123 456 7890

Kun kauden alkuun on tasan kuukausi, avasi SJK lipunmyynnin tänään kahteen ensimmäiseen kotiotteluun; lauantaina 2.4. pelattavaan SJK – HIFK -otteluun ja perjantaina 8.4. pelattavaan SJK – HJK -otteluun. Liput ja kausikortit ovat myynnissä Lippu.fi-kanavissa sekä Torikeskuksen SJK Storessa. Löydät koko otteluohjelman SJK:n nettisivuilta tai voit ladata kalenteriisi kaikki SJK:n ja SJK Akatemian ottelut sekä OmaSp Stadionin muut tapahtumat tästä linkistä.

Vieraskannattajille tulee molempiin peleihin oma lippulinkkinsä, ja heille on varattu omat paikat palveluineen ja sisäänkäynteineen. Näistä tiedotetaan lisää tarkemmin lähempänä otteluita tai vieraspaikoista voi tiedustella SJK:n SLO:n kautta.

SJK Storesta löydät myös kannattajatuotteet kauteen. Kausikorteilla ja seurakorteilla niistä saa 15% alennuksen. Tällä kuluvalla talvilomaviikolla, SJK Storessa on erikoistarjouksia ja viereisessä Wenla lounaskahvilassa, lounaan ostajat saavat ilmaisen pysäköinnin Torikeskuksen parkkihalliin. Wenlassa on myös maistuva laskiaispullatarjous sekä lasten menu koko viikon! Tervetuloa SJK Storeen ja Wenlaan Torikeskukseen.

SJK Store palvelee arkisin 9-16 ja lauantaisin 10-15. Wenla tarjoaa lounaan joka arkipäivä klo 11-14 ja lauantaisin 11-15.