123 456 7890

Ykköseen valmistautuvat PK-35 ja SJK Akatemia kohtaavat harjoitusottelussa Helsingissä lauantaina 2.4. klo 15:00. 

SJK Akatemia aloittaa Ykkösen kauden 18.4. vierasottelulla Pargas IF:a vastaan, mutta pelaa vielä ennen sitä lauantain peli mukaan laskettuna kaksi harjoitusottelua sekä Suomen Cupin 3.kierroksen ottelun 10.4. Lauantaina pelattava PK-35-ottelu on jo kolmas viikon sisään, kun SJK Akatemia kohtasi ensin sunnuntaina Veikkausliigan FC Lahden vierasottelussa ja sitten tiistaina Kakkosessa pelaavan FC Jazzin kotikentällä. 

Halusimme myös tähän kolmanneksi vahvan vastustajan, kun ensin saimme minuutteja kaikille FC Lahtea ja Jazzia vastaan. Haluamme kovan testin itsellemme. Tämän kaltaisia vastustajia meille tulee vastaan alkavalla kaudella, kuten PK-35 on. Meillä on juuri takana peli yhtä pykälää ylempänä pelaavaa joukkuetta vastaan, ja toinen alempana pelaavaa joukkuetta vastaan. Uskon, että tässä ottelussa me todella näemme missä me menemme joukkueena tällä hetkellä, sanoo SJK Akatemian valmentaja Brian Page.

Toivottavasti menemme sinne, pelaamme hyvin ja tiedämme pelin jälkeen mitä tarvitsemme vielä ennen kauden alkua. Tämän jälkeen kohtaamme vielä Ilves/2:n ja pelaamme Suomen Cupissa ennen kauden alkua. Siksi näen, että tämä PK-35-ottelu on meille tärkeä testi, jonka tarvitsemme, Page jatkaa.

Olemme hieman kuitenkin pettyneitä, että ottelu siirtyi sunnuntailta jo lauantaille. Se on päivä vähemmän palautumista aiemmasta ottelusta. Lisäksi ottelu on siirretty ulkoa sisällä, mikä on myös harmillista. Mutta ymmärrämme syyt, ja meidän täytyy sopeutua tähän. Tärkeintä on, että menemme sinne ja pelaamme niin hyvän ottelun kuin mahdollista, että saamme paljon tietoa kauden alkua varten joukkueestamme, toteaa Page vielä lopuksi. 

Löydät kaikki SJK Akatemian tulevat ja pelatut ottelut SJK:n nettisivujen otteluohjelmista. Kausikortit Ykkösen kaudelle on myynnissä Lippu.fi-kanavissa ja SJK Storessa.