123 456 7890

Otteluennakon tarjoaa InterSport Seinäjoki

SJK ja VPS kohtaavat lauantaina 19.3. klo 15:00 talvikauden viimeisessä harjoitusottelussa OmaSp Stadionilla ennen Veikkausliigakauden alkua. Peliin pääsee kaikilla SJK:n kauden 2022 kausikorteilla, osakas- ja seurakorteilla. Lisäksi lippuja myydään ovelta hintaan 10€. SJK.n kausikortit ovat myynnissä Lippu.fi-kanavissa ja SJK Storessa. Käytössä on Pääkatsomo ja Carlsberg Sports Bar palvelee ottelun aikana. Lisäksi kotijoukkueen kannattajat sijoittuvat Kannattajapäätyyn ja vierasjoukkueen kannattajille on omata paikkansa. Median edustajilta edellytetään akkreditointia sähköpostitse viimeistään perjantaina klo 18:00. Ottelusta ei toteuteta livestreamia, ja siten sen näkee vain paikan päällä. 

SJK-kannattajat, Klopit ja junioripääty voi sijoittua omalle paikalleen OmaSp Stadionin Kannattajapäätyyn, jossa perinteinen kannattajaryhmä Kloppien osio on anniskelualuetta. SJK-juniorit ja muut Junioripäätyläiset voivat mennä Kloppien viereen kannattamaan yhdessä tässä ottelussa. Päätyyn kulku on kuitenkin Pääkatsomon kautta, ja WC:t sekä muut palvelut löytyvät Carlsberg Sports Barista.

Paikalle tuleville VPS-kannattajille avataan omat palvelut anniskeluineen ja oma sisäänkäynti Itäpäätyyn, minne he voivat ostaa liput ennakkoon ainoastaan tästä linkistä.

SJK ja VPS kohtasivat jo aiemmin tänä talvena Liigacupin alkulohkon ottelussa Wallsport Areenalla. Tuolloin SJK oli 4-1 luvuin vahvempi, vaikka VPS meni ottelussa ensin johtoon. Ja viime tiistaina Ykköseen valmistautuva SJK Akatemia vieraili VPS:n kotikentällä Vaasassa ja maalit tasattiin harjoitusottelussa 3-3 tuloksella. Veikkausliigaan takaisin noussut VPS tulee OmaSp Stadionille taatusti revanssimielellä, lauantaina nähdään hyvä kamppailu naapuriseurojen välillä. SJK:lle ottelu toimii myös kenraaliharjoituksena kauteen, sillä SJK ei pelaa enää harjoitusotteluita ennen lauantaina 2.4. alkavaa Veikkausliigaa. VPS kohtaa vielä SJK:n jälkeen Ykkösen FF Jaron omassa kenraaliharjoituksessaan.

Tämä ottelu on taas yksi mahdollisuus jatkaa pelin kehittämistä ja mennä eteenpäin, sanoo SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómez.

Meillä oli hyvä peli VPS:a vastaan viimeksi Liigacupissa, vaikka lopulta voitimme sen selvin numeroin. He ovat kuitenkin vaikea joukkue pelata vastaan. He prässäävät ylhäältä, mutta myös pystyvät rakentamaan hallinnan kautta alhaalta. Siksi tämä on meille hyvä testi vielä ennen kauden alkua. Samalla tämä antaa mahdollisuuden niille pelaajille, jotka eivät ehkä ole vielä saaneet niin paljon näyttöpaikkoja, Gómez jatkaa.

Hyvä kamppailu on tulossa lauantaina, ja pystymme siinä näyttämään missä kunnossa me olemme, sanoo Gómez vielä lopuksi.  

Jussi Nuorelan valmentama VPS on osoittanut olevansa vaarallinen joukkue varsinkin puoliaikojen aluissa. Se prässää kovaa ja ylhäältä rohkeasti, ja voi siten saada kenet vain vaikeuksiin pelinrakentelussaan. Joukkueesta löytyy myös nuorten pelaajien lisäksi paljon kokemusta, ja erityisesti hyökkäyspäässä Steven Morrissey ja Kalle Multanen ovat todella vaarallisia. Kapteeni Sebastian Strandvall on viime aikoina pelannut wingbackin roolissa puolustajana, mutta pystyy nousemaan sieltä ylös ja tarjoilemaan laadukkaita keskityksiä hyökkäykseen. Strandvall on edelleen myös pelote erikoistilanteissa. Keskikentältä löytyy hyökkäävässä roolissa Joonas Vahtera ja Aleksi Pahkasalo, sekä puolustavammassa roolissa entinen SJK-pelaaja Gustaf Backaliden. Puolustukseen VPS sai takaisin FC Interistä kokeneen Jesper Engströmin. Maalipuiden väliin VPS vahvisti rivejään Oskari Forsmanilla, mutta ennestään sieltä löytyy SJK:ssa aikoinaan piipahtanut Teppo Marttinen. Talven aikana VPS on pelannut seitsemän ottelua ja voittanut niissä KPV:n, AC Oulun, ja pelannut tasan SJK Akatemian kanssa. Tappiot ovat tulleet SJK:lle ja kahdesti KuPS:lle. Veikkausliigan VPS aloittaa kotiottelulla AC Oulua vastaan. 

Harjoitusottelu SJK – VPS lauantaina 19.3. klo 15:00. Ovet auki klo 14:00 ja sisään pääsee kaikilla SJK:n kausikorteilla, osakas- ja seurakorteilla. Lippuja myydään 10€ hinnalla ainoastaan ovelta. VPS-väelle on omat palvelut ja katsomopaikat anniskeluineen, minne liput voi ostaa ainoastaan ennakkoon heille toimitetusta linkistä. Pelistä ei tule livelähetystä, joten tervetuloa paikan päälle katsastamaan SJK:n pelikunto ennen Veikkausliigan alkua. 

Pysäköintitilaa löytyy Wallsport Areenan edestä jääurheilukeskuksen parkkipaikalta sekä Alaseinäjoen kadun varren lisäparkkipaikalta. Muuten suosittelemme tulemista paikalle paikallisen Komia-liikenteen bussilinjoilla, polkupyörillä tai kävellen. OmaSp Stadionin oma piha-alue on suljettu kaikelta auto- ja pyöräliikenteeltä ottelupäivinä. 

Veikkausliigan kausi alkaa lauantaina 2.4. klo 17:00 kotiottelulla SJK – HIFK. Myös kauden toinen ottelu pelataan OmaSp Stadionilla, kun perjantaina 8.4. vieraaksi saapuu HJK. Molempien otteluiden ennakkoliput sekä kausikortit myynnissä Lippu.fi-kanavissa sekä SJK Storessa. SJK Store palvelee Torikeskuksessa arkisin klo 9-16 ja lauantaisin klo 10-15. Löydät kaikki SJK:n ottelut Veikkausliigassa SJK:n nettisivujen otteluohjelmista.