123 456 7890

Otteluennakon tarjoaa InterSport Seinäjoki.

SJK saa sunnuntaina 17.7. klo 16:00 vastaansa Ilveksen Veikkausliigan ottelussa OmaSp Stadionilla. Portit ja palvelut tapahtuma-areenalla aukeaa klo 14:00 ja katsomot klo 15:00. Liput peliin Lippu.fi-kanavista ja SJK Storesta. SJK Store palvelee Torikeskuksella lauantaina klo 10-15. Voit lukea lisää järjestelyistä ja lipuista tämän otteluennakon loppuosasta.

Edellisessä Veikkausliigan ottelussa FC Hongan, ja viime torstaina UEFA Europa Conference Leaguen ottelussa FC Floran voittanut SJK on kovassa vireessä. Se on tehnyt pelkästään kahdessa viimeksi pelaamassaan ottelussa yhteensä 7 maalia. Ja kun lasketaan mukaan viiden viimeisen ottelun saldo, on se hävinnyt niistä vain FC Floralle pelatun vierasottelun 0-1 tuloksella. Hyvä vire on tuonut takaisin itseluottamuksen, ja SJK lähtee nyt kaatamaan jokaista vastustajaa, jotta se nousisi nopeasti takaisin mukaan Veikkausliigan parhaaseen puolikkaaseen. Siihen on paikka jo sunnuntaina, sillä voitolla SJK voisi nousta jo kolmen pisteen päähän neljäntenä olevasta AC Oulusta, jolla on myös peli enemmän pelattuna.

Pelit tulevat kovalla tahdilla tällä hetkellä. Ja niin kovaa kuin nautimmekin meidän europeli-illasta, meidän pitää nyt jo siirtää katseet Veikkausliigaan, jotta pystymme pitämään hyvän hetken yllä ja kipuamaan ylöspäin sarjataulukossa, sanoo SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómez.

Vaikka aikataulu onkin tiukka, me käytämme meidän pelaajaryhmäämme hyvin hyödyksi, ja uskon, että meillä on taas valtavasti itseluottamusta ja energiaa sunnuntaina, Gómez jatkaa.

Pelaamme sunnuntaina vastustajaa vastaan, joka on aina hankala. Ilves vyöryttää pelaajia keskikentältä, ja yrittää tehdä pelistä mahdollisimman nihkeän vastustajille. Meillä on hyvin muistissa edellinen kohtaamisemme aiemmin tällä kaudella. Ja otamme tähän peliin mukaan saman asenteen, mikä meillä oli Honkaa vastaan. Meillä on nälkää laittaa asiat oikeille paikoilleen, vakuuttaa Gómez.

Haluan vielä kiittää kannattajiamme. He olivat uskomattomia torstain ottelussa. Heidän avullaan me pystyimme laittamaan pelon vastustajiin. Toivon todella, että saamme sen saman tuen mukaan nyt sunnuntaina, jotta saamme sillä tavoin ekstra-avun kentälle, sanoo Gómez vielä lopuksi.

Gómez ja joukkue toivoo kannattajilta tukea myös sunnuntaina.

Osa SJK:n pelaajista pelasi torstaina pitkän kaavan mukaan jopa 120 minuuttia, kun SJK – FC Flora ottelu meni 2 x 15 min jatko-otteluun. Siten taatusti tullaan näkemään myös kierrätystä sunnuntaina, ja pelaajia, jotka pelasivat pienemmät minuutit, saavat nyt isompaa roolia. SJK kohtaa myös jo ensi torstaina europeleissä Norjan Lillestrømin, joten tuoreille jaloille tulee käyttöä. Loukkaantuneena ei onneksi ole yksikään pelaaja, ainakaan pahemmin. Matias Vainionpää missasi torstain euro-ottelun, mutta saattaa olla mukana taas sunnuntaina. Vainionpää teki SJK:n voittomaalin edellisessä Honka-ottelussa.

Tässä ottelussa SJK saa ensimmäistä kertaa mukaan uutena mukaan liittyneen ranskalaispuolustaja Bradley Diallon. Diallo on harjoitellut jo pari viikkoa täyspäiväisesti SJK:n mukana ja hän reissasi myös Tallinnaan harjoituksia varten.

Bradley Diallo on ensimmäistä kertaa pelikelpoinen sunnuntaina Ilves-pelissä.

 

Toni Kallion valmentama Ilves ja SJK kohtasivat aiemmin tällä kaudella Tampereella huhtikuussa, ja silloin Ilves oli 3-1 luvuin parempi. Ottelu pelattiin kevätkuntoisella luonnonnurmella, mikä toi oman mausteensa peliin. SJK meni silloin ensin johtoon, mutta peli kääntyi kotijoukkueelle kahdella Kai Meriluodon maalilla. HJK:sta lainasopimuksella Ilveksessä pelaava Meriluoto onkin ollut Ilveksen paras maalintekijä kuudella maalillaan. Hänen perässään tulee Ilveksen tähtihankinta Petteri Pennanen, jolla on kasassa viisi maalia.

Tulivoimaa Ilveksessä periaatteessa pitäisi riittää, sillä kärkeen on heittää Meriluodon lisäksi viime kaudella SJK:ssa jaetun maalikuninkuuden voittanut Ariel Tuco Nguekam. Tucon oli tarkoitus viime kauden jälkeen etsiä paikkaa ulkomailta, mutta kun sitä ei löytynyt, hän palasi takaisin Suomeen ja Ilvekseen. Tuco on osunut kuitenkin Veikkausliigassa tällä kaudella vasta vain kerran, ja se tapahtui juuri heinäkuun alussa Helsingin IFK:ta vastaan. Meriluodon kohdalla on puhuttu siirrosta ulkomaille, tai paluusta HJK:n riveihin, ja Ilves hankkikin uuden hyökkääjän Ykkösestä, kun EIF:n nuori ruotsalaiskärki Adam Larsson siirtyi tässä siirtoikkunassa Tampereelle. Larsson on ensimmäistä kertaa pelikelpoinen juuri SJK:ta vastaan.

Ilves on sarjassa parhaillaan kuudentena, kolme pistettä SJK:n edellä. Ilves hävisi edellisen ottelunsa kotikentällä AC Oulua vastaan 0-2 luvuin. Mutta voitti sitä ennen HIFK:n Tucon osumalla. Viiden viimeisen pelin otannalla Ilves on voittanut kahdesti, sekä pelannut kerran tasan. Tappioita on kaksi.

Lisää spekulaatiota pelin asetelmista ennakkostudiossa alta:

 

Veikkausliigan ottelu SJK – Ilves sunnuntaina 17.7. klo 16:00 OmaSp Stadionilla. Liput peliin Lippu.fi-kanavista ja lauantaina klo 10-15 Torikeskuksen SJK Storesta. Ottelu näkyy suorana Ruutu Urheilu palvelusta. Median edustajilta edellytetään akkreditointia viimeistään sunnuntaille klo 12:00 mennessä.

SJK:n seuraava ottelu on torstaina 21.7., kun Norjan Lillestrøm SK saapuu vieraaksi OmaSp Stadionille UEFA Europe Conference League -ottelussa. Seuraava Veikkausliigan ottelu on sunnuntaina 24.7. vieraskentällä FC Lahtea vastaan. SJK:n lauantaina 30.7. pelattavaksi alun perin merkitty SJK – AC Oulu -peli siirtyy päivällä eteenpäin SJK:n eurocupin jatkopelin vuoksi. Uusi pelipäivä on sunnuntai 31.7. klo 16:00. Löydät kaikki SJK:n tulevat ottelut SJK:n nettisivujen otteluohjelmista.

Sunnuntain ottelun järjestelyt ja lipunmyynti

 

Veikkausliigan ottelu SJK – Ilves pelataan OmaSp Stadionilla sunnuntaina 17.7. klo 16:00. Tapahtuma-areena ja lipunmyyntikioski aukeaa klo 14:00. Lippuja saa Lippu.fi-palvelusta sähköisenä sekä ennakkoon. Ennakkolippuja myydään myös SJK Storessa Torikeskuksella. Paikalle tähän otteluun tulevat vieraskannattajat sijoittuvat OmaSp Stadionin Itäpäädyn vieraskatsomoon, minne sisäänkäynti on omasta ovesta katsomon takaa, ja siellä on omat palvelut anniskeluineen. Liput vieraskannattajille myynnissä omasta linkistä, tästä.

Tapahtuma-areenalla tunnelmaa nostaa jo ennen ottelua DJ. Tapahtuma-areenalta löydät myös ruoka- sekä anniskelupisteitä ennen ottelua ja sen aikana. Ottelun jälkeen jatketaan stadionin Carlsberg Sports Barissa, missä on pelipaita-arvontaa ja pelaajahaastatteluja.
Ottelutapahtumassa OmaSp Stadionin kaikki katsomot ovat käytössä, ja sisääntulo tapahtuu kolmesta eri portista. Katsomoiden välillä liikkuminen ei ole mahdollista, mutta katsomoiden alla voi liikkua vapaasti. Tapahtuma-areenalle pääsee ennen ottelua kaikilla ottelulipuilla ja kausikorteilla. Itäpäädyn ja Eteläkatsomon kulmauksessa olevan vieraskannattajien alueen läpi ei ole kulkua, ja tarvittaessa sinne kulku tapahtuu omasta portista, katsomon osan takaa.

Jokaisessa katsomossa on tarjolla samat peruspalvelut, kioskit ja WC:t sekä osassa katsomoissa myös anniskelualueet. Jokainen katsomo on katettu, ja kaikille katsojalle löytyy katsomoista istumapaikka. Tämän lisäksi katsojat pääsevät käyttämään Carlsberg Sports Barin sisätiloja ja VIP-lippulaiset Atria Loungen VIP-ravintolaa kolmannessa kerroksessa.

Anniskelu löytyy Eteläkatsomon takaa ja Kannattajapäädyn keskiosa, kannattajaryhmä Kloppien seisomakatsomo, on anniskelualuetta ja sen vieressä olevan katsomon kaksi alinta penkkiriviä. Ennen ottelua ja ottelun tauolla, sekä myös sen jälkeen iltatapahtumassa, myös etupihan Tapahtuma-Areena palvelee janoisia tai nälkäisiä katsojia. Tapahtuma-Areenan erillisessä kausikorttilaisille tarkoitetussa Kannattaja-loungessa on klo 15.00 tavattavissa SJK-pelaajia.

Junnupäädyn alta löytyy lapsille oma karkkikatu, pomppulinna sekä onnenpyörä, josta voi voittaa upeita SJK-palkintoja. Siellä on myös Meet & Greet -tapahtuma noin klo 15:15, missä on tavattavissa SJK-pelaajia.

Pyörätuoliasiakkaat pääsevät peliin OmaSp Stadionin etupihalla olevan lipunmyyntikioskin kautta. Ja sieltä heidät opastetaan turvallisesti Pääkatsomon hissiin ja katsomoon.

Ottelutapahtumassa noudatetaan Palloliiton antamia määräyksiä ja ohjeita ottelutapahtuman järjestämisestä, joista saa lisätietoa tästä linkistä. Kaikenlainen syrjivä tai rasistinen huutelu on ehdottomasti kielletty, ja ottelutapahtumassa häiritsevästi käyttäytyvä katsoja voidaan poistaa alueelta.

Tapahtuma-areenan ruokapisteet tarjoaa monipuolisesti vaihtoehtoja porttien aukeamisesta ottelun loppumiseen asti.

 

Tapahtuman aikataulu

* 14:00 OmaSp Stadionin portit ja lipunmyynti aukeaa. Myös Carlsberg Sports Bar ja SJK Shop aukeaa
* 14:00 DJ aloittaa tapahtuma-areenalla ja siellä on happy hour hinnat klo 17:00 asti
* 15:00 Stadionin katsomot ja niiden palvelut aukeavat. Kannattajien katsomossa happy hour hinnat klo 18:00 asti.
* 15:00 – 15:30 Pelaajatapaamiset ja -haastattelut tapahtuma-areenalla, junnupäädyssä ja VIP-tiloissa.
* 15:55 Joukkueet kentälle.
* 16:00 VEIKKAUSLIIGAN OTTELU SJK – ILVES KÄYNTIIN
* n.19:45 Veikkausliigan ottelu päättyy. Carlsberg Sports Barissa arvontaa, pelaajahaastatteluja ja jälkipelit.

Ottelun lipunmyynti ja -hinnat

Lippuja myydään ennakkoon Lippu.fi-kanavissa sekä Torikeskuksessa sijaitsevassa SJK Storessa. SJK Store on auki arkisin klo 9-16 ja lauantaina 10-15. Lippuja myydään myös OmaSp Stadionin pihassa olevasta lipunmyyntikioskista pelipäivänä.

Portilta tai SJK Storesta ostetuista normaalihintaisista ottelulipuista Pää- tai Eteläkatsomoon, saa S-Etukortilla -2 € alennuksen.
Pääkatsomossa on muutama pyörätuolipaikka ja pyörätuoliasiakkaat pääsevät peliin OmaSp Stadionin etupihalla olevan lipunmyyntikojun kautta.

 

Pääkatsomo


Portiltta tai SJK Storesta:

Aikuinen 35 €

Alennusryhmät 30 €

Ennakkoon Lippu.fi:

Aikuinen 30 €

Alennusryhmät 25 €

Kultalippu 50 € (sisältää ruokailun ja 2 juomalippua Carlsberg Sports Barissa)

VIP-lippu 112,40€ (sisältää ruokailun ja 2 juomaa Atria Loungessa)

 

Eteläkatsomo

Portilta tai SJK Storesta:

Aikuinen 25 €

Alennusryhmät 20 €
Ennakkoon Lippu.fi:

Aikuinen 20 €

Alennusryhmät 15 €

 

Kannattajapääty


Portilta tai SJK Storesta: 20 €

Ennakkoon Lippu.fi: 15 €

 

Itäpääty

Portilta tai SJK Storesta: 20 €

Ennakkoon Lippu.fi: 15 €

 

Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi vanhemman / huoltajan seurassa, lippu kirjataan portilla järjestysvalvojan toimesta. Alennusryhmät: Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varushenkilöt ja lapset 7-17 vuotta.

Normaalihintaisista Pää- ja Eteläkatsomon lipuista 2 € alennus S-etukortilla SJK Storesta tai lipunmyyntikojusta (alennus ei koske Kannattaja- tai Itäpäädyn lippuja eikä verkkolippuja).

Lipunmyyntiin liittyvissä ongelmatapauksissa palvelee Lippu.fi myyntipalvelu.
Erilaiset kulttuurisetelit tai vastaavat, käyvät maksuvälineenä ainoastaan SJK Storessa tai porttilipunmyynnissä.

Pysäköinti ja pyöräparkki

OmaSp Stadionin piha-alueille ei ole pysäköintiä. Stadionin etupiha on suljettu kokonaan autoilta ja polkupyöriltä. Pysäköintitila on rajattua ja sitä löytyy Wallsport Areenan ja Jääurheilukeskuksen pihasta sekä Alaseinäjoenkadun varressa olevasta lisäparkkipaikasta. Polkupyöräparkki on Wallsport Areenan pyörätelineillä.

 

Stadionbussit

Stadionbussit kulkevat jokaiseen SJK:n Veikkausliigan kotipeliin kauden 2022 aikana. Reitit kulkevat Seinäjoen asuntoalueilta OmaSp Stadionille ja pelin jälkeen keskustan kautta takaisin. Reittejä on kaksi, Musta- ja Kultainen-linja. Löydät reitit ja pysäkit aikatauluineen Komia-liikenteen nettisivuilta Stadionbussin kertamaksu on 5€ / suunta.

Lisäksi SJK:n kotipeleihin kulkee myös kaksikerroksinen aito Lontoon bussi. Lontoon bussi on ilmainen Vekselin asiakkaille ja se kulkee ennen ja jälkeen ottelun Vekselin sekä OmaSp Stadionin väliä.

Televisiointi

SJK – Ilves -ottelu näkyy maksullisesta Ruutu Urheilu-palvelusta.

 

Median edustajat ja akkreditointi

Median edustajilta edellytetään tapahtumaan akkreditointi sähköpostitse viimeistään sunnuntaina 17.7. klo 12:00 mennessä. Akkreditoinnit tehdään SJK:n mediavastaavalle osoitteeseen: lari.paski@sjk.fi.

Median sisääntulo tapahtuu päärakennuksen Itäpäädyn puoleisesta päädystä, mediahuoneeseen, jossa saa passit ja kuvausliivit hyväksyttyjen akkreditointien mukaan. Mediahuone aukeaa klo 15:00 ja se on auki ottelun jälkeen työskentelyä varten noin tunnin. Ottelun jälkeen on lehdistötilaisuus mediahuoneessa, jonne tulee vuorotellen vieras- ja kotijoukkueen päävalmentaja. Kaikki muut haastattelut tehdään erillispyynnöstä ottelun jälkeen kenttäalueella. Pyyntö esitetään ottelun aikana toimivalle media officerille tai jo etukäteen ennen ottelua SJK:n mediavastaavalle. Median edustajista toimittajille on varattu paikat Pääkatsomosta, yläosasta löytyvästä Pressikatsomosta. Siellä on pöydät ja sähköpistokkeet. Kuvaajat puolestaan levittäytyvät kentän ympärille, kiertämällä mediahuoneesta ulkokautta, Itäpäädyn ja Pääkatsomon kulmauksesta. Kuvaajilla ei ole pääsyä vaihtopenkkien puoleiselle laidalle.