123 456 7890

SJK ja VPS kohtaavat Liigacupin lohkovaiheen päätösottelussa keskiviikkona 23.2. klo 18:00 Wallsport Areenalla. Peli näkyy myös suorana Ruutu-palvelusta. Vallitsevien koronarajoituksien johdosta sisään pääsee vain 200 ihmistä, ja lippuja peliin ei myydä. Sisään pääsee 200 ensimmäistä kauden 2022 SJK:n kausikorttilaista. Rajoituksesta johtuen seurakortit tai osakaskortit eivät käy tähän otteluun, eikä myöskään vieraskannattajia pääse otteluun. Ovet aukeavat tuntia ennen ottelun alkua klo 17:00, ja kun kapasiteetti tulee täyteen, ovet sulkeutuvat. Ottelutapahtumassa on vahva maskisuositus.

Ennen viimeisiä otteluita, SJK johtaa lohkoa neljällä pisteellään ja on jo varmistanut paikan Liigacupin puolivälierissä. Toisena ja kolmantena tulee kolme pistettä keränneet KuPS ja VPS, AC Oulun ollessa yhdessä pisteessä neljäntenä. Lohkon tilanne loppusijoituksien osalta on vielä täysin auki, kun kaikki joukkueet pelaavat keskiviikkona. SJK on kuitenkin ainoana jo varmuudella jatkossa, sillä se ei voi enää jäädä lohkossa viimeiseksi, ja neljällä pisteellä se on varmuudella mukana kahden parhaan lohkokolmosen joukossa. Keskiviikkona SJK:lla on mahdollisuus pitää lohkon kärkipaikka itsellään voitolla, ja varmistaa siten kotietu puolivälieriin. VPS:lle tappio tietäisi Liigacup-taipaleen päättymistä lohkovaiheeseen. Liigacupin puolivälieräparit arvotaan heti keskiviikkoiltana, kun kaikki jatkoon päässeet ovat selvillä.

Keskiviikon peli on derby-ottelu, ja olemme odottaneet sitä jo pitkään. Olisimme halunneet pelata jo viikonloppuna, mutta meiltä puuttui liikaa pelaajia. Nyt tilanne alkaa olla vähän parempi, mutta toki muutaman pelaajan pitää vielä vähän parannella itseään. Joka tapauksessa odotamme peliä innolla, sillä haluamme voittaa sen ja haluamme voittaa oman lohkomme, sanoo SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómez. 
 
Samalla haluamme, että uudet pelaajamme ymmärtävät, mitä tämä derby merkitsee ihmisille täällä. Joten se on todella mielenkiintoinen matsi ja odotamme sitä innolla. 

On myös mahtava viimein nähdä edes osa kannattajistamme paikan päällä, ja päästä aloittamaan tämä yhteinen matkamme heidän kanssaan. Toivottavasti pystymme antamaan heille ilonaihetta, sillä se mitä me haluamme on, että he voivat olla joukkueestaan ylpeitä. Haluamme myös, että he näkevät mitä olemme joukkueen kanssa tehneet, näyttää kovaa intensiteettiä ja pelitapaamme. Ja haluamme päästä aloittamaan voitolla heidän kanssaan, päättää Gómez.

SJK voitti edellisessä ottelussa KuPS:n vieraskentällä, ja tuolloin SJK:lta puuttui pelistä yhdeksän pelaajaa ja päävalmentaja Joaquin Gomez. Keskiviikon otteluun kuitenkin osa pelaajista on jo kuntoutunut mukaan.

Liigacupissa SJK ja VPS ovat kohdanneet viimeksi kaudella 2016, kun SJK otti 2-1 voiton. SJK eteni tuolloin finaaliin, mutta hävisi rangaistuspotkukilpailun jälkeen FC Lahdelle. Joukkueet ovat kohdanneet myös finaalissa 2014, kun SJK otti voiton 1-0 tuloksella.

Jussi Nuorelan valmentama VPS nousi viime kauden päätteeksi takaisin Veikkausliigaan ja joukkue pysyi hyvin tuon jälkeen kasassa. Lisäksi ryhmää on vahvistettu muun muassa maalivahti Oskari Forsmanilla, paluumuuttaja Jesper Engströmillä ja viime kaudella SJK:ssa pelanneella Gustaf Backalidenillä. Joukkueessa jatkaa myös kokenut ja tuttu kaksikko Sebastian Strandvall ja Steven Morrissey. Tämän talven Liigacupissa VPS kaatoi AC Oulun 1-0, mutta hävisi KuPS:lle 1-3. VPS voisi voitolla nousta vielä lohkon kärkeen, jos KuPS samaan aikaan menettää pisteitä Oulussa. VPS:lle jatkopaikkaan riittäisi myös tasapeli, mutta tappiolla se on ulkona jatkopeleistä.

Liigacupin ottelu SJK – VPS keskiviikkona 23.2. klo 18:00 Wallsport Areenalla. Peliin ei myydä lippuja, eikä sisään pääse seurakorteilla tai osakaskorteilla. Sisään otetaan 200 ensimmäistä SJK:n kauden 2022 kausikorttilaista. Wallsport Areenan kioski palvelee normaalisti ja parvella on anniskelu. Ottelutapahtumassa on vahva maskisuositus. Suora lähetys ottelusta Ruutu-palvelussa. 

SJK:n kausikortit kaudelle 2022 myynnissä Lippu.fi-kanavissa ja SJK Storessa. SJK Store palvelee Torikeskuksella arkisin klo 9-16 ja lauantaisin 10-15. Veikkausliigakausi alkaa lauantaina 2.4. SJK – HIFK -ottelulla. Löydät SJK:n otteluohjelman SJK:n nettisivuilta.