123 456 7890

Ykkösen joukkueet SJK Akatemia ja KPV kohtaavat harjoitusottelussa OmaSp Stadionilla perjantaina 11.3. klo 17:30. Ottelussa on auki yleisölle Pääkatsomo ja Carlsberg Sports Barin palvelut. Liput ovelta ainoastaan käteisellä hintaan 5€ ja sisään ilmaiseksi SJK Akatemian kausikorteilla, osakas- sekä seurakorteilla. Alle kouluikäiset vanhempien kanssa ilmaiseksi. Ovet aukeaa klo 16:30.

SJK Akatemia ja KPV kohtasivat aiemmin tänä talvena Ykköscupin lohkovaiheessa Kokkolassa, ja tuolloin KPV oli vahvempi. Molemmat joukkueet kuitenkin etenivät jatkoon alkulohkosta, mutta lopulta tippuivat Ykköscupista puolivälierävaiheessa. Harjoitusottelu sovittiin pikavauhdilla tälle viikonlopulle.

Kun cup-pelit loppuivat osaltamme, halusimme heti hyvän ottelun itsellemme, missä pääsemme testaamaan etenemistämme. Ja kun pelasimme jo heitä vastaan Ykköscupissa, niin tiedämme, että KPV on hyvä joukkue. Siitä tulee hyvä peli meille, ja on myös tärkeää päästä pelaamaan pihalla, sanoo SJK Akatemian valmentaja Brian Page. 

KPV:n kohtaaminen tulee myös olemaan täysin erilaista ulkona isolla kentällä, joten saamme siitä erilaisen testin, joka on lähempänä sitä mitä saamme, kun sarja alkaa. 

Nyt olemme viimein saaneet myös suurimman osan pelaajista mukaan, muutamalla on vielä kuntoutusvaihetta ja lepuutamme heitä vielä. Odotamme kovasti pääsyä pelaamaan ulkona ja stadionilla. Toivottavasti paikalle tulee myös kannattajia. Se on perjantai-ilta ja varmasti hyvä ottelu, sekä askel kohti varsinaisen Ykkösen kauden alkua, päättää Page.

Harjoitusottelu SJK Akatemia – KPV perjantaina 11.3. klo 17:30 OmaSp Stadionilla. Liput ovelta ainoataan käteisellä hintaan 5€. Kauden 2022 voimassa olevat SJK Akatemian omat kausikortit, osakas- sekä seurakortit käyvät otteluun. Alle kouluikäiset vanhempien kanssa ilmaiseksi. Carlsberg Sports Bar palvelee ottelutapahtuman aikana, ja ovet aukeavat klo 16:30.

SJK Akatemia aloittaa Suomen Cupin 3.kierrokselta, ja sitä pelataan 7.-17.4. Ykkösen kausi alkaa vierasottelulla 18.4. Pargas IF:aa vastaan. Kausikortit kaudelle myynnissä Lippu.fi-kanavissa sekä SJK Storessa. SJK Store palvelee Torikeskuksella arkisin klo 9-16 ja lauantaisin klo 10-15. Löydät SJK Akatemian otteluohjelman SJK:n nettisivuilta.