123 456 7890

Ykköseen ja ensi sunnuntain Suomen Cupin alkuun valmistautuva SJK Akatemia kohtaa tiistaina 5.4. klo 18:00 Ilves 2:n harjoitusottelussa OmaSp Stadionilla. Peliin on vapaa pääsy ja Pääkatsomo auki. Carlsberg Sports Bar ei ole auki, eikä pelistä myöskään tule livestreamia.

SJK Akatemia kohtasi viime lauantaina harjoitusottelussa PK-35:n Vantaalla pelatussa harjoitusottelussa. Ja tulevana viikonloppuna Akatemia matkustaa Ouluun Suomen Cupin 3.kierroksen otteluun. Ykkönen alkaa 18.4. vierasottelulla Pargas IF:aa vastaan. Tiistain vastustaja Ilves 2 pelaa Kakkosessa.

Pelaamme tosi nopeasti ottelun viikonlopun PK-35 pelin jälkeen. Päätimme pelata pelin nyt, koska se on samalla mahdollisuus antaa pelaajille isoja minuutteja. Me tarvitsemme koko ryhmää kauden aikana, ja haluamme olla varmoja, että kaikki ovat pelikunnossa ja valmiina, kun kausi alkaa parin viikon päästä, sanoo SJK Akatemian valmentaja Brian Page.

Aina kun kohtaamme Ilveksen joukkueen, voimme olla varmoja, että se on laadukas ryhmä, joilla on teknistä taitoa ja kurinalaisuutta. Siten se on meille hyvä testi jälleen kerran. Mutta tärkeämpää on saada peliminuutteja kaikille juuri nyt.

Meillä alkaa Suomen Cup jo sunnuntaina, joten samalla pelaajat antavat siihen näyttöjä ja haluamme kaikki täyteen iskuun sekä valmiina pelaamaan myös silloin, jatkaa Page vielä lopuksi.

Ykkösen kausikortit myynnissä Lippu.fi-kanavissa ja SJK Storessa. SJK Store palvelee Torikeskuksella arkisin klo 9-16 sekä lauantaisin klo 10-15. Löydät kaikki SJK Akatemian tulevat ottelut SJK:n nettisivujen ottelut kohdasta.