään 31.3. kausikortin ostaneille kauden avaustilaisuuden verkkotapahtumana keskiviikkona 14.4. klo 17:00. Lisätietoa tuosta tulossa sähköpostitse kausikortin 2021 kaudelle jo hankkineille sekä viime kaudella kausikortin omistaneille.