123 456 7890

SJK Akatemia pelaa sunnuntaina 20.6. klo 16:00 kotiottelun OmaSp Stadionilla ja SJK U17 matkustaa samana päivänä Hämeenlinnaan HJS U17:n vieraaksi.

 

SJK Akatemia hakee paluuta voittokantaan kotiottelussa

Sunnuntaina 20.6. klo 16:00, SJK Akatemia saa OmaSp Stadionilla vastaansa AC Oulun reservijoukkue OLS:n. Ottelu on Kakkosen C-lohkoa ja liput otteluun ovelta 5€. SJK:n kausikortti käy sisäänpääsyyn ja Carlsberg Sports Bar palvelee ottelun aikana. Ottelutapahtumassa ei ole yleisörajoituksia, mutta alustavasti käytössä on vain OmaSp Stadionin Pääkatsomo. Peli näkyy suorana Spiideo-livestreamina hintaan 4,90€.

SJK Akatemia hävisi edellisen ottelunsa viime sunnuntaina OTP:lle Oulussa. Kokeneita ja isokokoisia entisiä Veikkausliigan ja Ykkösen pelaajia omaava OTP oli omalla kotikentällään vahvempi lopulta 3-1 luvuin, vaikka SJK Akatemia meni ottelussa nopeasti johtoon jo alkuminuuteilla. Sarjataulukossa SJK Akatemia tippui tappion myötä kärkipaikalta kolmanneksi, mutta on vain pisteen päässä edelle nousseista Herculeksesta ja Rovaniemi Football Academysta. OTP taas nousi tasapisteisiin neljänneksi SJK Akatemian taakse. Pelejä on pelattu kuitenkin vasta kuusi.

OTP pelasi hyvin omilla vahvuuksillaan ja pääsi harmillisesti nopeasti tasoittamaan meidän johtomaalin jälkeen. Se on hyvä joukkue ja vahvoja pelaajia. Silti se oli vähän samanlainen peli meiltä kuin kauden avausottelu, jonka hävisimme JBK:lle. Pelasimme hyvin, mutta emme tarpeeksi hyvin voittaaksemme. Tilanteita meillä oli kuitenkin, mutta OTP puolusti hyvin loppuun asti. Haluamme kuitenkin nousta takaisin voittokantaan tuon ottelun jälkeen, ja tehdä sen heti sunnuntaina, sanoo SJK Akatemian vastuuvalmentaja Brian Page.

Uskon, että sunnuntain pelistä tulee todella viihdyttävä ja laadukas jalkapallo-ottelu. Saamme vastaamme joukkueen, joka on erittäin hyvin organisoitu, heillä on selkeä pelaava pelitapa, jota he haluavat toteuttaa kaikissa tilanteissa. He eivät tule tänne peruuttelemaan, vaan he pyrkivät kehittämään peliään ja pitämään palloa. Heillä on myös nuori ja taitava pelaajaryhmä. Sanoisin, että he ovat pelanneet kovia otteluita tässä alkukaudesta, mutta ovat parempia mitä sarjataulukko osoittaa. Siksi tästä tulee todella hyvä jalkapallo-ottelu ja varmasti viihdyttävää katsottavaa, Page jatkaa.

Vastaan sunnuntaina tuleva AC Oulu 2 / OLS on sarjassa kahdeksantena, ja se on voittanut kaksi ottelua. Niistä toinen tuli kuitenkin juuri viime viikonloppuna Kemi City FC:sta 2-0 tuloksella. Lisäksi aiempi voitto tuli juuri nyt sarjaa johtavasta Herculeksesta, joten minkäänlaiseen aliarviointiin ei ole syytä. Joukkue saa tarvittaessa vahvistuksia AC Oulun Veikkausliigajoukkueesta ja mukana on nähty viime peleissä ainakin hyökkääjä David Popa, josta odotettiin alunperin AC Oulun ykköskärkeä. Myös keskikenttäpelaaja Diego Diz on nähnyt OLS:n riveissä tällä kaudella. Molemmat ovat osuneet myös maalipuiden väliin pelaamissaan otteluissa.

SJK-laisittainkin on oululaisryhmän mukana tuttuja, sillä SJK:sta lainasopimuksella AC Ouluun siirtynyt Aapo Kuivila on pelannut joukkueen takalinjoilla. Opiskelujen vuoksi Ouluun muuttanut Kuivila ei kuitenkaan saa tässä ottelussa pelata SJK Akatemiaa vastaan lainasopimuksen vuoksi. Lisäksi joukkueen valmentajana on Rauno Ojanen, joka toimi SJK:n A-nuorten vastuuvalmentajana kaudella 2018, joten moni nykyisen SJK Akatemia-joukkueen pelaajista on hänelle hyvin tuttu.

SJK Akatemia ja OLS kohtasivat toisensa talvella Kakkosen Cupin puolivälierässä ja tuolloin SJK Akatemia voitti 5-2 (3-2) tuloksella. Silloin SJK Akatemian Oskar Pihlaja teki hattutempun.

Kakkosen C-lohkon ottelu, SJK Akatemia – AC Oulu 2 / OLS, sunnuntaina 20.6. klo 16:00. Tervetuloa!

 

B-nuoret matkustaa sunnuntaina Hämeenlinnaan

SJK U17 matkustaa sunnuntaiksi HJS U17:n vieraaksi B-nuorten Ykkösen otteluun Hämeenlinnaan. Ottelu alkaa klo 17:00.

Peli on vasta toinen B-nuorten Ykkösessä, kun Toni Lehtisen valmentama SJK U17 otti jo varaslähdön kauteen, pelaamalla Pallo-Iirojen U17-joukkuetta vastaan 30.päivä toukokuuta. SJK U17 voitti OmaSp Stadionilla pelatun ottelun peräti 12-0 luvuin. Eemeli Honkola ja Jesse Koski tekivät molemmat kolme maalia mieheen ottelussa. Ottelun jälkeen joukkue meni maajoukkuetauolle, sillä peräti seitsemän pelaajaa lähti nuorisomaajoukkueiden mukaan SJK:sta. Eikä maajoukkuekutsut ihan heti lopu, sillä SJK U17-ryhmän Oskari Väistö kutsuttiin Suomen U16-maajoukkueen mukaan ja Asseri Heinämäki on varalla. Onnittelut kaksikolle.

Sunnuntaina 20.6. B-nuorten Ykkösen ottelu, HJS U17 – SJK U17 klo 17:00.

SJK U17-joukkueen seuraava kotiottelu on keskiviikkona 23.6. klo 18.30 ja silloin OmaSp Stadionille saapuu Etelä-Pohjanmaan derby-otteluun Lapuan Virkiä U17.