123 456 7890

SJK Akatemia saa Suomen Cupissa vastaan OLS:n. Perjantaina harjoitusottelu FC Lahtea vastaan.

SJK Akatemia sai Suomen Cupin 3.kierroksen arvonnassa vastaansa Kakkosessa pelaavan OLS:n, joka toimii AC Oulun reservijoukkueena. Ottelu pelataan vieraskentällä sunnuntaina 10.4. klo 14:00. Nyt perjantaina 25.3. SJK Akatemia matkaa harjoitusotteluun Lahteen, ja kohtaa siellä Veikkausliigassa pelaavan FC Lahden klo 16:30.

Mielenkiintoinen arpa Suomen Cupissa, ja OLS on meille tuttu joukkue jo viime kaudelta. Ne olivat hyviä pelejä heitä vastaan. Tiedämme, että he ovat erittäin hyvin valmennettu joukkue ja erittäin organisoitu. Ja OLS aina tuottaa myös hyviä nuoria pelaajia. Siitä tulee meille kova ottelu, mutta samalla hyvä ottelu. Molemmat joukkueet pyrkivät hallitsemaan peliä sekä palloa, ja sitä kautta pelaamaan vastustajan pois pelistä, kommentoi SJK Akatemian valmentaja Brian Page. 

Siitä tulee varmasti mielenkiintoinen ottelu kaikille. Lähdemme sinne mielellämme ja toivomme suoriutuvamme jatkoon seuraavalle kierrokselle, Page jatkaa.

SJK Akatemia pelaa vielä ennen Suomen Cupin 3.kierroksen ottelua, sekä ennen 18.4. alkavaa Ykkösen kautta harjoituspelejä. Näistä ensimmäinen on jo perjantaina 25.3. klo 16:30, kun SJK Akatemia matkustaa Veikkausliigajoukkue FC Lahden vieraaksi Lahden Kisapuistoon.

Se on samalla toinen ottelu ulkona SJK Akatemialle ja toinen ottelu putkeen Veikkausliigajoukkuetta vastaan. Viime viikolla SJK Akatemia pelasi VPS:n kanssa harjoitusottelun Vaasassa, ja tuo ottelu päättyi 3-3 tasapeliin, SJK Akatemian johdettua peliä tauolla jo kahdella maalilla.

FC Lahti-ottelu tuli todella nopeasti. Mika Ojala huomasi, että he etsivät ottelua, ja tarjosimme heti itseämme heille peruuntuneen ottelun tilalle. Ja kun he hyväksyivät ottelun, muutimme viikonlopun suunnitelmia ja matkustamme sinne nyt huomenna, kertoo Page.

Olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme tämän ottelun Veikkausliigajoukkuetta vastaan. Tiedämme varmuudella, että siitä tulee tämän talven ja kevään kovin haaste meille tähän asti. Mutta se on erinomainen mahdollisuus meille katsoa missä olemme, ja tämän jälkeen taatusti tiedämme, tarvitseeko jotain osa-aluetta edelleen parantaa. 

Aiempi VPS-peli oli meille jo sitä, ja saimme siitä paljon positiivista mukaamme, minkä avulla pystymme parantaa peliämme entisestään. Tietenkään meillä ei nyt ole hirveästi aikaa valmistaa joukkuetta juuri FC Lahtea vastaan, mutta me tiedämme mitä meidän pitää kentällä tehdä, pystymme varmasti vielä parantaa siitä. Erittäin hyvä peli meille tulossa, ja odotamme sitä todella innoissamme, Page päättää.

Muissa harjoitusotteluissa SJK Akatemia kohtaa FC Jazzin, PK-35:n ja Ilveksen kakkosjoukkueen. Löydät otteluohjelman SJK:n nettisivuilta, otteluohjelmat kohdasta.

Ykkösen kausi käynnistyy pääsiäisen jälkeen maanantaina 18.4. klo 16:00, kun SJK Akatemia matkustaa Pargas IF:n vieraaksi. Kausikortit Ykkösen kaudelle myynnissä Lippu.fi-kanavissa sekä Torikeskuksen SJK Storessa. SJK Store palvelee arkisin klo 9-16 ja lauantaisin klo 10-15.