123 456 7890

Oman SM-karsintalohkonsa ylivoimaisesti keväällä voittanut SJK U17 aloittaa varsinaisen SM-sarjan lauantaina kotiottelulla. B-nuorten SM-sarjan avausottelu SJK U17 – Hercules U17 pelataan lauantaina 16.7. klo 14:00 OmaSp Stadionilla. Ottelussa on auki pääkatsomo ja peliin on vapaa pääsy. Ottelu näkyy myös suorana SJK U17-joukkueen omalta Solidsports-kanavalta. Katsominen on ilmaista, mutta se vaatii kirjautumisen palveluun.

SJK U17-joukkueen lisäksi sarjassa pelaa FC Honka, HJK, VPS, Ilves, FC Lahti, KuPS, PPJ, AC Oulu, TPS ja avausottelun vastustaja Hercules. Voit lukea sarjan pelitavasta ja alkamisesta lisää SJK:n nettisivujen aiemmasta uutisesta.

Hercules ja SJK U17 kohtasivat toisensa jo karsintasarjassa, ja siellä pisteet tasattiin Oulussa ensin 0-0 tuloksella ja Seinäjoella SJK voitti tylyin 8-2 luvuin. SM-sarjaan SJK U17 sai lohkovoitostaan mukaan kolme lähtöpistettä.

On kiva päästä taas pelaamaan, sillä meillä on ollut pitkä breikki peleistä. Varsinkin nyt, kun pelaajat saivat talven kovasta työstään palkinnon. Seitsemän kuukautta painettiin töitä ja karsintasarja meni hyvin. Pääsimme sille paikalle, että nyt pääsemme aloittamaan SM-sarjan, sanoo SJK U17-joukkueen valmentaja ja SJK:n jalkapallolukion vastaava Arttu Aromaa. 

Tämä on sitä mitä halusimme, ja näitä matseja halusimme päästä pelaamaan. Kovia pelejä, parhaita joukkueita vastaan. Ja totta kai niissäkin me haluamme esiintyä parhaalla mahdollisella tavalla. Eli haluamme voittaa joka matsi. Mutta samalla pitää muistaa, että pelaajat tekevät arjessa kovasti töitä koko ryhmänä. Eli se ei ole pelkästään se peli, vaan se on se arki, joka on näille nuorille pelaajille tärkeä. Pelit tuovat kuitenkin selkeän rytmin aina siihen viikkoon. Ja näin pääsemme taas mittaamaan tasoamme, missä olemme. Yritämme saada hyvän, positiivisen joukkueilmeen peleihin, pohtii Aromaa.

Meillä on energinen ryhmä. Sellaisia pelaajia, joita haluamme ryhmässä nähdä. Positiivinen ja hyvä energia näkyy siellä kentällä. Se oli myös meidän vahvuutemme karsintasarjassa, ja pidetään siitä kiinni. Ja jatketaan kovaa duunin tekoa päivästä toiseen. Siten pelaajat ja peli menee eteenpäin. Se on se mittari meille, Aromaa päättää.

Jalkapallolukion uudet sopimuspelaajat vasemmalta oikealle: Taavi Kangaskokko, Leo Autti, Aatu Hakala ja Axel Ainasoja.

SJK U17 ryhmästä suuri osa opiskelee myös SJK-vetoisessa jalkapallolukiossa Kuortaneen Urheilulukiossa, ja tänä syksynä siellä aloittaa jälleen uusi ryhmä pelaajia.

Uusina lukiolaisina aloittaa SJK-junioreista Taavi Kangaskokko, Oskari Raiski ja Aatu Hakala. Uusina mukaan liittyy Leo Autti, Axel Ainasoja ja Jore Nikkilä. Nikkilä pelaa kuitenkin vielä kauden alun Herculeksessa, ja pelaa siten lauantaina todennäköisesti SJK U17-joukkuetta vastaan. Muut uudet lukiolaiset liittyvät SJK U17-ryhmään.

Saamme jalkapallolukioon jälkeen pelaajia, jotka ovat halunneet ja valinneet ottaa askeleen urallaan eteenpäin. He tulevat Kuortaneen systeemiin mukaan, ja se mahdollistaa ammattimaisen arjen urheilijaksi kasvamiseen. Ja samalla hoitaen opiskelua ohessa, kuvailee Arttu Aromaa jalkapallolukin uusia pelaajia

He ovat hyviä pelaajia, ja hyvällä sitoutumisella sekä työnteolla, he ovat varmasti isossa roolissa ja osana meidän seuraa, sanoo Aromaa lopuksi.

B-nuorten SM-sarjan ottelu SJK U17 – Hercules U17 lauantaina 16.7. klo 14:00 OmaSp Stadionilla. Tervetuloa!