123 456 7890

SJK Akatemia isännöi Kakkosen C-lohkon ottelussa Kokkolan GBK:ta OmaSp Stadionilla sunnuntaina 15.8. klo 18:30. Ottelun liput portilta 5€ ja SJK:n kausikortit käyvät normaalisti. Peli näkyy suorana maksulliselta Spiideo-livestreamilta, tästä linkistä. Lähetyksen hinta 4,90€. Spiideo on OmaSp Stadionin älykamerajärjestelmä, jossa kamera seuraa pelin tilanteita automaatisesti. Streamin hinta menee palvelun tuottajalle, eli Spiideolle.

Ottelutapahtumassa on mahdollista pitää turvavälit, tilaisuudessa on käsienpesumahdollisuus ja käsidesiä. Lisäksi tapahtumassa on vahva maskisuositus. Carlsberg Sports Bar palvelee asiakkaita ottelutapahtuman aikana, mutta rajoitetulla kapasiteetilla.

Kakkosen C-lohkon kärjessä tilanne on tiukentunut, vaikka SJK Akatemia johtaakin edelleen kahden pisteen erolla toisena tulevaan OTP:hen nähden. OTP:n takana ovat jyväskyläläisjoukkueet FC Vaajakoski ja JJK, joilla on mahdollisuus kuroa OTP:n piste-ero kiinni rästipelejä voittamalla, ja nousta SJK Akatemian taakse parin pisteen päähän. Sunnuntaina SJK Akatemian olisi siten syytä palata voittokantaan, edellisen ottelun päätyttyä 1-1 tasapeliin JJK:n vieraana.

Meillä on takana todella pitkä ja hyvä tappioton putki nyt. Ja myös tuo JJK ottelu oli meiltä erittäin hyvä tasapeli. Siinä kohtasi mielestäni kaksi todella hyvää joukkuetta, ja molemmat pelasivat kovaa sekä antoivat kaikkensa. Pystyimme tuomaan sieltä hyvän tasapelipisteen ja olemme siihen tyytyväisiä, sanoo SJK Akatemian valmentaja Brian Page.

Tänä viikonloppuna haluamme kuitenkin päästä takaisin kiinni kolmeen pisteeseen. Tämän hetkisessä koronatilanteessa joitain pelejä Kakkosessa saatetaan muualla siirtää, joten nyt on meillä taas paikka iskeä ja ottaa pientä kaulaa sarjan kaulassa, sekä siten luoda paineet jatkuvasta voittamisesta muille. Sitä me haemme sunnuntaina.

Sunnuntain vastustaja GBK on sarjassa toiseksi viimeisenä ja kamppailee säilymisestään kynsin ja hampain. Ero viimeiseen säilyjään on tällä hetkellä kolme pistettä, joten voitto auttaisi heitä merkittävästi.

Meille on tärkeintä, että keskitymme omaan tekemiseemme. Me todella uskomme, että voimme voittaa kaikki ottelut joita pelaamme ja siksi meidän tärkein asia on pitää oma tasomme yllä, sanoo Page.

Emme tietenkään aliarvioi ketään vastustajaa. Ja GBK on joukkue, jolla on myös vahvuuksia satuttaa meitä. Kun katsot heidän pelejään, niin huomaat, että heillä on peli-identiteetti ja asiat miten he tekevät kentällä. He haluavat pelata jalkapalloa ja he myös pitävät siitä suunnitelmastaan kiinni. Jos emme ole itse tarkkana, niin heillä on tarpeeksi laatua iskeä. Siksi meidän tulee muistaa, että he pystyvät olemaan vaarallisia. Kun pelaamme huolellisesti ja pidämme pallon, niin uskon, että voimme aiheuttaa puolestaan heille ongelmia, jatkaa Page.

SJK:n edustusjoukkueen peli lauantaina siirrettiin pelattavaksi vasta maanantaina 16.8. koska osa joukkueen pelaajista oli määrätty korona-altistumisen vuoksi karanteeniin viranomaisen toimesta. Karanteenit päättyivät vasta lauantaina, joten peliä ei voitu pelata silloin. Tällä saattaa olla vaikutusta sunnuntain kokoonpanoon SJK Akatemian kohdalla, kun edustus pelaa vasta akatemian jälkeen oman sarjapelinsä.

Me emme ole vielä puhuneet mitään siitä, mitä SJK tekee, me keskitymme omaan pelaajaryhmään ja jos sitten edustusjoukkueesta löytyy pelaajia, jotka tarvitsevat minuutteja tai näyttöpaikkoja, niin otamme heidät mielellämme mukaan ja katsomme tilannetta pelaajaryhmässä sitten. Valmistaudumme kuitenkin aina siten, että mikä on parasta sekä meille että edustusjoukkueelle, kertoo Page vielä lopuksi.

Kakkosen C-lohkon ottelu SJK Akatemia – GBK sunnuntaina 15.8. klo 18:30 OmaSp Stadionilla. Muista mahdollistaa turvavälit ja tapahtumassa on vahva maskisuositus. Tervetuloa!

SJK U17 pelaa jo lauantaina vierasottelussa

B-nuorten Ykkösessä pelaava SJK U17 pelaa oman ottelunsa jo lauantaina 14.8. klo 15:00, kun se kohtaa Luodossa pelattavassa vierasottelussa LBK:n.

SJK U17 johtaa B-nuorten Ykkösen syyssarjaa, jota on pelattu kaksi kierrosta. SJK U17 sai myös kaksi lähtöpistettä sarjaan, voitettuaan oman kevään lohkonsa. LBK U17 on ehtinyt pelata vasta yhden ottelun, mutta se voitti siinä Oulun Tervareiden kakkosjoukkueen maalijuhlissa, luvuin 9-2. LBK on Pietarsaaren ja Kokkolan alueen isompien seurojen kasvattajaseura, ja sitä ei ole varaa aliarvioida.

Eemeli Honkola on paukuttanut SJK U17 joukkueelle B-nuorten sarjoissa tänä vuonna jo 14 maalia, mutta myös LBK:n riveistä löytyy tulivoimaa, sillä David Vikström on tehnyt 9 maalia ja Manuel Wikström 6. SJK U17 joukkueen toiseksi kovin maalitykki on Santeri Kotila, jolla on koossa 5 maalia.

B-nuorten Ykkösen ottelu LBK U17 – SJK U17 lauantaina klo 15:00.