123 456 7890

SJK järjestää edustusjoukkueen avoimet harjoitukset lapsille perjantaina Wallsport Areenalla ja lauantaina päävalmentaja Joaquín Gómez tapaa kausikorttilaisia OmaSp Stadionilla.

SJK:n edustusjoukkue harjoittelee Wallsport Areenalla perjantaina 4.3. klo 10:00 – 11:30 ja siihen on vapaa pääsy seuraamaan harjoituksia. Erityisesti lapset ja nuoret ovat lämpimästi tervetulleita. Harjoituksien jälkeen pelaajat tapaavat fanejaan, jakavat nimikirjoituksia ja selfieitä. Tilaisuudessa on vahva maskisuositus yli 12-vuotiaille sekä käsienpesumahdollisuus. Muista myös, että tapahtumaan ei saa tulla kipeänä.

Lauantaina 5.3. SJK kohtaa Wallsport Areenalla Liigacupin puolivälierässä Helsingin IFK:n klo 14:45 ja tuon ottelun jälkeen, noin klo 17:00 alkaen, on kaikki kausikorttilaiset tervetulleita OmaSp Stadionin Carlsberg Sports Bariin, tapaamaan SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómezia. Tilaisuus kestää noin tunnin ja Gómez kertoo tulevan kauden odotuksista ja vastailee kannattajien kysymyksiin. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu ja vahva maskisuositus, sekä käsienpesumahdollisuudet. Myös baari palvelee janoisia. Muista, että tilaisuuteen ei saa tulla kipeänä.

Liigacupin puolivälierä SJK – HIFK pelataan lauantaina 5.3. klo 14:45 alkaen Wallsport Areenalla. Voimassa ei ole enää yleisörajoituksia, ja otteluun pääsee kaikilla SJK:n kausi- ja seurakorteilla. Lisäksi ovella myydään lippuja hintaan 12€. Ennakkolipunmyyntiä ei ole. Hallin katsojakapasiteetti on kuitenkin rajallinen, ja SJK ei takaa kausikorttilaisten sisäänpääsyä. Wallsport täytetään tulojärjestyksessä ja ovet aukeavat klo 13:45. Lisätietoa tapahtuman järjestelyistä ja ottelusta tulee SJK:n nettisivuille torstaina ilmestyvässä otteluennakossa.

Kausikortit myynnissä Lippu.fi-kanavissa sekä SJK Storessa. SJK Store palvelee arkisin klo 9-16 ja lauantaisin 10-15. Veikkausliigakausi alkaa lauantaina 2.4. ja löydät SJK:n otteluohjelman SJK:n sivujen Otteluohjelma-kohdasta. Voit myös ladata kaikki SJK:n ja SJK Akatemian otteluohjelmat sekä OmaSp Stadionin tapahtumakalenterin puhelimeesi tästä linkistä.