123 456 7890

SJK U20 ja SJK U17 joukkueet pelaavat kotipelit tänä viikonloppuna OmaSp Stadionilla ja kohtaa Käpylän Pallon sekä Hongan nuoret. B-nuorten SM-sarjan ottelu SJK U17 – FC Honka U17 lauantaina 25.7. klo 14:00. A-nuorten SM-sarjan ottelu SJK U20 – KäPa U20 sunnuntaina 26.7. klo 15.00. Molempiin peleihin on vapaaehtoinen sisäänpääsymaksu, jonka tuotot käytetään lyhentämättömänä Project Liv -hyväntekeväisyysjärjestön toimintaan.

Pelit näkyy myös suorina livelähetyksinä netissä, hintaan 4,90€ / ottelu. Linkki lauantain SJK U17 – FC Honka U17 -otteluun tästä. Ja linkki sunnuntain SJK U20 – KäPa U20 -otteluun tästä. SJK lähettää lähes kaikki kauden nuorten SM-sarjaottelut suorana lähetyksenä. Ainoastaan 13.9. Joupiskalla pelattava A-nuorten peli jää näyttämättä.

Viikonlopun ottelut on molemmille joukkueille toiset SM-sarjoissa, kun sarjat alkoivat viime viikonloppuna vieraspeleillä. Harmillisesti kummankin joukkueen kausi alkoi tappiolla. Luonnollisesti SJK:n akatemian nuorissa pelaajissa suurin fokus oli talven peleissä nuorten osalta ja nyt kesällä se on Ykkösessä pelaavassa SJK Akatemia -joukkueessa. Tämä tarjoaa pelipaikkoja nuoremmille pelaajille molemmissa kivikovissa sarjoissa ja siten kehittymismahdollisuuden. Lisäksi pelit toimii näyttöpaikkoina niin Veikkausliigassa pelaavan SJK:n edustusjoukkueen, kuin Ykkösessä pelaavan SJK Akatemian valmentajille.

Molemmat joukkueet saavat vastaansa myös vastustajat Suomen pelaajakehityksen huipulta, sillä Espoon Honka ja erityisesti Käpylän Pallo Helsingistä, on meritoituneita kasvattajaseuroja. SJK:n nuorilla on siten hyvä paikka testata omaa tasoaan.

Talven karsintasarjoissa molemmat SJK:n joukkueet pärjäsivät erinomaisesti. SJK U20 oli oman SM-karsintalohkon paras, voittamalla lohkon ilman tappioita. SJK U17 puolestaan oli omassa lohkossaan niukasti neljäs, hieman kolmanneksi tullutta KuPS:a heikommalla maalierolla. Sunnuntaina Seinäjoella vieraileva KäPa U20 oli talvella karsinnoissa lohkossaan kolmas ja SM-sarjan avauskierroksella se kaatui TPS U20-ryhmän 3-1 luvuin. Lauantain vastustaja FC Honka U17 oli talvella karsintalohkossa toinen HJK:n jälkeen. SM-sarjan avauskierroksella se kaatoi SJK:n kanssa samassa lohkossa pelanneen OLS U17-ryhmän niukasti 2-1 lukemin.

Tervetuloa OmaSp Stadionille seuraamaan tulevaisuuden lupausten otteluita viikonloppuna!