123 456 7890

UEFA Europe Conference League 1.kierroksen 2. osaottelu SJK – FC Flora Tallinn torstaina 14.7. klo 19:00 Seinäjoen OmaSp Stadionilla. Portit, palvelut ja tapahtuma-areena aukeaa jo klo 17:00.  Carlsberg Sports Barissa ottelun päätyttyä jälkipelit. Ottelun liput myynnissä Lippu.fi-kanavissa ja SJK Storessa. SJK:n kausikorttilaiset ovat saaneet jo lipunmyynnin alkaessa lippulinkin, josta he voivat ostaa edullisemman lipun otteluun. Mikäli et ole saanut kyseistä viestiä mutta haluat ostaa lipun, otathan yhteyttä info@sjk.fi viimeistään keskiviikkona 13.7. Klo 14:00 mennessä. SJK-junioreiden seurakorttilaiset pääsevät OmaSp Stadionin Itäpäätyyn seurakortilla. Vieraskannattajat sijoittuvat Itäpäädyn vieraskatsomoon, minne heillä on oma sisäänkäynti katsomon takaa ja omat palvelut. Median edustajilta edellytetään akkreditointi sähköpostitse viimeistään keskiviikkona klo 12:00 mennessä. Voit lukea lisää lipuista ja ottelutapahtuman järjestelyistä tämän ennakon loppuosasta.

Ottelupari on tällä hetkellä tauolla ensimmäisen osan jälkeen, jonka FC Flora voitti Tallinnassa niukasti 1-0. Siten kaikki on avoimena, kun tullaan tauolta toiseen osaan Seinäjoelle. SJK tarvitsee vähintään maalin voiton 90 minuutin aikana, jotta peli menisi 2×15 min jatko-otteluun sekä tarvittaessa rangaistuspotkuille. Kahden maalin voitolla SJK etenee jatkoon. Floralle pelistä riittää tasapeli tai voitto. Otteluparin voittaja yhteistuloksella, etenee toiselle kierrokselle, jossa se kohtaa Norjan Lillestrømin. SJK ei ole vielä koskaan aiemmin edennyt jatkoon europeleissä, eikä se ole vielä myöskään voittanut yhtään ottelua eurokentillä. Yrityksiä on ollut kolmen otteluparin verran, joten mitään jatkuvaa herkkua ei europelit ole olleet. Siten, jos SJK voittaa torstaina FC Floran, mikä on ensimmäisen osan perusteella täysin mahdollista, tekisi se historiaa. Alla on myös hyvä ottelu FC Honkaa vastaan viikonlopulta, ja joukkue saanut takaisin itseluottamustaan.

Olemme juuri nyt erittäin hyvässä iskussa, ja hyvällä itseluottamuksella matkassa ja pyrimme jatkamaan sillä tämän viikon yli. Olemme esiintyneet vahvasti, ja erityisesti viime sunnuntain voitto auttoi meitä paljon ja voimme jatkaa siitä mihin siinä ottelussa jäimme. Torstaina lähdemme siitä, että teemme tarvittavat maalit ja otamme voiton, jolla etenemme jatkoon, sanoo SJK:n päävalmentaja Joaquin Gómez.

Tällä hetkellä ei tarvitse pelaajien kanssa miettiä myöskään loukkaantumisia, vaan sitä, että kuka on juuri sinä päivänä parhaassa iskussa, kun pelaamme. Parhaassa iskussa niin henkisesti, taktisesti kuin fyysisestikin. Näin toimimme jo näissä kahdessa aiemmassa pelissä, ja se toimi hienosti sunnuntaina, kuten kaikki näki. Valitsemme jälleen parhaan mahdollisen kokoonpanon, ja meillä on hyvä pelaajaryhmä mistä valita. Hyviä vaihtoehtoja on useita. Ja fysiikkaosastomme pitää huolta, että he ovat kaikki parhaassa iskussa myös.

Toivomme tietenkin, että saamme paljon kannattajiamme peliin, sillä haluamme, että OmaSp Stadionista tulee Floralle kunnon hornankattila. Se auttaa meitä ja tekee heidän pelaamisestaan vaikeaa. Siksi on erittäin tärkeää, että saamme ääntä stadionille lisää. Ei vain uskollisimmilta kannattajiltamme, jotka ovat siellä aina, vaan ihan kaikilta paikalle tulevilta. Kenties kaikki voi tuoda mukaan kavereitaan auttamaan, ja saamaan lisää meteliä stadionille sekä auttamaan meitä. Siten pystymme jatkamaan siitä mihin jäimme sunnuntaina ja pystymme saavuttamaan jotain todella kaunista. Siten pystymme etenemään jatkoon tästä otteluparista, päättää Gómez.

Yksi SJK:n itseluottamuksen paluun takuita on ollut Jake Jervisin paluu loukkaantumisten jälkeen takaisin pelaavaan kokoonpanoon. Jervis iski maalin Honkaa vastaan, tultuaan vaihdosta tauolla sisään, ja kokenut englantilainen, SJK:n kapteeniston jäsen, tuo omalla tekemisellä ja tahdonvoimalla ryhtiä koko joukkueeseen. Samalla SJK:n nuoret ovat ottaneet isoa roolia. Daniel Håkans, Nooa Laine, Pyry Hannola, Kingsley Ofori ja voittomaalin Honkaa vastaan puskenut Matias Vainionpää, ovat kaikki esiintyneet edukseen.

Kukaan pelaajista ei ole loukkaantuneena, ja ainoa varmuudella vielä sivussa oleva pelaaja on uutena mukaan liittynyt puolustaja Bradley Diallo, joka saa pelata ensimmäisen kerran SJK-paidassa aikaisintaan sunnuntaina Ilvestä vastaan. Akatemista SJK:n euroryhmään on rekisteröity maalivahti Tuomas Pöyhönen, puolustaja Tuomas Koivisto sekä keskikenttäpelaaja Valentín Gasc, joka teki juuri debyyttinsä Veikkausliigassa ja SJK:n edustusjoukkueessa sunnuntaina Honkaa vastaan.

Lisää spekulaatiota SJK:n mahdollisuuksista ja joukkueen iskukyvystä, SJK:n asiantuntevasta ennakkostudiosta.

 

Torstaina vastaan tuleva FC Flora oli kotonaan erittäin suoraviivainen joukkue, ja se pyrki nopeasti pelaamaan palloja SJK:n maalin edustalle sekä boksiin. SJK hallitsi silloin ottelun alkua, ja yllätti hieman Floraa omalla aggressiivisuudellaan. Kokenut, ja pitkään yhdessä pelannut Flora kuitenkin sai SJK:n pelinrakentelun kuriin pelin edetessä. Mikään mahdoton vastustaja Flora ei vaikuttanut kuitenkaan olevan, ja SJK:lla on taatusti kaikki saumat kotikentällä ja tekonurmella kaataa Viron menestynein joukkue.

Floran suurin valtti on juuri yhtenäisyys sekä kokemus. Joukkueen pelaajista jopa 14 omaa maajoukkuekokemusta, ja kaikki pelaajat ovat virolaisia. Joukkue tuntee toisensa paremmin kuin yksikään Veikkausliigajoukkue, ja se pelaa käytännössä yhdessä myös maajoukkueessa. Kokemusta löytyy joukkueesta myös pelaajistosta paljon, sillä pelkästään 37-vuotias kapteeni Konstantin Vassiljev on pelannut urallaan lähes 150 maajoukkueottelua ja noin 40 kansainvälistä seurajoukkuekilpailujen ottelua. Vertailuna, SJK:n kokenein pelaaja ja kapteeni Mehmet Hetemaj, on nyt 34-vuotiaana pelannut urallaan 10 kansainvälistä seurajoukkuekilpailujen ottelua sekä 7 A-maajoukkueottelua.

Virolaisen Jürgen Hennin valmentama FC Flora johtaa tällä hetkellä Viron pääsarjaa ilman tappioita, mutta se hävisi Viron cup-mestaruuden Paide Linnameeskondille, jonka SJK voitti talvella harjoitusottelussa 2-0. Sarjassa se on menettänyt pisteitä tasapeleillä juuri Paidea ja toista suurseura Levadiaa vastaan. SJK-kohtaamisen jälkeen Henn kuvailikin SJK-kohtaamista hyvin samanlaiseksi, kuin heidän pelinsä näitä muita Viron isoja joukkueita vastaan.

Voit lukea lisää FC Florasta SJK:n sivujen aiemmista otteluparia koskevista jutuista.

Molempien joukkueiden päävalmentajat ja pelaajat Jesse Öst ja Markus Poom olivat mukana keskiviikkona pre-match lehdistötilaisuudessa. Voit katsoa tilaisuuden alta.

 

UEFA Europe Conference League 1.kierros, 2. osa SJK – FC Flora torstaina 14.7. klo 19:00 Seinäjoen OmaSp Stadionilla. Ottelu näkyy suorana ja suomeksi selostettuna VeikkausTV:sta. Otteluparin voittaja yhteistuloksella etenee toiselle kierrokselle ja kohtaa siellä Norjan Lillestrømin. Europeleissä ei ole enää käytössä vierasmaalisääntöä, ja tasatilanteessa mennään 2 x 15 min jatko-otteluun, ja sen jälkeen tarvittaessa rangaistuspotkukilpailuun. Liput peliin myynnissä SJK Storessa ja Lippu.fi-kanavissa.

Jos SJK menee jatkoon 1.kierrokselta, pelattaisiin UEFA Europe Conference Leaguen 2.kierroksen 1. osa SJK – Lillestrøm heti torstaina 21.7. Seinäjoella ja toinen osa 28.7. Norjassa. SJK:n seuraava ottelu on joka tapauksessa ensi sunnuntaina 17.7. klo 16:00 pelattava Veikkausliigan ottelu SJK – Ilves. Myös tuon ottelun liput myynnissä Lippu.fi-kanavissa ja SJK Storessa. Löydät kaikki SJK:n tulevat ottelut SJK:n nettisivujen otteluohjelmista.

Ensimmäinen osa päättyi Tallinnassa FC Floran 1-0 voittoon. Kuvan oikeudet FC Flora, luvaton käyttö kielletty.

Torstain ottelun järjestelyt ja lipunmyynti

UEFA Europe Conference Leaguen 1.kierroksen 2. osaottelu SJK – FC Flora pelataan OmaSp Stadionilla torstaian 14.7. klo 19:00. Tapahtuma-areena ja lipunmyyntikioski aukeaa klo 17:00. Lippuja saa Lippu.fi-palvelusta sähköisenä sekä ennakkoon. Ennakkolippuja myydään myös SJK Storessa Torikeskuksella. SJK:n kausikortit eivät sellaisenaan käy euro-otteluihin, mutta SJK:n kausikorttilaisille on toimitettu ennakkoon lippulinkki, lipunmyynnin alkaessa, josta he saavat ostaa edullisemmat liput peliin. Jos et ole saanut kyseistä viestiä mutta haluat ostaa lipun, otathan yhteyttä info@sjk.fi viimeistään keskiviikkona 13.7. Klo 14:00 mennessä. SJK-junioreiden seurakortit käyvät otteluun Itäpäätyyn, eli junioripäätyyn.

Paikalle tähän otteluun tulevat vieraskannattajat sijoittuvat OmaSp Stadionin Itäpäädyn vieraskatsomoon, minne sisäänkäynti on omasta ovesta katsomon takaa, ja siellä on omat palvelut anniskeluineen.

Tapahtuma-areenalla tunnelmaa nostaa jo ennen ottelua DJ. Tapahtuma-areenalta löydät myös ruoka- sekä anniskelupisteitä ennen ottelua ja sen aikana. Ottelun jälkeen jatketaan stadionin Carlsberg Sports Barissa, missä on pelipaita-arvontaa ja pelaajahaastatteluja.
Ottelutapahtumassa OmaSp Stadionin kaikki katsomot ovat käytössä, ja sisääntulo tapahtuu kolmesta eri portista. Katsomoiden välillä liikkuminen ei ole mahdollista, mutta katsomoiden alla voi liikkua vapaasti. Tapahtuma-areenalle pääsee ennen ottelua kaikilla ottelulipuilla. Itäpäädyn ja Eteläkatsomon kulmauksessa olevan vieraskannattajien alueen läpi ei ole kulkua, ja tarvittaessa sinne kulku tapahtuu omasta portista, katsomon osan takaa.

Jokaisessa katsomossa on tarjolla samat peruspalvelut, kioskit ja WC:t sekä osassa katsomoissa myös anniskelualueet. Jokainen katsomo on katettu, ja kaikille katsojalle löytyy katsomoista istumapaikka. Tämän lisäksi katsojat pääsevät käyttämään Carlsberg Sports Barin sisätiloja ja VIP-lippulaiset Atria Loungen VIP-ravintolaa kolmannessa kerroksessa.

Anniskelu löytyy Eteläkatsomon takaa ja Kannattajapäädyn keskiosa, kannattajaryhmä Kloppien seisomakatsomo, on anniskelualuetta ja sen vieressä olevan katsomon kaksi alinta penkkiriviä. Ennen ottelua ja ottelun tauolla, sekä myös sen jälkeen, etupihan Tapahtuma-Areena palvelee janoisia tai nälkäisiä katsojia.

Junnupäädyn alta löytyy lapsille oma karkkikatu, pomppulinna sekä onnenpyörä, josta voi voittaa upeita SJK-palkintoja. Siellä on myös Meet & Greet -tapahtuma noin klo 18:15, missä on tavattavissa SJK-pelaajia.

Pyörätuoliasiakkaat pääsevät peliin OmaSp Stadionin etupihalla olevan lipunmyyntikioskin kautta. Ja sieltä heidät opastetaan turvallisesti Pääkatsomon hissiin ja katsomoon.

Ottelutapahtumassa noudatetaan Palloliiton antamia määräyksiä ja ohjeita ottelutapahtuman järjestämisestä, joista saa lisätietoa tästä linkistä. Kaikenlainen syrjivä tai rasistinen huutelu on ehdottomasti kielletty, ja ottelutapahtumassa häiritsevästi käyttäytyvä katsoja voidaan poistaa alueelta.

Tapahtuma-areena palvelee ennen ottelua klo 17:00 alkaen. Sieltä löydät ruoka- ja juomapisteitä myös pelin aikana.

 

Tapahtuman aikataulu

* 17:00 OmaSp Stadionin portit ja lipunmyynti aukeaa. Myös Carlsberg Sports Bar ja SJK Shop aukeaa
* 17:00 DJ aloittaa tapahtuma-areenalla ja siellä on happy hour hinnat klo 18:00 asti
* 18:00 Stadionin katsomot ja niiden palvelut aukeavat. Kannattajien katsomossa happy hour hinnat klo 19:00 asti.
* 17:00 – 17:30 Pelaajatapaamiset ja -haastattelut tapahtuma-areenalla, junnupäädyssä ja VIP-tiloissa.
* 18:55 Joukkueet kentälle.
* 19:00 UEFA EUROPE CONFERENCE LEAGUE OTTELU SJK – FC FLORA KÄYNTIIN
* Carlsberg Sports Barissa ottelun jälkeen jälkipelit.

Ottelun lipunmyynti ja -hinnat

Lippuja myydään ennakkoon Lippu.fi-kanavissa sekä Torikeskuksessa sijaitsevassa SJK Storessa. SJK Store on auki arkisin klo 9-16 ja lauantaina 10-15. Lippuja myydään myös OmaSp Stadionin pihassa olevasta lipunmyyntikioskista pelipäivänä.

SJK:n kausikortit eivät sellaisenaan käy euro-otteluihin, mutta SJK:n kausikorttilaisille on toimitettu ennakkoon lippulinkki, lipunmyynnin alkaessa, josta he saavat ostaa edullisemmat liput peliin. Jos et ole saanut kyseistä viestiä mutta haluat ostaa lipun, otathan yhteyttä info@sjk.fi viimeistään keskiviikkona 13.7. Klo 14:00 mennessä. SJK-junioreiden seurakortit käyvät otteluun Itäpäätyyn, eli junioripäätyyn.

Pääkatsomossa on muutama pyörätuolipaikka ja pyörätuoliasiakkaat pääsevät peliin OmaSp Stadionin etupihalla olevan lipunmyyntikojun kautta.

Pääkatsomo

Portilta, SJK Storesta ja Lippu.fi:
Aikuinen 40 €
Alennusryhmät 35 €

Kultalippu 60 € (sisältää ruokailun ja 2 juomalippua Carlsberg Sports Barissa)
VIP-lippu 140€ (sisältää ruokailun ja 2 juomaa Atria Loungessa)

Eteläkatsomo

Portilta, SJK Storesta ja Lippu.fi:
Aikuinen 30 €
Alennusryhmät 25 €

Kannattajapääty

Portilta, SJK Storesta ja Lippu.fi: 20 €

Itäpääty

Portilta, SJK Storesta ja Lippu.fi: 20 €

Kausikorttilaisilla on alennetut hinnat heille toimitetun lippulinkin kautta.
Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi vanhemman / huoltajan seurassa, lippu kirjataan portilla järjestysvalvojan toimesta. Alennusryhmät: Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varushenkilöt ja lapset 7-17 vuotta.

Lipunmyyntiin liittyvissä ongelmatapauksissa palvelee Lippu.fi myyntipalvelu.
Erilaiset kulttuurisetelit tai vastaavat, käyvät maksuvälineenä ainoastaan SJK Storessa tai porttilipunmyynnissä.

OmaSp Stadion toimii torstain ottelun näyttämönä.

 

Pysäköinti ja pyöräparkki

OmaSp Stadionin piha-alueille ei ole pysäköintiä. Stadionin etupiha on suljettu kokonaan autoilta ja polkupyöriltä. Pysäköintitila on rajattua ja sitä löytyy Wallsport Areenan ja Jääurheilukeskuksen pihasta sekä Alaseinäjoenkadun varressa olevasta lisäparkkipaikasta.

Polkupyöräparkki on Wallsport Areenan pyörätelineillä. SJK suositteleekin tulemaan paikalle kävellen, Stadionbusseilla tai lontoon bussilla.

Stadionbussit

Stadionbussit kulkevat jokaiseen SJK:n kotipeliin kauden 2022 aikana. Reitit kulkevat Seinäjoen asuntoalueilta OmaSp Stadionille ja pelin jälkeen keskustan kautta takaisin. Reittejä on kaksi, Musta- ja Kultainen-linja. Löydät reitit ja pysäkit aikatauluineen Komia-liikenteen nettisivuilta Stadionbussin kertamaksu on 5€ / suunta.

Lisäksi SJK:n kotipeleihin kulkee myös kaksikerroksinen aito Lontoon bussi. Lontoon bussi on ilmainen Vekselin asiakkaille ja se kulkee ennen ja jälkeen ottelun Vekselin sekä OmaSp Stadionin väliä.

Televisiointi

SJK – FC Flora -ottelu näkyy suorana Suomessa VeikkausTV:sta. Lähetyksen katsominen edellyttää kirjautumisen ja talletuksen Veikkauksen tilille. Ottelun selostaa Juha Järvinen. Ulkomailla ottelu näkyy kansainvälisiltä vedonlyöntisivustoilta tai muilta kanavilta.

 

Median edustajat ja akkreditointi

Median edustajilta edellytetään tapahtumaan akkreditointi sähköpostitse viimeistään keskiviikkona 13.7. klo 12:00 mennessä. Akkreditoinnit tehdään SJK:n mediavastaavalle osoitteeseen: lari.paski@sjk.fi.

Median sisääntulo tapahtuu päärakennuksen Itäpäädyn puoleisesta päädystä, mediahuoneeseen, jossa saa passit ja kuvausliivit hyväksyttyjen akkreditointien mukaan. Mediahuone aukeaa klo 17:00 ja se on auki ottelun jälkeen työskentelyä varten noin tunnin.

Päivää ennen ottelua on ottelun viralliset lehdistötilaisuudet molempien joukkueiden toimesta. Lisäksi media pääsee seuraamaan 15 minuutin ajaksi joukkueiden harjoituksia. Ottelun jälkeen on lehdistötilaisuus mediahuoneessa, jonne tulee vuorotellen vieras- ja kotijoukkueen päävalmentaja sekä yksi pelaaja. Median edustajilla ei ole missään vaiheessa ottelutapahtumaa pääsyä OmaSp Stadion punaiselle zone 1:lle, eli pelaajien ja tuomareiden alueelle tai niin sanotulle mixed zonelle.

Median edustajista toimittajille on varattu paikat Pääkatsomosta, yläosasta löytyvästä Pressikatsomosta. Siellä on pöydät ja sähköpistokkeet. Kuvaajat puolestaan levittäytyvät kentän ympärille, kiertämällä mediahuoneesta ulkokautta, Itäpäädyn ja Pääkatsomon kulmauksesta. Kuvaajilla ei ole pääsyä vaihtopenkkien puoleiselle laidalle.