123 456 7890

Turun Veritas Stadionilla kohtasi kaksi joukkuetta kovassa otteluruuhkassa ja peli olikin melko taktista ja tarkkaa puolustamista varsinkin ensimmäisellä puoliajalla. Tunnin pelin jälkeen nähtiin kuitenkin ratkaisu, ja se tuli omasta maalista, kun Inter pelasi pallon kaukaa keskialueelta boksiin ja SJK:n pelaaja koitti purkaa päällään palloa. Pallo kuitenkin upposi SJK:n omaan maaliin. Inter sai vielä kaunisteltua loppuluvut vastahyökkäyksellä, kun SJK haki vimmatusti tasoitusta. FC Inter vankisti voiton myötä toista sijaansa sarjassa. SJK jatkaa kuudentena, kolmen pisteen päässä kolmannesta sijasta. SJK:n seuraava ottelu on juuri ennen juhannusta torstaina 24.6. kun se matkustaa IFK Mariehamnin vieraaksi. Samainen IFK saapuu myös Seinäjoelle keskiviikkona 30.6. ja ottelu alkaa OmaSp Stadionilla klo 18:30. Liput myynnissä SJK Storessa ja Lippu.fi-kanavissa.

FC Inter – SJK 2-0 (0-0)
1-0 64 min oma maali
2-0 90+2 min Timo Furuholm

Ottelun alku oli vauhdikas, kun molemmat joukkueet saivat puolittaisen tilanteen. Sen jälkeen kuitenkin kotijoukkue otti pallonhallinnan ja SJK asettui tiukkaan puolustukseen. Ensimmäisen kymmenen minuuttisen aikana Inter sai kertaalleen pallon ylärimaan Jesse Östin hyvästä jalkatorjunnasta. Veto oli menossa maata pitkin kohti taka-alakulmaa kohti, mutta se muutti inhottavasti suuntaa Nikko Boxallin jalasta. Öst kuitenkin sai jalkansa eteen, ja pallo pomppasi vain ylärimaan ja siitä päädystä yli.

Kun kymmenen minuuttia oli pelattu, sai puolestaan SJK vuoronsa pitää palloa ja rakennella pidempiä hyökkäyksiä. Tilanteita ei syntynyt pelaamalla, mutta parista erikoistilanteesta saatiin hieman vaaraa kotijoukkueen boksiin. Ja kuin käsikirjoituksen mukaan, 20. minuutin jälkeen hallinnan otti taas Inter. Hallinnallaan Inter koitti houkutella SJK:ta prässäämään ja saada siten tilaa nopeisiin suunnanmuutoksiin, mutta SJK ei tähän lähtenyt ja peli oli erittäin tarkkaa puolin ja toisin.

Puolen tunnin kohdalla Inter joutui tekemään vaihdon, kun kentän jätti keskikentän Aleksi Paananen. Tuon jälkeen SJK otti pelin ja keskikentän haltuunsa. Hallinta ei kuitenkaan konkretisoitunut maalitilanteiksi, sillä myös Inter puolusti vahvasti ja alhaalla. Ensimmäinen puoliaika päättyi maalittomana.

Toisen puoliajan alussa nähtiin jälleen tilanteet molemmissa päissä. Ensin SJK:n oma puolustus antoi harhasyötöllä paikan Interin Noah Nurmelle, mutta Jesse Öst torjui. Ja heti toisessa päässä Emmanuel Ledesma syötti Pyry Hannolan kuudentoista viivan kohdalla vapaaksi. Hannola kääntyi ja veti, mutta veto meni suoraan Henrik Moisanderin syliin.

Sitten 63. peliminuutilla FC Inter meni johtoon, saatuaan vapaapotkun juuri keskiympyrän yläpuolelta, SJK:n puoliskolta. Matias Ojala lähetti siitä pallon SJK:n boksiin ja Emmanuel Ledesma yritti purkaa palloa päällään. Harmillisesti pallo pomppasi onnekkaasti siitä kohti SJK:n maalia ja yli voimattoman Östin. Maalin jälkeen SJK vaihtoi koko kärkikolmikon.

72. minuutilla Nooa Laine teki hyvän katkon keskialueella ja syötti pallon Hannolalle. Tämä antoi puolestaan hyvän keskityksen pilkun kohdalla olleelle Joonas Lepistölle, mutta hänen nosto kohti takakulmaa meni hivenen ohi. Interin Matias Ojala oli päästä yllättäen lisäämään johtoa, kun hän nappasi pallon oikealla laidalla ja leikkasi sisään. Veto kohti maalia, mutta Öst torjui ja Niko Markkula otti pallon varmasti haltuun.

SJK kuitenkin painoi loppua kohden pelin Interin päätyyn ja se sai kulmapotkuja ja palloa boksin rajoille, kun Inter joutui puolustamaan ja blokkaamaan vetoja. Ja kun pelattiin jo ottelun lisäaikaa, SJK:n rohkea pelaaminen ja maalin hakeminen kostautui, kun Timo Furuholm katkaisi syötön ja pääsi yksin karkuun. Furuholm juoksi läpi koko kentän ja sijoitti pallon ohi Östin. Loppu minuutit oli pelailua ja SJK lähtee kotimatkalle 2-0 tappio niskassaan.

SJK: Jesse Öst MV, Nikko Boxall, Matias Vainionpää, Ville Tikkanen (82’ Joonas Sundman), Niko Markkula, Rodrigo Arciero, (75’ Robin Sid) Pyry Hannola, Nooa Laine, Emmanuel Ledesma (65’ Denys Oliinyk), Jake Jervis (65’ Ariel Tuco Ngueukam) ja Gustaf Backaliden (65’ Joonas Lepistö).