123 456 7890

SJK matkustaa sunnuntaina Pohjois-Norjaan, missä se kohtaa Tromssan Alfheim Stadionilla pelattavassa ystävyysottelussa isäntäjoukkue Tromsø IL:n. Ottelu alkaa Suomen aikaa klo 14:30 ja pelistä on ilmainen livestream SJK:n kausikorttilaisille. SJK toimittaa sunnuntaina sähköpostitse linkin ottelun katsomiseen, kaikille perjantaina 3.3. klo 12:00 mennessä kausikortin kaudelle 2023 hankkineille. Myös osakas-, yritys- ja seurakorttilaiset saavat linkin sunnuntaina sähköpostitse. Lähetyksen toteuttaa norjalainen mediakonserni sekä Tromssan paikallissanomalehti. Ottelun livestream-linkki lähetetään kausikorttilaisille sähköpostilla sunnuntaiaamuna. Mikäli olet estänyt SJK:n viestinnän sähköpostiisi, ei linkkiä voida toimittaa. Ongelmatapauksissa voit olla yhteydessä osoitteeseen info@sjk.fi

SJK matkustaa paikan päälle lentäen varhain sunnuntaiaamuna, ja joukkue pelaa takaisin Seinäjoelle vielä samana iltana. Pelissä pelataan 3 x 45 min, ja siten molemmat joukkueet saavat peliaikaa laajalle pelaajaryhmälle. Ottelu on Tromssassa iso tapahtuma, sillä se on Tromsø IL:n koko talven ensimmäinen ottelu kotikaupungissa ja vielä kotistadionilla, ulkona. Myös SJK:lle se on ensimmäinen ulkona pelattava ottelu tänä talvena. Norjan pääsarjassa pelaava Tromsø IL on tosin ehtinyt pelata jo useamman matsin ulkokentillä, sillä se vietti kuukauden harjoitusleirillä Espanjassa, ja kohtasi siellä muun muassa Suomen HJK:n harjoitusottelussa.

Alfheim Stadion, Tromssa. Kuva Wikipedia, kuvaaja Molde20.

Tulee erittäin mielenkiintoinen reissu. Pitkä päiväreissu ja kolme kertaa 45 minuutin peli. Pelaajat pääsevät siten pelaamaan 65, 75 tai jopa täydet 90 minuuttia ottelussa. Muutenkin todella hyvä viikko meille edessä, ja odotamme tätä sunnuntaita innolla, sanoo SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómez.

Samalla toivomme, että sinne tulee iso yleisö peliin, ja saamme siten entistä enemmän aidon futisfiiliksen otteluun. Näin alkaa tuntua, että sarjakausi todella lähestyy, kun pelataan ulkona isolla kentällä, ja ison yleisön edessä. Se on ihan eri asia kuin pelata hallissa. Tarvitsemme näitä kokemuksia ennen kauden alkua.

Toki Tromsø on saanut jo pelata pitkään ulkona, sillä he olivat pitkään leirillä Espanjassa, hieman paremmassa säässä, kuin mitä on luvattu tälle viikonlopulle, naurahtaa Gómez.

Meille on kuitenkin todella hyvä saada minuutteja kaikille ulkona, ja pelata taktisesti ja fyysisesti erittäin hyvää joukkuetta vastaan. He taatusti aiheuttavat meille ongelmia, mutta samalla olen varma, että myös me pystymme tekemään heille peliä vaikeaksi. 

Pääsemme siis aloittamaan ulkopelit erittäin kovalla ottelulla, toteaa Gómez lopuksi.

Ottelussa saattaa tehdä paluudebyyttinsä laitapuolustaja Murilo, joka ei ollut vielä mukana viime viikonloppuna SJK:n Liigacupin päätösottelussa. Muutama pelaaja parantelee vielä pikkukolhuja, kuten nuori laitapuolustaja Otto Kemppainen, mutta hänkin alkaa olemaan pian pelikunnossa. Pelaajaryhmä Norjaan päästään tekemään siten lähes koko ringistä, Akatemian pelaajat mukaan lukien. Toki paikat lentokoneessa ovat rajatut pariin kymmeneen pelaajaan, joten mitään useamman kymmenen ryhmää ei matkaan lähde. Lisäksi SJK Akatemialla on oma harjoitusottelunsa Vasa IFK:a vastaan lauantaina.

SJK pääsi harjoittelemaan ulkona pelaamista kotistadionillaan ensimmäistä kertaa perjantaina, ja se pääsee harjoittelemaan siellä vielä ennen Norjan reissua. Ensi viikon lauantaina OmaSp Stadionilla olisi tarkoitus säiden salliessa kohdata TPS. Mutta jos säät eivät suosi, pelataan tuo peli vielä Wallsport Areenalla. Välissä SJK käy ensi keskiviikkona HJK:n vieraana harjoitusottelussa Bolt Areenalla.

SJK pääsi harjoittelemaan tälle talvea ensimmäistä kertaa OmaSp Stadionille perjantaina 3.3. 2023.

Ystävyysottelu Tromsø IL – SJK sunnuntaina 5.3. Suomen aikaa klo 14:30 Tromssan Alfheim Stadionilla. Ottelun livestream-linkki lähetetään kausikorttilaisille sähköpostilla sunnuntaiaamuna. Mikäli olet estänyt SJK:n viestinnän sähköpostiisi, ei linkkiä voida toimittaa. Ongelmatapauksissa voit olla yhteydessä osoitteeseen info@sjk.fi

Sunnuntain vastustaja Tromsø IL:sta voit lukea lisää SJK:n nettisivujen aiemmasta uutisesta ja Tromsø IL:n esittelystä, tästä linkistä. 

Veikkausliigan kausi alkaa 5.4. kotiottelulla OmaSp Stadionilla, kun FC Haka saapuu vieraaksi. Tuota ennen SJK kohtaa harjoitusotteluissa ainakin HJK:n vieraissa, sekä TPS:n ja IFK Mariehamnin OmaSp Stadionilla. Mahdollisista muista harjoitusotteluista tiedotetaan lisää erikseen. Löydät kaikki jo nyt sovitut ottelut sekä Veikkausliigan otteluohjelman SJK:n nettisivujen otteluohjelmista. Suomen Cupin SJK aloittaa 3.kierrokselta, ja se pelataan vasta 26.4. Kausikortit kaudelle 2023 myynnissä Ticketmasterin kanavista ja Torikeskuksen SJK Storesta.