123 456 7890

Otteluennakon tarjoaa InterSport Seinäjoki.

SJK isännöi lauantaina 5.3. klo 14:45 alkavaa Liigacupin puolivälierää, jossa vastaan tulee Helsingin IFK. Ottelu pelataan Wallsport Areenalla ja ovet aukeavat klo 13:45. Ottelun voittaja tulee kohtaamaan Liigacupin välierässä FC Hongan. Ottelutapahtumassa ei ole enää voimassa olevia koronasta johtuvia yleisörajoituksia. Sisään pääsee kaikilla SJK:n kausikorteilla, ja ovella myydään lippuja hintaan 12€.

Ennen ottelua, SJK:n joukkue lahjoittaa keräämänsä summan Suomen Punaisen Ristin Katastrofirahastoon, Ukrainan avuksi. Lisäksi kaikki paikalle tulleet voivat osallistua keräykseen Punaisen Ristin keräyslippaiden kautta. Kotikatsomoissa olevat voivat osallistua keräykseen Punaisen Ristin verkkosivujen kautta. Lue lisää SJK:n ja SPR:n yhteistyöstä SJK:n nettisivujen aiemmasta uutisesta. Ottelun jälkeen SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómez tapaa kausikorttilaiset OmaSp Stadionin Carlsberg Sports Barissa. Tuo tilaisuus alkaa noin klo 17:00. Voit lukea myös siitä lisää SJK:n nettisivuilta. SJK-kannattajilla on myös mahdollisuus nähdä joukkue yleisölle avoimissa harjoituksissa perjantaina 4.3. Wallsport Areenalla klo 10:00-12:00.

SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómezille, fysiikkapuolen  Risto-Matti Toivoselle sekä pelaajista Matej Hradeckylle, Jake Dunwoodylle ja Markus Uusitalolle, lauantain peli on mielenkiintoinen myös siksi, että Helsingin IFK oli heidän viimekauden seuransa.

Erittäin innoissani lauantain ottelusta. Innoissani varsinkin siksi, että se on puolivälierä ja olemme kolmen voiton päässä koko kilpailun voitossa. Voittaminen on meille tärkeää, ja haluamme myös lähestyä ottelua siten. Samalla se on mielenkiintoista pelata IFK:ta vastaan, joka oli itselleni ensimmäinen seura, joka antoi mahdollisuuden olla päävalmentaja. Siellä on minulla paljon ystäviä, pelaajia ja staffin jäseniä, joita pidän edelleen suuressa arvossa, sanoo SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómez.

Uskon, että he tulevat otteluun erittäin motivoituneena, ja he ovat parantaneet peliään ottelu ottelulta. Siellä on myös uusia pelaajia, ja pelaajia, jotka tuntevat meidät, joten siitä tulee jännittävä ottelu, Gómez jatkaa.

Olemme täysin keskittyneitä tähän otteluun. Se on meidän kotipelimme, ja haluamme jatkaa samalla tavalla voittoisana, kuten hoidimme lohkovaiheen. Ja olemme edistyneet hyvää tahtia, tullen joka viikko paremmiksi. Peli kulkee paremmin ja tekemisen laatu nousee koko ajan. Fyysisesti olemme myös erittäin hyvällä tasolla jo nyt. Muut joukkueet ovat saaneet huomata, että meitä vastaan on vaikea jaksaa loppuun asti. Haluamme jatkaa kehittymistä, ja toivon, että pystymme jatkamaan myös voittamista.

Ottelussa saatetaan nähdä myös SJK-debyytti, kun uutena mukaan liittynyt englantilainen Alfie Bates on nyt harjoitellut reilun viikon joukkueen mukana ja valmis käytettäväksi ottelussa. Muutenkin SJK saa peliin hyvän kokoonpanon, kun pelaajisto on palannut koronakaranteeneista ja pienistä loukkaantumisista takaisin harjoituksiin.

– Joukkue on täysin terve nyt. Osa pelaajista on päässyt tosin vasta tälle viikolle takaisin harjoituksiin, mutta kaikki koronamurheet ovat nyt ainakin takanapäin. Meillä on nyt kaksi pelaajaa joka pelipaikalle kilpailemassa peliajasta, ja minä saan valita heistä parhaan aina sen mukaan, kuka meillä on vastassa ja kumpi soveltuu sen ottelun pelisuunnitelmaan paremmin, kertoo Gómez.

Myös Alfie on päässyt joukkueeseen mukaan hyvin ja hän vastaanottaa meidän taktisia asioitamme nopeasti. Fyysisesti hän ei tarvitse valmistautumista, sillä hän tuli tänne joukkueesta, jolla oli kausi kesken. Toivottavasti pääsemme esittelemään yleisölle pian, miksi hankimme hänet tänne, sanoo Gómez vielä lopuksi.

Vastustaja Helsingin IFK on ollut jälleen muutoksen kourissa talven aikana, kun taustalla on vaihtunut omistajat ja joukkueessa valmennus sekä suurelta osin myös pelaajisto. Viime kaudella IFK kuitenkin sijoittui ensimmäistä kertaa viiden parhaan joukkoon viiteenkymmeneen vuoteen. Uusia pelaajia on tullut mukaan yhteensä kaksitoista. Päävalmentajaksi tuli portugalilainen Bernando Tavares ja uusina pelaajina mukaan on liittynyt muun muassa yksi nimekkäimmistä Veikkausliiga-pelaajista koskaan, Antonió Bastos Pimparel, joka tunnetaan paremmin taitelijanimellä Beto. 39-vuotias Beto on entinen Portugalin A-maajoukkueen maalivahti, joka on pelannut urallaan muun muassa FC Portossa, Sporting Lissabonissa ja Sevillassa sekä voittanut EM-pronssia ja kolme kertaa UEFA Eurooppa Liigan. Toinen nimekäs hankinta IFK:n riveihin tehtiin viime viikolla, kun Suomen A-maajoukkueessakin pelanneen hyökkääjä Eero Markkasen sopimus julkistettiin. SJK-väelle vanhoja tuttuja joukkueessa on Obed Malolo, Sergei Eremenko sekä Aatu Kujanpää. Pelaajistosta on SJK:n riveihin siirtyneiden lisäksi lähtenyt keskikentällä isossa roolissa pelannut Moshtagh Yaghoubi, maalivahti Calum Ward, puolustajat Aldayr Hernández ja Hannu Patronen.

Liigacupin puolivälierä SJK – HIFK lauantaina 5.3. klo 14:45. Sisäänpääsy otteluun SJK:n kaikilla kausikorteilla sekä lipunmyynti ovella hintaan 12€. Tilaisuudessa ei ole yleisörajoituksia, mutta on vahva maskisuositus ja mahdollisuus käsien pesemiseen. Otteluun ei saa myöskään tulla kipeänä. Ennakkolippuja peliin ei myydä, eikä SJK takaa kausikortilla varmaa sisäänpääsyä. Wallsport Areena täytetään tulojärjestyksessä. Tilaisuudessa on myös anniskelualueet, ja kotijoukkueen kannattajaryhmä Klopit sijoittuu kuntosalin yläpuolella olevalle parvelle. Median edustajilta edellytetään akkreditointia viimeistään perjantaina. Ottelu näkyy myös suorana lähetyksenä Ruutu-palvelusta.

Ottelun voittaja saa vastaansa FC Hongan, ja Liigacupin välierä on aseteltu pelattavaksi lauantaina 12.3. Jos SJK voittaa puolivälierän, välierä pelataan Seinäjoella. SJK:lla olisi kotietu myös mahdolliseen Liigacupin finaaliin, joka pelataan 19.3. Veikkausliigakausi alkaa 2.4. OmaSp Stadionilla, ja myös silloin SJK saa vastaansa Helsingin IFK:n Liput kauden avaukseen on jo myynnissä Lippu.fi-kanavissa.

Kausikortit ja liput myynnissä Lippu.fi-kanavissa sekä Torikeskuksen SJK Storessa. SJK Store palvelee arkisin klo 9-16 ja lauantaisin klo 10-15.