123 456 7890

Otteluennakon tarjoaa InterSport Seinäjoki.

Veikkausliigan Mestaruussarja polkaistaan käyntiin sunnuntaina, ja SJK:n ensimmäinen vastustaja on hallitseva mestari HJK. Kello 18:30 alkava ottelu näkyy suorana Ruudusta ja Seinäjoella lähetystä voi seurata Vekseli Plazassa. Helsinkiin lähteviä SJK-kannattajia suositellaan ostamaan liput Bolt Areenan Itäkatsomon lohkosta numero 122.

SJK:n viime peli oli upea 4-1-kotivoitto FC Lahdesta, jossa maalin makuun pääsivät SJK:n pelaajistosta Tuco kahdella maalillaan, sekä Nikko Boxall ja Denys Oliinyk. Hyvä esitys antoi varmasti itseluottamusta joukkueelle, ja se on takuulla latautunut tulevaan otteluun.

HJK kotikentällään on meille hieno mahdollisuus saada hieno tulos. Myös pelaajista on huokunut harjoituskentällä fiilis, että nyt on edessä erityinen peli. Ja vaikka HJK on ollut viime aikoina vaisussa tuloskunnossa, niin kaikesta näkee, että töitä on tehty hartiavoimin. Se pelasi vakuuttavasti Interiä vastaan vaikka hävisikin ja nyt otti voiton Armeniasta. HJK:n eurokiireiden tai väsymyksen varaan on turha laskea mitään: se taistelee mestaruudesta, ja me olemme tuon mestaruuden tiellä. Hieno asetelma“, ennakoi kohtaamista päävalmentaja Jani Honkavaara.

SJK:n pelaajilla ei tällä hetkellä ole pelikieltoja Veikkausliigassa.

SJK:n Rodrigo Arciero suojaa palloa HJK:n Luis Carlos Murilloa vastaan 22.5.2021 pelatussa ottelussa OmaSp Stadionilla.

 

HJK voitti torstaina Armeniassa

HJK haki avauspisteensä UEFA Europa Conference Leaguessa torstaina Armeniasta, kun se kaatoi pääkaupunki Jerevanista ponnistavan Alashkertin komeasti 2-4. Maalintekijöinä helsinkiläisistä kunnostautuivat Riku Riski, Filip Valenčič, Roope Riski sekä Anthony Olusanya.

Hallitseva Veikkausliigan mestari HJK on ollut SJK:lle perinteisesti hankala vastustaja, eikä SJK ole kertaakaan saanut HJK:n vieraana kotiinviemisiksi kolmea pistettä. Edellinen keskenäinen ottelu päättyi Helsingissä 0-0-tasapeliin, ja myös kauden ensimmäinen kohtaaminen OmaSp Stadionilla oli lähellä päättyä pisteiden jakoon, sillä HJK teki voittomaalin seinäjokilaisittain harmittavasti vasta toisella lisäajan minuutilla. Nyt Kerholla onkin oivallinen paikka hakea omansa pois ja iskeä kapuloita rattaisiin Klubin mestaruuden tavoittelussa. Ennen kaikkea pisteet Helsingistä auttaisivat SJK:ta Veikkausliigan loppukauden mitalitaistelussa sekä europelipaikkojen metsästyksessä.

Myöskään HJK:lla ei ole pelikieltoja vaikuttamassa kokoonpanon valintaan. HJK:n japanilaisvahvistus Atomu Tanaka kärsii polvivammasta, joka pitänee hänet sivussa koko loppukauden. Edellisessä ottelussa enemmän tai vähemmän toipilaina ovat olleet mm. Huuhkajistakin tuttu Klubi-kapteeni Daniel O’Shaughnessy, sekä Lucas Lingman, Kevin Kouassivi-Benissan ja sormivammasta kärsivä maalivahti Jakob Tånnander.

SJK:n seuraava matsi pelataan myös Bolt Areenalla, kun se kohtaa lauantaina 16.10. klo 17:00 pelattavassa ottelussa HIFK:n. Seuraava Kerhon kotiottelu puolestaan on SJK-Ilves 22.10.