123 456 7890

Otteluennakon tarjoaa InterSport Seinäjoki

SJK saa OmaSp Stadionille vieraaksi Ilveksen maanantaina 14.6. klo 18:30. Ottelun ennakkoliput myynnissä Lippu.fi-kanavissa sekä Epstorin SJK Storessa. SJK Store palvelee jatkossa kaikkina arkipäivinä, maanantaista perjantaihin klo 10-17 sekä lauantaisin klo 10-16. OmaSp Stadionin SJK Shop on kokonaan kiinni OmaSp Stadionin laajennusremontin ajan. Pelipäivinä lippuja saa tuntia ennen ottelua myös lipunmyyntikioskista OmaSp Stadionin pihasta. Ilves kannattajille on oma lippulinkkinsä ja liput vieraskannattajien katsomoon ostetaan ennakkoon tästä. Ottelu näkyy suorana Ruutu-palvelusta.

Maanantain ottelu pelataan viime torstain kotiottelun tapaan ilman yleisömäärärajoituksia. Pelissä on maskisuositus ja sisääntuloporteilla on tarjolla käsidesiä ja stadionilla on käsienpesumahdollisuus. Viime torstaina paikalla oli hienosti 2430 katsojaa ja tunnelma oli mahtava. OmaSp Stadionille mahtuu noin 6000 katsojaa ja jokaiseen katsomoon kulku on omasta portistaan. Katso oma porttisi etukäteen tämän otteluennakon loppuosasta, missä on lisää tietoa tapahtuman järjestelyistä, stadionbusseista ja lipunhinnoista. Tervetuloa viihtymään OmaSp Stadionille!

SJK ja Ilves ovat sarjataulukossa perätysten kahden pisteen erolla toisistaan. Ilves on kuudentena ja SJK tippui seitsemänneksi KuPS-tappion myötä. Myös Ilves hävisi oman edellisen ottelunsa, kun FC Lahti oli vahvempi 3-1 luvuin. Siten Ilves tippui kolmannelta sijalta kuudenneksi. Marginaalit sarjaa johtavien HJK:n ja FC Interin takana ovat kuitenkin pienet, sillä joukkueet sijoilla 3.-7. mahtuvat neljän pisteen sisään. Lisäksi HJK, FC Inter ja KuPS kärkikuusikossa, ovat pelanneet muita joukkueita yhden ottelun enemmän. Molemmat joukkueet hakevat taatusti voittoa maanantaina, mutta SJK:lle se olisi vielä tärkeämpää, sillä se ei ole vielä voittanut yhtään pelaamaansa kotiottelua tällä kaudella. Kotipelejä se on pelannut neljä, joista saldona kaksi tasapeliä ja kaksi niukkaa tappiota HJK:lle ja KuPS:lle. Vieraskentällä SJK on voittanut molemmat pelaamansa ottelut, päästämättä maaliakaan.

Ehkä ei saa liikaa miettiä kotipelisaldoa tuloksien kannalta, sillä sinne mahtuu hyviäkin pelejä. Mutta joka tapauksessa, kyllä me tiedetään, että meidän pitää voittaa kotona otteluita ja meidän pitää vain parantaa. Siellä me harjoittelemme stadionilla joka päivä, eikä ainakaan paikassa ole mitään vikaa. Meidän pitää vain saada siellä myös tulosta, vastaa SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara, kysyttäessä kotisaldosta.

Meillä on hyvä ja hieno kotikenttä, emmekä me saa sen vuoksi mitään anteeksi. En näe, että vastustajat täällä ainakaan viihtyisi, sillä luulen, että olemme aika veemäinen vastustaja kaikille joukkueille. Eli en ainakaan usko, että yhdelläkään vastustajalla olisi täällä mukavaa. Moni tulee tänne kenties kuitenkin siten, että meillä on suurjoukkuestatus ja sitä he pyrkivät murtamaan, Honkavaara jatkaa.

Pelaajatilanteen suhteen meillä on valmistavat treenit sunnuntaina, ja katsotaan siellä ketkä pelaavat ja kuinka pelaajat ovat palautuneet torstain pelistä. Katsotaan myös, että kuinka valmiita vähemmän pelanneet ovat pelaamaan. Valitaan paras kokoonpano, joka voi ihan hyvin olla vaikka sama millä aloitimme torstaina. Pelaajia ei kuitenkaan ole jäänyt pois tai tulossa takaisin. Tero Mäntylä menee SJK Akatemian mukaan pelaamaan, mutta muut me säästetään kotiin. Kaikkia pelaajia tullaan tarvitsemaan, kun nyt pelejä tulee tiiviissä tahdissa. Paras kokoonpano me peliin valitaan, päättää Honkavaara.

Veikkausliigan ottelu SJK – Ilves maanantaina 14.6. klo 18.30 OmaSp Stadionilla. Liput ottelun Lippu.fi-kanavista sekä Seinäjoen keskustan Epstorilla sijaitsevasta SJK Storesta.

Ilves-ottelun jälkeen SJK matkaa kahteen vierasotteluun, Turkuun FC Interin vieraaksi perjantaina 18.6. ja juhannusviikolla torstaina 24.6. Ahvenanmaalle, IFK Mariehamnin vieraaksi. Samainen IFK Mariehamn tulee heti tuon jälkeen Seinäjoelle SJK:n vieraaksi OmaSp Stadionille. SJK – IFK Mariehamn pelataan keskiviikkona 30.6. klo 18:30.

Tampereen Ilves vieraaksi OmaSp Stadionille

Jarkko Wissin valmentama Ilves, on jälleen kerran kokenut muutoksia pelaajistossa. Nyt kuitenkin kenties enemmän kuin koskaan aiemmin Wissin aiemmilla kausilla Ilveksen peräsimessä. Kipein lähtijä joukkueesta on taatusti huippulupaus Naatan Skyttä tai kenties naapuriseura FC Hakaan siirtynyt maalivahti Mika Hilander, joka toimi useamman vuoden Ilveksen johtajana ja kapteenina. Myös Lauri Ala-Myllymäen, Diogo Tomasin ja Jairin lähdöt kirpaisevat. Kaikkiaan joukkueesta on lähtenyt 15 pelaajaa ja tilalle on tullut 10 pelaajaa sekä omia junioreita. Silti Wiss on saanut joukkueeseen iskostettu omaa pelifilosofiaansa ja Ilves on tällä hetkellä juuri SJK:n edellä sarjataulukossa kuudentena, kaksi pistettä SJK:n edellä. Viime kaudella Ilves oli viides.

Uusista pelaajista tärkeimpiä on HJK:sta tullut puolustaja Kalle Katz, FC Hongasta hankittu maalivahti Rasmus Leislahti, VPS:sta siirtynyt Momodou Sarr ja FC Lahdesta tullut Teemu Jäntti. Lisäksi juuri ennen kauden alkua joukkueeseen HJK:sta liittynyt Eetu Vertainen, on vihdoin saanut maalihanat auki, ja hän on kuuden pelatun ottelun jälkeen Ilveksen paras maalintekijä kolmella maalilla.

Ulkomaalaisvahvistuksia Ilves hommasi kuusi, kolme kolumbialaista; Jean Carlos Blanco, Hernan Luna ja Roger Torres, kamerunilainen Patrick Loa Loa, ghanalainen Eric Oteng ja norsunluurannikon Vitori Gbe liittyi joukkoon. Heistä Oteng ja Blanco on saanut itsensä jo Veikkausliigan maalitilastoon ja Loa Loa on vaikuttanut pirteältä hyökkäyksessä.

Joona Veteli on ottanut Lauri Ala-Myllymäen ja Naatan Skytän lähdön jälkeen ison roolin joukkueessa. 26-vuotias kemiläinen, on joukkueen kokeneimpia suomalaispelaajia, ja siirtyi viime kaudeksi Ilvekseen Norjan Fredrikstadista. Veteli on erityisesti vaarallinen erikoistilanteissa. Suomen U21-maajoukkuepelaajia Ilveksessä on viisi. Heistä lupaavimpana tähtenä loistaa laitahyökkääjä Eetu Mömmö. Mömmö on ollut alkukaudesta Ilveksen ahkerin laukoja ja maalejakin on tullut kaksi.

SJK-laisittain vanhoja tuttuja on vain yksi, laitapuolustaja Felipe Aspegren, kun joukkueeseen talvella liittynyt Maximo Tolonen jatkoi matkaansa keväällä Helsingin Gnistaniin. SJK:n riveissä Ariel Tuco Ngueukam puolestaan pelasi Ilveksessä kaudella 2017.

Ilveksen edellinen ottelu päättyi 3-1 tappioon FC Lahden vieraana. Sitä ennen Ilves kaatoi kotonaan KTP:n ja KuPS:n. Viime kaudella Ilves haki Seinäjoelta voiton 1-3 tuloksella ja Tampereella pisteet tasattiin maalittomalla. Tänä talvena joukkueet kohtasivat Suomen Cupin karsinnassa ja harjoitusottelussa. Suomen Cupissa SJK voitti 3-0 ja tammikuisessa harjoitusottelussa Tampereella, Ilves oli vahvempi 5-3 tuloksella. Kaikkiaan Ilves ja SJK ovat kohdanneet historiassaan 27 kertaa ja näistä SJK on voittanut 9 ja Ilves 14 kertaa. Tasapeliin on päädytty vain neljä kertaa. Maalit ovat niukasti Ilveksen hyväksi 39-37.

Maanantaina paikalle mahdollisesti tuleville Ilves-kannattajille on oma katsomonosansa Itäpäädyn vieraskannattajalohkossa. Sinne on oma sisäänkäynti katsomon takaa ja siellä on kaikki omat palvelut anniskeluineen. Liput sinne tulee ostaa ennakkoon ainoastaan tästä linkistä.

Ottelutapahtuman järjestelyt ja lipunmyynti maanantaina

Maanantaina 14.6. klo 18:30 OmaSp Stadionilla pelattava SJK – Ilves Veikkausliigan ottelu, pelataan ilman yleisörajoituksia. Länsi-Suomen Aluehallintovirasto poisti perustasolla jo pitkään olleen Etelä-Pohjanmaan yleisörajoitukset ulkotapahtumissa. Silti ottelutapahtumassa noudatetaan joitain ohjeistuksia ja suosituksia, ja tapahtuman turvallisuussuunnitelma on tehty yhteistyössä Aluehallintoviraston ja paikallisen tartuntatautilääkärin kanssa. Ottelutapahtumaan ei saa missään tapauksessa tulla sairaana ja tapahtumassa on vahva maskinkäyttösuositus 12-vuotta täyttäneille.

OmaSp Stadionin katsomot ovat kaikki käytössä, ja sisääntulo tapahtuu neljästä eri portista. Katsomoiden välillä liikkuminen ei ole mahdollista, joten kun tulet tapahtumaan, ota selville etukäteen oma porttisi mistä tulet sisään. Jatkossa samat portit tulevat olemaan käytössä tulevissa ottelutapahtumissa. Huomioi myös, että OmaSp Stadionin etupiha on suljettu kokonaan rakennustyömään vuoksi, eikä sen läpi pääse kulkemaan. Katsomonosa on merkitty myös ottelulippuun. Kausikorttilaiset menevät siihen katsomoon, minne kausikortti on ostettu.

Jokaisessa katsomoisssa on tarjolla samat peruspalvelut, kioskit, WC:t, käsienpesumahdollisuudet sekä käsidesiä on saatavana kaikille. Jokainen katsomonosa on katettu, ja jokaiselle katsojalle löytyy katsomoista istumapaikka. Tämän lisäksi Pääkatsomon katsojat pääsevät käyttämään myös joko Atria Loungen VIP-tiloja tai Carlsberg Sports Barin sisätiloja. Näihin tiloihin ei ole pääsyä muiden katsomoiden lipuilla tai kausikorteilla ottelutapahtuman aikana. Ennen ottelua ja ottelun jälkeen, nämä ovat avoinna kaikille katsojille. Anniskelu löytyy Pääkatsomon lisäksi Eteläkatsomon ja Kannattajapäädyn takaa, Vieraskannattajien katsomosta sekä Pääkatsomon länsikulmauksesta. Lisäksi Kannattajapäädyn keskiosa, kannattajaryhmä Kloppien seisomakatsomo, on anniskelualuetta.

HUOM! Pyörätuoliasiakkaat pääsevät peliin OmaSp Stadionin etupihalla olevan lipunmyyntijkojun kautta. Etupihan remontin vuoksi, he saavat saattajan, joka opastaa heidät turvallisesti Pääkatsomon hissiin ja katsomoon.

Ottelutapahtumassa noudatetaan Palloliiton antamia määräyksiä ja ohjeita ottelutapahtuman järjestämisestä, joista saa lisätietoa tästä linkistä. Kaikenlainen syrjivä tai rasistinen huutelu on ehdottomasti kielletty, ja ottelutapahtumassa häiritsevästi käyttäytyvä katsoja voidaan poistaa alueelta.

Ottelun lipunmyynti ja portit

Portit tapahtumaan aukeaa tuntia ennen ottelua, klo 17:30 ja samalla aukeaa kaikki palvelut. Myös anniskelualueet. VIP-tila Atria Lounge ja Carlsberg Sports Bar -pääkatsomossa, aukeaa kuitenkin jo puoltatuntia aiemmin, klo 17:00. Näihin pääsy on ennen ottelua ja sen jälkeen kaikilla, mutta ottelun aikana vain joko VIP- tai Pääkatsomopaikan oikeuttavilla lipuilla tai korteilla.
Ottelutapahtumaan myydään irtolippuja kaikkiin katsomoihin.

Lippuja myydään ennakkoon Lippu.fi-kanavissa sekä Epstorilla sijaitsevassa SJK Storessa (ent. SJK Outlet). Myös kausikortit myynnissä Lippu.fi-kanavissa sekä SJK Storessa. SJK Shop OmaSp Stadionilla ei ole auki OmaSp Stadionin laajennustöiden vuoksi. SJK Store sijaitsee Seinäjoen Keskustassa, Epstorin katutasossa, ja se on auki maanantaista perjantaihin klo 10-17 sekä lauantaisin klo 10-16. Ennakkoliput Lippu.fi-kanavista ovat aina 5 euroa halvemmat.

Lippuja myydään myös OmaSp Stadionin pihassa olevasta lipunmyyntikojusta pelipäivänä. Lipunmyyntikoju aukeaa klo 17:30.

Portilta tai SJK Storesta ostetuista normaalihintaisista lipuista Pää- tai Eteläkatsomoon, saa S-Etukortilla -2 € alennuksen.

Pääkatsomossa on muutama pyörätuolipaikka ja pyörätuoliasiakkaat pääsevät peliin OmaSp Stadionin etupihalla olevan lipunmyyntijkojun kautta. Etupihan remontin vuoksi, he saavat saattajan, joka opastaa heidät turvallisesti Pääkatsomon hissiin ja katsomoon.

Irtolippujen oston yhteydessä asiakkaiden yhteystiedot tallennetaan Lippupisteen järjestelmään mahdollisten tartuntaketjujen jäljittämisen mahdollistamiseksi. Lippupisteen henkilörekisterin tietosuojalausuntoon voit tutustua tästä.

Pääkatsomo
Portiltta tai SJK Storesta:
Aikuinen 35 €
Alennusryhmät 30 €

Ennakkoon Lippu.fi:
Aikuinen 30 €
Alennusryhmät 25 €

Eteläkatsomo
Portilta tai SJK Storesta:
Aikuinen 25 €
Alennusryhmät 20 €

Ennakkoon Lippu.fi:
Aikuinen 20 €
Alennusryhmät 15 €

Kannattajapääty
Portilta tai SJK Storesta: 20 €
Ennakkoon Lippu.fi: 15 €

Itäpääty
Portilta tai SJK Storesta: 20 €
Ennakkoon Lippu.fi: 15 €

Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi vanhemman / huoltajan seurassa, lippu kirjataan portilla järjestysvalvojan toimesta.
Alennusryhmät: Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varushenkilöt ja lapset 8-17 vuotta.

Normaalihintaisista Pää- ja Eteläkatsomon lipuista 2 € alennus S-etukortilla SJK Storesta tai lipunmyyntikojusta (alennus ei koske Kannattaja- tai Itäpäädyn lippuja eikä verkkolippuja).

Lipunmyyntiin liittyvissä ongelmatapauksissa palvelee Lippu.fi myyntipalvelu.

Erilaiset kulttuurisetelit tai vastaavat, käyvät maksuvälineenä ainoastaan SJK Storessa tai porttilipunmyynnissä.

Katsomot, palvelut sekä sisääntulo

OmaSp Stadion on jaettu kaikkiaan neljään erilliseen katsomoon sekä tämän lisäksi Pääkatsomossa on VIP-katsomo ja Itäpäädyssä vieraskannattajien katsomo. Kaikkiin katsomoihin on oma sisäänkäynti, eikä katsomojen välillä kulku ole mahdollista. Siksi suosittelemme olemaan tarkkana paikalle tullessa, että menette oikealle sisääntuloportille, katsomon ja katsomolohkon mukaan. Kannattaa myös huomioida, että OmSp Stadionin etupiha on työmaa aluetta, eikä sen läpi pääse kulkemaan.

Kannattajapääty on SJK-kannattajien koti. Sinne kuljetaan Wallsportin ja Jääurheilukeskuksen puoleisesta rampista ja Pääportista. Kannattajapäädyn keskellä olevassa kannattajaryhmä Kloppien seisomakatsomossa on katsomoanniskelu, ja siellä sijaitsee kaikkein äänekkäimmät kotijoukkueen kannattajat. Kannattajapäädyn takana ulkona on lisäksi toinen anniskelualue. Kannattajapäätyyn ei ole asiaa vierasjoukkueen kannattajilla tai vierasjoukkueen väreissä, sillä vieraskannattajat sijoittuvat vastakkaiseen päätyyn.

Eteläkatsomoon tullaan Joupiskan tekonurmen puoleisesta kulmasta Kannattajapäädyn puoleisesta kulmasta. Sisäänkäynti sujuu parhaiten joko Jouppilanvuoren tekonurmelle johtavan tien kautta, tai Wallsportin ja Jääurheilukeskuksen puoleisesta rampista. Siellä on myös katsomoanniskelu ja anniskelu löytyy lisäksi katsomon takaa. Eteläkatsomosta löytyy kokemus ja asiantuntemus sekä kenties parhaat paikat läheltä kenttää.

Vieraskannattajien lohko on merkitty kartassa valkoisella värillä. Mahdollisesti paikalle tulevien vieraskannattajien tulee sijoittua sinne. Siellä heille on oma sisäänkäynti ja aidattu katsomolohko, jossa saa rauhassa kannattaa omaa joukkuettaan. Vieraskannattajien lohkossa on myös kaikki normaalit kioskipalvelut ja WC:t. Siellä on myös anniskelu. Kulku vieraskatsomoon Alaseinäjoenkadun rampista, Itäpäädyn ja Eteläkatsomon kulmauksesta. Liput Vieraskannattajien lohkoon saa ainoastaan tästä erillisestä linkistä.

Itäpäädystä löytyy SJK:n juniorit ja seurakorttilaiset. Ja sinne on kulku omasta Itäpäädyn portista Itäpäädyn ja Pääkatsomon kulmauksessa. Kulku sinne on Alaseinäjoenkadun rampista. Itäpäädyssä ei ole anniskelua, mutta Itäpäädyn katsojat voivat käyttää Vieraskannattajien anniskelualuetta katsomon takana. Itäpäädyssä on myös äänekäs junioreista koostuva kannattajaryhmä maalin takana. Itäpäädyssä on yleensä hyvin tilaa myös lapsiperheille ja turvaväliä pitäville katsojille.

Pääkatsomo on rajattu kahteen osaan penkkien väreillä. VIP-katsomo on mustilla Mercedes Benz -nahkapenkeillä rajattu alue, kolmannen kerroksen Atria Lounge edessä, joka toimii VIP-ravintolana. Atria Lounge aukeaa klo 17:00 ja sinne sisäänkäynti on pääportilta, Jääurheilukeskuksen puoleisesta päädystä. Pääkatsomon toisesta kerroksesta puolestaan löytyy Carlsberg Sports Bar, ja se aukeaa myös klo 17:00. Carlsberg Sports Bar palvelee ottelun aikana vain Pääkatsomon asiakkaita, mutta ennen ottelua ja sen jälkeen kaikkia katsojia. Pääkatsomon kulmauksessa, Kannattajapäädyn puolella lohkossa on myös katsomoanniskelu. Pääkatsomoon sisäänkäynti on Pääkatsomon ja Kannattajapäädyn kulmauksen pääportista. Kulku sinne tehdään Wallsport Areenan ja Jääurheilukeskuksen puoleisesta rampista. HUOM! Pyörätuoliasiakkaat pääsevät peliin OmaSp Stadionin etupihalla olevan lipunmyyntijkojun kautta. Etupihan remontin vuoksi, he saavat saattajan, joka opastaa heidät turvallisesti Pääkatsomon hissiin ja katsomoon.

Pysäköinti ja pyöräparkki

OmaSp Stadionin piha-alueille ei ole pysäköintiä. Stadionin etupiha on suljettu kokonaan rakennustyömaan vuoksi. Siten etupiha-alueen läpi ei pääse edes kävellen tai polkupyörällä ja tämä kannattaa huomioida, kun tulee tapahtumaan ja etsii omaa sisäänkäyntiporttiaan.

Pysäköintitila on siten rajattua ja sitä löytyy Wallsport Areenan ja Jääurheilukeskuksen pihasta sekä Alaseinäjoenkadun varressa olevasta lisäparkkipaikasta.

Polkupyöräparkki siirtyy OmaSp Stadionin pihasta Wallsport Areenan pyörätelineille. OmaSp Stadionin piha-alue on suljettu kokonaan myös polkupyöriltä.

Stadionbussit ja Lontoonbussi

Stadionbussit kulkevat jokaiseen SJK:n kotipeliin myös kauden 2021 aikana. Reitit kulkevat Seinäjoen asuntoalueilta OmaSp Stadionille ja pelin jälkeen keskustan kautta takaisin. Reittejä on kaksi, Musta- ja Kultainen-linja. Löydät reitit ja pysäkit aikatauluineen Komia-liikenteen nettisivuilta. Bussikyydin kertamaksu on 3€ / suunta.

Lisäksi aito Lontoon double decker -bussi, kuljettaa väkeä Seinäjoen keskustorin Vekseli Plazasta peliin ja takaisin. Kyydit Vekseli Plazasta OmaSp Stadionille lähtee ensimmäisen kerran klo 16:45 ja seuraava klo 17:45. Paluu keskustaan on ottelun loppumisen jälkeen klo 21:00. Kyyti on ilmainen Vekseli Plazan asiakkaille.

Televisiointi

SJK – Ilves -ottelu näkyy normaalisti maksullisesta Ruutu-palvelusta.

Median edustajat ja akkreditointi

Median edustajilta edellytetään tapahtumaan akkreditointi sähköpostitse viimeistään maanantaina 14.6. klo 12:00 mennessä. Akkreditoinnit tehdään SJK:n mediavastaavalle osoitteeseen: lari.paski@sjk.fi. Akkreditoinnin hyväksyminen vahvistetaan viimeistään maanantaina 14.6. klo 13:00 mennessä.

Median sisääntulo tapahtuu päärakennuksen Itäpäädyn puoleisesta päädystä, mediahuoneeseen, jossa saa passit ja kuvausliivit hyväksyttyjen akkreditointien mukaan. Mediahuone aukeaa klo 17:30 ja se on auki ottelun jälkeen työskentelyä varten noin tunnin. Ottelun jälkeen ei ole lehdistötilaisuutta koronarajoituksista johtuen, eikä median edustajilla ole missään vaiheessa pääsyä pelaajatunneleihin. Kaikki haastattelut tehdään erillispyynnöstä ottelun jälkeen, ulkona kenttäalueella. Pyyntö esitetään ottelun aikana toimivalle media officerille, tai jo etukäteen ennen ottelua SJK:n mediavastaavalle.

Median edustajista toimittajille on varattu paikat Pääkatsomosta, yläosasta löytyvästä Pressikatsomosta. Siellä on pöydät ja sähköpistokkeet. Kuvaajat puolestaan levittäytyvät kentän ympärille, kiertämällä mediahuoneesta ulkokautta, Itäpäädyn ja Pääkatsomon kulmauksesta. Kuvaajilla ei ole pääsyä vaihtokoppien puoleiselle laidalle. Kaikilla median edustajilla on oltava koko tapahtuman ajan kenttäalueella nenän ja suun peittävä kasvomaski tai -visiiri.

Veikkausliigan ottelu, SJK – KuPS torstaina 10.6. klo 18:30 Seinäjoen OmaSp Stadionilla. Tervetuloa viihtymään ottelutapahtumaan.