123 456 7890

SJK Akatemia kohtaa TPS:n lauantaina 5.3. klo 12:15 Ykköscupin puolivälierässä Turun Kupittaalla. Ottelu näkyy suorana Turun Sanomien tilaajille. Voittaja kohtaa vieraskentällä pelattavassa välierässä voittajan otteluparista EIF – KPV. Ykköscupin finaali pelataan 19.3. ja jos SJK Akatemia etenee finaaliin, saa se pelin kotikentälle. 

Olemme seuranneet tarkkaan TPS:n kaksi viimeistä ottelua, ja olemme varmoja, että tästä tulee meille kovin testi tähän asti. Ottamatta mitään pois kuitenkaan edellisistä kolmesta ottelustamme. Matkustaminen ensin Turkuun, aikainen alkamisaika sekä ensimmäinen peli ulkona laadukasta joukkuetta vastaan, jolla on paljon kokemusta myös Veikkausliigasta, niin tiedämme sen olevan vaikea ottelu. Siten meidän täytyy todellakin parantaa edellisestä Jaro-ottelustamme, sanoo SJK Akatemian valmentaja Brian Page.

Meidän täytyy olla valmiita taistelemaan ja pistämään itseämme likoon, sillä heillä on pelaajia, jotka pystyvät dominoimaan ottelussa. Meidän pitää olla valmiita tekemään töitä kurinalaisesti, ja kun saamme pallon, meidän pitää osata käyttää sitä ja saada heidät puolustuskannalle. Eikä saa antaa heille tilaa liikaa. 

Nuori ryhmämme odottaa innolla peliä, sillä se on samalla mahdollisuus näyttää missä me olemme tällä hetkellä ja miten pärjäämme kenties yhtä Ykkösen kovinta ennakkosuosikkia vastaan. Meillä on joukkueessa hyvä henki päällä, ja olemme saaneet paljon pelaajia takaisin riviin. Osalla on vielä hieman vähän harjoituksia alla, mutta kaikki ovat kuitenkin mukana ja siitä tulee mielenkiintoinen ottelu, Page päättää. 

Turussa SJK Akatemiaa odottaa TPS, jota valmentaa entinen maajoukkuehyökkääjä Jonatan Johansson. Joukkue jäi niukasti viime kaudella Veikkausliigan nousukarsinnoista ulos, ja nyt ainoa tavoite on voittaa Ykkönen ja nousta Veikkausliigaan. Joukkueessa pelaa SJK-väelle tuttuja pelaajia, kun jo viime kaudella lainasopimuksella TPS:ssä pelannut Joonas Sundman teki pysyvän sopimuksen Turkuun. Lisäksi joukkueessa pelaa entisinä SJK-pelaajina Kalle Taimi, Jere Koponen ja Samba Benga. Nimekkäin vahvistus joukkueessa on Seuran oma kasvatti ja Suomen maajoukkueessa 63 ottelua pelannut Kasper Hämäläinen, joka palasi takaisin Suomeen maailmalta viime kaudeksi. Hänet valittiin myös viime kaudella Ykkösen parhaaksi keskikenttäpelaajaksi, vaikka pelikunto oli tuolloin vielä hieman haussa. Kauden loppua kohti meno kuitenkin parantui merkittävästi. Maalivahti Koponen valittiin niin ikään kauden päätteeksi kauden parhaaksi pelipaikallaan. 

Ykköscupin puolivälierä TPS – SJK Akatemia lauantaina 5.3. klo 12:15. Ottelu näkyy suorana Turun Sanomien tilaajille. Ottelun voittaja saa vastaansa välierässä voittajan ottelusta EIF – KPV, ja tuo ottelu pelattaisiin 12.3. vieraskentällä. Ykköscupin finaali pelataan 19.3. ja jos SJK Akatemia etenee finaaliin, pelataan tuo ottelu Seinäjoella. Ykköscupin voittaja saa 10 000€ ja toiseksi tullut 3000€ rahapalkinnon.

Ykkösen kausi alkaa 18.4. ja kausikortit kaudelle myynnissä Lippu.fi-kanavissa sekä Torikeskuksen SJK Storesssa. SJK Store palvelee arkisin klo 9-16 ja lauantaisin 10-15. SJK Akatemian otteluohjelman löydät SJK:n nettisivuilta.