123 456 7890

Otteluennakon tarjoaa InterSport Seinäjoki.

Veikkausliiga jatkuu tulevana lauantaina, kun SJK pelaa vierasottelun Turussa Veritas Stadionilla FC Interiä vastaan. Kello 17:00 alkava ottelu näkyy suorana Ruudusta ja Seinäjoella lähetystä voi seurata Vekseli Plazassa. Ottelu näytetään myös Nelosen TV-otteluna. Paikan päälle Turkuun lähtevät SJK-kannattajat voivat ostaa lippunsa Olympiakatsomon O-lohkoon täältä.

SJK:n edellinen ottelu viime sunnuntaina oli oivallinen osoitus joukkueen kyvystä voittaa otteluita vahvalla pelillä. SJK kaatoi ottelussa AC Oulun varsin viihdyttävässä ja runsasmaalisessa ottelussa lukemin 3–2. SJK saa sunnuntain pelin jälkeen hieman heinäkuun otteluruuhkista poiketen lähes viikon tauon pelien väliin.

–On jopa hieman outoa odottaa ottelua näin pitkään, vaikka kyseessä on vain kuusi päivää. Viime aikojen otteluruuhkan esitysten perusteella mikään ottelu ei voi tulla meille liian nopeasti: olemme olleet nälkäisiä pelaamaan lisää ja olemme halunneet antaa vielä enemmän näyttöjä siitä miten olemme kehittyneet ja miten nautimme pelaamisesta, kertoo päävalmentaja Joaquín Gómez.

SJK on sarjataulukossa tällä hetkellä kuudentena, ja lauantain vastustaja FC Inter kamppailee sarjataulukossa samoista sijoista vain pisteen päässä seinäjokisista sijalla seitsemän. Molemmilla on pelattuna 16 ottelua.

–Inter on joukkue jonka kohtaamista odotamme innolla, sillä viime viikkojen aikana meillä on ollut otteluita joissa meidän olisi pitänyt suorittaa vieläkin paremmin. Näemme tulevan matsin jälleen uutena mahdollisuutena laittaa asioita kentällä kuntoon ja sen myötä jatkaa nousua sarjataulukossa, tuumaa Gómez.

SJK:n keskikenttäpelaaja Jake Dunwoody ei voi pelata lauantain ottelussa korttitilin täyttymisen vuoksi.

FC Inter

SJK ja FC Inter ovat tämän vuoden puolella kohdanneet kaksi kertaa. Kesäkuussa SJK kohtasi turkulaiset ensin Suomen Cupissa, jossa Inter pudotti kerhon kahdeksan parhaan joukosta rangaistuspotkukilpailussa. Heti perään seurasi kohtaaminen Veikkausliigassa, jolloin pisteet tasattiin lukemin 1–1. Viime kausi päättyi SJK:n kannalta makeasti kun seinäjokiset voittivat pääsarjan päätösottelunsa Turussa lukemin 2–5, ja ottelun loputtua SJK palkittiin Veikkausliigan pronssimitalein.

FC Inter aloitti kauden sangen vahvasti. Viimeisestä viidestä Veikkausliigaottelusta on kuitenkin saldona neljä tappiota ja ainoastaan yksi voitto, jonka Inter otti kuluvan viikon maanantaina Helsingin IFK:sta. FC Inter osallistui SJK:n tapaan myös Konferenssiliigan karsintoihin. Ensimmäisellä kierroksella vastassa ollutta Puskás Akadémia FC:tä vastaan Inter pelasi sekä 1–1-tasuriin päättyneen kotipelin, että 2–0-tappioon lopetetun vieraspelin. Näin turkulaisten eurotaival ei tällä kertaa jatkunut ensimmäistä kierrosta pidemmälle.

FC Interin joukkueessa on paljon seinäjokisille tuttuja kasvoja, sillä joukkueessa pelaa tällä hetkellä mm. SJK-kasvatti, hyökkääjä Joonas Lepistö. Myös maalivahti Walter Viitala, puolustaja Rodrigo Arciero sekä valmennustiimin Ramiro Muñoz pitivät päällään vielä viime kaudella SJK-paitaa.

SJK:n seuraava ottelu pelataan maanantaina 15.8. Helsingin IFK:ta vastaan. Peli Bolt Arenalla alkaa klo 18:00. SJK:n seuraava kotiottelu on lauantaina 20.8. klo 16:00 käyntiin potkaistava KuPS-kohtaaminen. Liput tuohon otteluun voit ostaa täältä.