123 456 7890

Otteluennakon tarjoaa InterSport Seinäjoki.

Veikkausliiga huipentuu todella jännittävään kierrokseen tulevana sunnutaina 31.10. kun kaikki mitalit ovat vielä jakamatta, ja Mestaruussarjassa kärkijoukkueet pelaavat toisiaan vastaan kello 17:00 alkavissa otteluissa. SJK matkustaa sunnuntaiksi Turkuun FC Interin vieraaksi, ja ottelussa panoksena ovat pronssimitalit. FC Inter ja SJK ovat tasapisteissä 45 pistettä keränneinä, mutta FC Interin maaliero on parempi. Näin ollen SJK:n täytyy voittaa sunnuntain ottelu, jotta pronssimitalit löytäisivät tiensä Kerhon pelaajien kaulaan. Ottelu näkyy suorana Ruudusta ja Seinäjoella lähetystä voi seurata Vekseli Plazassa.

Turkuun lähtee Seinäjoelta fanikuljetus, johon ilmoittautuminen on jo päättynyt. Omin kyydein Veritas Stadionille saapuvat SJK-kannattajat voivat ostaa lippunsa vieraskannattajille osoitettuun Olympiakatsomon J-lohkoon tämän linkin kautta.

SJK:n edellinen ottelu pelattiin keskiviikkona 27.10, kun viimeisessä kotiottelussa OmaSp Stadionilla vastassa oli Kuopion Palloseura. Varsinaiseksi jännitysnäytelmäksi muodostunut taktinen ottelu päättyi lopulta 2–2-tasapeliin. SJK:n maalintekijöinä keskiviikon ottelussa kunnostautuivat Denys Oliinyk sekä Jake Jervis.

SJK on pelannut upean nousujohteisen kauden, jonka päätteeksi viimeisessä ottelussa joukkueen on mahdollista sijoittua Veikkausliigassa mitaleille ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2016. Päävalmentaja Jani Honkavaara on saanut joukkueen pelaamaan hyvin yhteen.

Kovat panokset, hieno peli. Valmistautuminen on lyhyt, mutta tällaiseen peliin olemme oikeastaan valmistautuneet koko kauden. Tämä peli on myös hieno päätös tämän joukkueen tarinalle. Matka on ollut hieno ja saavutimme tavoitteemme, mutta ehkä hienointa on ollut se henkinen yhteys, kaveruus, mitä nämä pelaajat saavuttivat. Ja se on näkynyt kentällä, tunnelmoi FC Inter-ottelun alla päävalmentaja Honkavaara.

SJK:lla ei ole tulevassa ottelussa pelikieltoja.

 

Tiiviiksi hitsaantunut SJK-ryhmä lähtee Turkuun hakemaan pronssimitaleita. Kuva: Mika Alavesa

 

FC Inter haluaa jatkoa mitaliputkelleen

FC Inter on sijoittunut kahdella edellisellä Veikkausliigakaudellaan hopealle. Turkulaisjoukkue on tämänkin kauden alusta asti kuulunut sarjan mitalikandidaatteihin, ja se keikkui sarjan puolivälin tienoille asti tukevasti kakkospaikalla. Tappiot elokuussa sarjassa matalemmilla sijoilla majailleille FC Hakalle ja AC Oululle pudottivat kuitenkin FC Interin jopa viidenneksi, josta joukkue on kuitenkin tasaisesti voittoja napsien noussut takaisin taistelemaan pronssista. AC Oulu -tappion jälkeen turkulaiset ovat pelanneet kuusi ottelua, joissa se on hävinnyt vain HJK:lle sekä pelannut SJK:n kanssa tasan. Muut ottelut FC Inter on voittanut.

FC Inter ja SJK pelasivat viimeisimmässä kohtaamisessaan tasan 2–2 matsissa, joka pelattiin OmaSp Stadionilla syyskuussa. Kuluvan Veikkausliigakauden ensimmäinen kohtaaminen Turussa kesäkuussa päättyi FC Interin 2–0-voittoon. Kaiken kaikkiaan SJK ja FC Inter ovat Veikkausliigassa kohdanneet 21 kertaa, joista SJK on voittanut kymmenen ja FC Inter kuusi. Maaleja SJK on tehnyt 30 ja FC Inter 24.

FC Interin Aleksi Paananen on ottelussa pelikiellossa korttitilin täyttymisen vuoksi.

 

Pelaajauransa sunnuntain otteluun päättävä FC Interin kapteeni Timo Furuholm antamassa keskitystä kauden ensimmäisessä kohtaamisessa 18.6. Kuva: Veikkausliigan ottelukuvapankki