123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho on tehnyt sopimuksen FC Hongan kasvatin Roope Paunion kanssa. Sopimus kattaa kaudet 2024–2025 ja sisältää yhden vuoden jatko-option.

Paunio on 190-senttinen 20-vuotias maalivahti. Viime vuosina hän on toiminut Hongan kakkosmaalivahtina, mutta vastuuta on tullut kentälläkin. Viime keväänä hän oli joukkueen sankari torjuttuaan pilkkuja HJK:ta vastaan käydyssä Suomen Cup -matsissa, jonka FC Honka lopulta voitti pudottaen Klubin jatkosta.

–Heti kun kuulin tästä mahdollisuudesta, totesin tämän olevan vaihtoehdoistani ehdottomasti paras. Täällä kaikki on viimeisen päälle ja olen tosi innoissani, kertoo Roope Paunio.

Roope Paunio on nuori, ja hänellä on selkeä visio tulevaisuudestaan futiskentillä.

–Lähitulevaisuudessa tavoitteenani on näyttää osaamistani, saada vastuuta ja päästä pelaamaan säännöllisesti Veikkausliigassa. Pidemmällä tähtäimellä tavoitteena on päästä ulkomaiden kentille ja saada tehtyä hyvä, stabiili ura jalkapallon parissa, sanoo Paunio päättäväisesti.

SJK:n maalivahdeissa nähdään suurta vaihtuvuutta, kun usea viime kaudella SJK:ta edustanut maalivahti joko jatkaa sitä toisaalla tai lopetti uransa. SJK tiedotti aiemmin tehneensä sopimuksen myös toisen nuoren maalivahdin – 20-vuotiaan Hemmo Riihimäen kanssa. Riihimäen lisäksi SJK:n maalivahtirinkiin kuuluvat Miguel Rodriguez, Asseri Heinämäki sekä Juho Kaunismäki.

–Maalivahtiosastomme on aika suuressa muutoksessa, ja siitä syystä elämmekin mielenkiintoisia aikoja. On hienoa päästä tutustumaan ja työskentelemään uusienkin maalivahteihimme kanssa treeneissä, kertoo SJK:n maalivahtivalmentaja Luís “Luffe” Fernando.

SJK:n pelaajat palaavat takaisin harjoituksiin joulukuussa. Kausikortit kaudelle 2024 ovat myynnissä 30.11. saakka edullisin Early Bird -hinnoin. Kannattaa siis hyödyntää alhaisempi hinta ennen marraskuun loppua. Kausikortit myy Ticketmaster.