123 456 7890

SJK on tehnyt sopimuksen 20-vuotiaan Hemmo Riihimäen kanssa. Sopimus kattaa kaudet 2024–2025 ja sisältää yhden vuoden jatko-option. 188-senttinen Riihimäki siirtyy Seinäjoelle kasvattajaseuransa Kuopion Palloseuran riveistä. Kaudella 2022 Riihimäki oli lainalla EIF:ssa ja kaudella 2021 KPV:ssa. Nuoren maalivahdin tavoitteena on tulevaisuudessa päästä pelaamaan Veikkausliigaa.

–Todella hyvät fiilikset, että päästiin hyvissä ajoin sopimukseen SJK:n kanssa. Heti ensimmäisen yhteydenoton jälkeen olin erittäin kiinnostunut projektista, mikä seurassa on ja kuinka ammattimaista toiminta on täällä. Uuteen ympäristöön tuleminen innostuttaa ja en malta odottaa uuden kauden alkua, kertoo SJK:n tuore kiinnitys Hemmo Riihimäki.

–Tavoitteet ensi kaudella on vakiinnuttaa pelipaikka Veikkausliigassa ja antaa joukkueelle mahdollisuus voittaa joka pelissä. Sitä kautta murtautua sarjan maalivahtieliittiin. Pidemmän aikavälin tavoitteet ovat tottakai ulkomailla, mutta nautin jokapäiväisestä harjoittelusta ja pyrin keskittymään nykyhetkeen mahdollisimman hyvin, miettimättä liikaa tulevaa, tuumii Riihimäki.

SJK:n pelaajisto viettää tällä hetkellä ansaittua lomaa kauden 2023 päätyttyä, ja se palaa takaisin harjoituksiin joulukuussa. Kausikortit kaudelle 2024 ovat myynnissä marraskuun loppuun asti edullisin Early Bird -hinnoin. Kausikortit myy Ticketmaster.