123 456 7890

SJK kohtaa VPS:n harjoitusottelussa OmaSp Stadionilla, keskiviikkona 17.6. klo 18:00. Portit ja palvelut aukeavat klo 17:00. Porteilla ei myydä ottelulippuja, vaan ne tulee ostaa ennakkoon verkkokaupasta tai SJK Shopista. SJK Shop palvelee ottelupäivänä klo 12-18. Ottelun liput ovat yleisessä myynnissä hintaan 20 € + Lippu.fi palvelumaksu Lippu.fi-kanavissa. Kausikorttilaiset voivat ostaa lippuja puoleen hintaan sähköpostitse jo aiemmin toimitetusta linkistä. Kausikortti ei sellaisenaan käy tähän otteluun. Pelistä on maksullinen livestriimi, jonka voi ostaa 9,90 € hintaan tästä linkistä. Nettiyhteyden kautta näkyvä lähetys on selostettu.

Tällä hetkellä Suomessa on edelleen voimassa covid-19 epidemiaan kuuluvat rajoitukset, vaikka Suomen hallitus onkin kertonut lähitulevaisuudessa tekevänsä mahdollisesti muutoksia poikkeusrajoituksiin. Nämä rajoitukset koskevat Aluehallintoviraston asetuksella edelleen keskiviikon ottelua. Käytössä on katsomoiden osalta Pääkatsomo ja Kannattajapääty ja sama lippu käy molempiin katsomoihin saapumisjärjestyksen mukaan. VIP-katsomoon kulku normaalisti VIP-ovesta. Vieraskannattajaryhmiä ei Palloliiton ohjeistuksen mukaisesti sallita poikkeusrajoituksien ollessa voimassa. Otteluun saa ottaa vain 450 katsojaa. Kaikista ottelutapahtuman järjestelyistä, turvallisuusohjeista sekä muista käytännöistä, on tietoa tarkemmin tämän otteluennakon loppuosassa olevassa osiossa.

SJK on nyt pelannut kaksi harjoitusottelua sen jälkeen, kun joukkueharjoitukset taas sallittiin ja ensimmäisessä kohdattiin FC Haka OmaSp Stadionilla kesäkuun alussa. Ottelu päättyi 1-1 tulokseen ja siitä jäi käteen paljon hyviä asioita, joista lähdettiin petraamaan vielä seuraavaan otteluun. Viime viikon keskiviikkona SJK kohtasi Tampereelle Ilveksen ja pelasi 120-minuuttisen ottelun kahdella joukkueella. Peli päättyi 2-2 lukuihin ja jälleen pelissä oli paljon hyvää. Mukavaa oli nähdä kentällä myös todella paljon nuoria pelaajia sekä onnistumisia heiltä.

Saatiin yllättävän hyvin pidettyä kontrollia pelissä. Maalipaikkoja olisi pitänyt luoda enemmän, mutta muuten olen ihan tyytyväinen siihen, miten pelattiin. Nähtiin niitä asioita pelissä mitä siitä haettiin, kertoo SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara.

Nuorisolta odotammekin paljon, joten siinä mielessä ei heistä ole mitään erikoista sanottavaa. Kun olet tarpeeksi hyvä, niin olet tarpeeksi vanha, toteaa Honkavaara.

Nyt ryhmää on tarkoitus tiivistää ja moni pelaaja saa isommat peliminuutit VPS:a vastaan. Sivussa on varmuudella ainoastaan José Nadson, Denys Oliinyk ja Ilves-ottelussa itseään loukannut Dárvin Chávez.

Vastaan tuleva VPS valmistautuu 27.6. alkavaan Ykköseen, sillä joukkue putosi Veikkausliigasta viime kauden päätteeksi. SJK ja VPS kohtasivat jo tämän vuoden tammikuussa harjoitusottelussa Seinäjoella ja silloin SJK oli 4-1 maalein parempi. Uusi kohtaaminen sovittiin alkukeväälle, mutta se peruuntui koronakriisin vuoksi.

VPS:stä ei ole varsinaisesti mitään uutta tietoa, ja oman pelin kautta tähän otteluun lähdetään. Se on se isoin juttu tässä. Ehkä myös muutamille pelaajille annetaan jo vähän isommat minuutit, joten ei siis tule samanlaista kierrätystä enää kuin aikaisemmissa peleissä, sanoo Honkavaara.

Pelaamme normaalin 90-minuuttisen ja haemme vähän pidempää pelituntumaa. Osa pelaa vielä torstaina SJK Akatemian kanssa sisäisessä ottelussa, niin siten pystymme jakamaan kaikille peliaikaa. Ja samalla vähän aletaan tiivistämään sitä pelaavaa kokoonpanoa.

Kokonaisuutena, olemme ihan tyytyväisiä siihen, mitä me tällä hetkellä tehdään. Paljon hyvää ja pelisysteemiä hinkataan koko ajan. Se toimii koko ajan vähän paremmin. Tämä peli on taas yksi askel matkalla siihen, Honkavaara päättää.

SJK – VPS keskiviikkona klo 18:00 OmaSp Stadionilla. SJK kohtaa tämän ottelun jälkeen harjoitusottelussa RoPS:n ja tuo ottelu pelataan keskiviikkona 24.6. klo 18:00. SJK Akatemia aloittaa Ykkösen 27.6. kotiottelulla EIF:a vastaan. SJK Akatemian A- ja B-nuoret ovat jo varmistaneet paikkansa kesän SM-sarjoihin, mutta molemmilla on vielä pelejä SM-karsintasarjassa pelattavana, ennen niiden alkua.

Ottelutapahtuman järjestelyt OmaSp Stadionilla

SJK – VPS harjoitusottelu alkaa OmaSp Stadionilla keskiviikkona 17.6. klo 18:00. Portit sekä palvelut aukeavat klo 17:00. Ottelun livelähetys netissä alkaa klo 17:45. SJK Shop on ottelupäivänä auki klo 12-18.

Ottelutapahtumassa tullaan noudattamaan Suomen valtion sekä Suomen Palloliiton julkisia ohjeistuksia ja määräyksiä ottelutapahtuman järjestämisestä. Korona-epidemian ollessa voimassa, määräykset ja ohjeet koskevat kaikkia kesäkuussa järjestettäviä tapahtumia. Voit lukea Valtion ohjeistuksen tästä ja Palloliiton ohjeistuksen tästä.

Ottelutapahtumaan saa ottaa ihmisiä enintään 500 henkeä poikkeusjärjestelyin. SJK:n ottelutapahtumassa OmaSp Stadionilla (kapasiteetti 5817 katsojaa), lippuja myydään rajoitusten ollessa voimassa enintään 450 kappaletta ja loput kiintiöstä on tapahtuman välttämätöntä henkilökuntaa. Rajoitus koskee aluehallintoviraston linjauksen mukaisesti myös stadionilla olevia erillisiä ravintolatiloja, ja siten myös niissä oleva väki lasketaan mukaan kiintiöön. Käytössä on vain Pääkatsomo ja Kannattajapääty, eikä Palloliiton ohjeistuksen mukaisesti vieraskannattajaryhmiä sallita poikkeusrajoituksien ollessa voimassa.

Kaikki tässä mainitut rajoitukset koskevat vain keskiviikon ottelua ja 1.7. alkavasta Veikkausliigasta sekä muista kesäkuussa pelattavista otteluista, tulee myöhemmin oma ohjeistuksensa. SJK pahoittelee rajoituksista johtuvia vaikutuksia normaaliin ottelutapahtumaan verrattuna sekä kiittää yhteisöään ymmärryksestä tänä vallitsevana aikana.

LIPUT

Liput otteluun ovat myynnissä ainoastaan Lippu.fi -kanavissa ennakkoon. Tapahtuma-alueella ei myydä enää lippuja, mutta SJK Shop palvelee klo 12-18 ottelupäivänä. Kaikki liput ovat numeroimattomia ja käyvät OmaSp Stadionin Pääkatsomoon tai Kannattajakatsomoon. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Perheet tai samassa taloudessa asuvat, voivat sijoituttua tapahtumassa vieretysten.

Yleisessä myynnissä olevan lipun hinta on 20€ + Lippu.fi palvelumaksu.

Lippu kausikorttilaisille ennakkoon 10€ + Lippu.fi palvelumaksu.

(Palvelumaksu koskee kaikista pisteistä ostettuja lippuja.)

Kausikorttilaisille on toimitettu linkki erikseen sähköpostitse. Jos olet kausikorttilainen, mutta et ole saanut linkkiä, ota yhteyttä osoitteeseen info@sjk.fi. Muissa lipunmyyntiin liittyvissä ongelmatapauksissa palvelee Lippu.fi myyntipalvelu.

SISÄÄNKÄYNTI JA KATSOMOT

Ottelutapahtumaan on yleisölle kolme sisäänkäyntiä. Lisäksi joukkueet ja toimihenkilöt tulevat sisään kolmesta eri sisäänkäynnistä ja medialle on vielä oma kulkuväylänsä.

Käytössä on vain Pääkatsomo ja Kannattajapääty ja näiden välillä ei sallita kulkua. Katsomoissa on käytössä vain parittomat rivit ja jokaisen katsojan välissä tulee olla kaksi tyhjää penkkiä. Eli rivien väliin jää yksi tyhjä rivi ja samalla rivillä olevien väliin aina kaksi tyhjää penkkiä molemmin puolin. Perheet sekä samassa taloudessa asuvat, voivat sijoittua vieretysten, mutta heidän ja seuraavan välissä tulee olla kaksi penkkiä tyhjää. Ohjeistukset koskevat kaikkia katsomonosia, myös VIP-katsomoa ja anniskelukatsomoita. Katsomossa olevat järjestyksenvalvojat ohjeistavat katsojia tarvittaessa.

Käynti Pääkatsomoon, on normaalista pääportista, Pääkatsomon ja Kannattajapäädyn kulmauksesta. Käynti Atria Lounge- ja VIP-katsomoon on normaalisti VIP-sisäänkäynnistä. Käynti Kannattajapäätyyn, on Kannattajapäädyn ja Eteläkatsomon kulmauksesta. Porteilla tehdään turvatarkastukset ja ihmisiä pyydetään noudattamaan mahdollisissa jonoissa sekä kulkuväylillä turvavälejä ja noudattamaan muita Suomen valtion ohjeistuksia käsienpesusta, yskimisestä, aivastamisesta sekä käsien desinfioinnista. Porteilla on saatavana käsidesiä ja vessoissa on käsien pesumahdollisuudet.

Sisääntuloväylillä on eri porteille ohjeistukset aidoin sekä opastein. Tarvittaessa järjestyksenvalvojat opastavat sisääntulossa.

Katsomoissa ja niiden alla olevilla käytävillä pyydetään välttämään turhaa kulkemista ja noudattamaan turvavälejä. Kaikkien katsomolohkojen takaa löytyy WC-tilat sekä kioskit. Pääkatsomossa palvelee lisäksi Carlsberg Sports Bar ja VIP-katsomossa Atria Lounge. Näihin on kulku vain kunkin katsomon asiakkailla.

ANNISKELU JA RAVINTOLAT

Ottelutapahtumassa on käytössä kaksi anniskeluravintolaa, Pääkatsomon katsojia palvelee Carlsberg Sports Bar ja Atria Lounge on auki ainoastaan erillisen VIP-paketin otteluun ostaneille. Ravintolatiloissa noudatetaan Suomen valtion ohjeistuksia. Kaikkien katsomoiden takana on myös kioskipalvelut tuttuun tapaan.

Kannattajapäädyssä ei ole ulkona olevaa anniskelualuetta, vaan käytössä on ainoastaan katsomoanniskelu ja myyntipisteet sijaitsevat katsomoanniskelualueella. Kannattajapäädyn takana oleva alue on pelkästään tupakointialuetta tässä ottelussa.

Katsomoanniskelualueet ovat viimevuotiseen tapaan VIP-katsomossa Pääkatsomon yläosassa, Pääkatsomon ja Kannattajapäädyn kulmauksessa sekä Kannattajapäädyssä, kannattajaryhmä Kloppien seisoma-alueella sekä sen vieressä olevassa lohkossa.

Ravintolat ja anniskelut aukeavat porttien auetessa klo 17:00 ja ne sulkeutuvat pelin päätyttyä. Carlsberg Sports Bar on auki vielä ottelun jälkeen noin tunnin, mikäli asiakkaita riittää.

LIVESTREAM

SJK tulee järjestämään myös kaikista kesäkuun harjoituskotiotteluista maksullisen nettilähetyksen. Edustusjoukkueen otteluista ne ovat myös selostettuja ja toteutettu grafiikkojen kanssa. Selostajana toimii Toni Lönroos.

Lähetyksen voi ostaa 9,90 € hintaan tästä linkistä. Maksun jälkeen saat koodin (Ticket code) Sen avulla pääset liittymään maksumuurilliseen striimiin. Koodin löydät maksun jälkeen saamastasi lipusta tai lippusähköpostista. Striimiin pääset oheisen sivun painikkeesta ”katsele”.

Kysmykset nettistriimiin liittyen sähköpostitse osoitteeseen: asiakaspalvelu@liveto.io

MEDIA JA TIEDOTUS

Paikalle mahdollisesti tulevien median ja tiedotusvälineiden osalta edellytetään akkreditointi sähköpostitse osoitteeseen: lari.paski@sjk.fi viimeistään keskiviikkona 17.6. klo 12:00 mennessä. Mediahuone on käytössä akkreditoiduilla tiedotusvälineiden edustajilla klo 17:15 alkaen Pääkatsomon alla, päärakennuksessa ja sinne on kulku Itäpäädyn puoleisesta ovesta. Median edustajien tulee olla paikalla viimeistään klo 17:45 mennessä. Heidät ottaa siellä vastaan SJK:n edustaja.

Toimittajien paikat ottelun aikana on Pääkatsomossa, sen itäpuoleisen laidan yläkatsomossa. Siellä on pöydät ja virtalähteet. Kuvaajat kulkevat kenttätasolle Eteläkatsomon ja Itäpäädyn puoleisesta kulmasta, ulkokautta.

Missään vaiheessa ottelutapahtumaa, ei median edustajilla ole pääsyä pelaajatunneliin tai mixed zonelle. Väliaikainen mixed zone, jossa tehdään haastattelut pelin jälkeen, on mediahuoneen ulkopuolella, ulkotilassa ja pelaajat sekä valmentajat saapuvat sinne median toiveiden mukaan, kenttäalueen kautta. Varsinasta lehdistötilaisuutta ei ole harjoitusotteluissa.

PARKKITILAT JA SAAPUMINEN

OmaSp Stadionin osoite on Alaseinäjoenkatu 15. Stadionin edessä oleva tapahtumatori on suljettu autoliikenteeltä, ja vain pelaajat sekä toimihenkilöt pääsevät autolla alueelle. Lähialueella pysäköinti on haasteellista ja alueen pysäköintipaikoista vastaa Seinäjoen kaupunki. Pysäköintitilaa on Wallsportin ja OmaSp Stadionin välisellä parkkialueella sekä Alaseinäjoenkadun varressa olevalla lisäparkkipaikalla. SJK suositteleekin tulemaan paikalle joko Keskustaksin autoilla, pyörillä tai kävellen. Polkupyöräparkki on stadionin edessä olevalla tapahtumatorilla.