123 456 7890

SJK Akatemia kohtaa lauantaina 12.2. klo 15:00 alkavassa Ykköscupin ottelussa Mikkelin Palloilijat Wallsport Areenalla. Peliin pääsee sisään myös pieni määrä yleisöä. Tarkemmin 125 katsojaa, ja sisään pääsee ainoastaan SJK Akatemian voimassa olevilla Ykkösen kauden 2022 kausikorteilla.

Eli jos olet hankkinut Ykkösen kausikortin tai upgreidannut SJK:n Veikkausliigajoukkueen kausikorttiin mukaan myös Ykkösen pelit, olet etuoikeutettu paikan päälle lauantaina. Peliä ei näe muualta, eikä sitä lähetetä suorana. Ykkösen kausikortteja voi myös ostaa ennen lauantaita tai vielä paikan päällä. Kausikortit myynnissä Lippu.fi-kanavissa ja SJK Storessa. Kortit luetaan ovella. Katsojia otetaan sisään niin kauan kuin paikkoja katsojakiintiössä riittää. Tervetuloa!

SJK Akatemia kaatui Ykköscupin avausottelussaan KPV:n vieraana, kun taas vastaan lauantaina tuleva MP voitti omassa ottelussaan Jaron kotikentällä.

Mielestäni KPV-pelissä me olimme ihan hyvin mukana pallollisesti ja siihen olemme siinä ottelussa tyytyväisiä. Mutta se mistä voimme ottaa oppia sen pelin osalta on, että virheistä rankaistaan. Ja meidän tulee oppia se nopeasti. Kokonaisuutena pelissä oli hetkiä, jotka olisivat voineet kääntää sen täysin toiseen lopputulokseen. Tulos siitä oli siksi pettymys. Mutta otamme siitä positiviset asiat ja menemme eteenpäin kohti MP-peliä, sanoo SJK Akatemian valmentaja Brian Page.

MP tulee olemaan myös kova testi, sillä he tulevat peliin hyvä tulos allaan. Ja kun katsot sitä ottelua, niin huomaat, että he ovat voimakas ja fyysinen ryhmä, jolla on paljon hyökkäysvoimaa ja vauhtia. Siten, uskon, että tämä on jälleen hyvä testi meidän joukkueellemme ja odotamme sitä innolla.

Peli pelataan Wallsportilla, hyvällä alustalla, jossa olemme mukavuusalueellamme ja tiedämme osaavamme pelata. Joten uskon, että siitä tulee erittäin viihdyttävä ottelu, päättää Page.

SJK:n edustusjoukkueella tai B-nuorilla ei ole peliä viikonloppuna, kun B-nuorten SM-karsintasarjan vierasottelu Joensuun JIPPO:a vastaan peruttiin lauantailta, kotijoukkue JIPPO:n koronatilanteen vuoksi. SJK Akatemia saa siten peliin laajan miehistön käyttöönsä. Ainakin hyökkääjä Samson Ebukalle lauantain ottelu on mielenkiintoinen, sillä hän siirtyi juuri viime kauden päätteeksi MP:sta Seinäjoelle, oltuaan viime kaudella MP:n paras maalintekijä. MP:n valmentajana toimii Juha Pasoja. Joukkue on varsin nuori, mutta mukana on muutama kokenut pelaaja, kuten hyökkääjä Arjan Goljahanpoor, keskikenttäpelaaja Jonathan Dunyin sekä KuPS-kasvatti Joona Hiltunen.

Ykköscupin ottelu SJK Akatemia – MP lauantaina 12.2. klo 15:00 Wallsport Areenalla. Sisään pääsee 125 katsojaa tulojärjestyksessä, SJK Akatemian Ykkösen kauden 2022 voimassaolevalla kausikortilla. Lippuja peliin ei myydä, mutta paikan päällä voi ostaa SJK Akatemian kausikortin. Muistathan, että et tule tapahtumaan sairaana, ja noudatat voimassa olevia terveysturvallisuusohjeita ja määräyksiä. Ottelutapahtumassa on vahva maskisuositus. Median edustajilta edellytetään akkreditointia.

Kausikortit myynnissä Lippu.fi-kanavissa, sekä Torikeskuksen SJK Storessa. SJK Store palvelee arkisin klo 9-16 ja lauantaisin klo 10-15.