123 456 7890

SJK:n seuraikoni ja kapteeni Mehmet Hetemaj jatkaa SJK:ssa kaudella 2021. Seinäjoelle perheineen kotiutunut puolustava keskikenttäpelaaja, aloittaa SJK:ssa jo seitsemännen kautensa.

Kaikkiaan Hetemaj on pelannut SJK-paidassa 165 ottelua, joista 132 Veikkausliigassa. Hetemaj on myös tehnyt SJK:lle urallaan 21 maalia, joista suuri osa on voittomaaleja, kuten mestaruuden vuonna 2015 ratkaissut osuma sekä Suomen cupin voiton ratkaissut rangaistuspotkumaali vuonna 2016.

Viime kauden päätteeksi Hetemaj teki SJK:n voittomaalin RoPS:n vieraana, kun pelattiin jo ottelun lisäaikaa. Kausi 2020 oli Hetemaj’lle maalirikkain koko urallaan, sillä hän oli SJK:n sisäisen maalipörssin jaetulla toisella sijalla neljällä maalillaan. Kaikki maalit syntyivät puskemalla. Hetemaj myös pelasi viittä ottelua lukuun ottamatta kaikissa SJK:n kauden otteluissa.

Se aika mitä olen täällä ollut, ja mitä olen kokenut täällä, niin se on ollut ihan uskomatonta. Siksi harmittaa, että emme ole tuoneet menestystä niin paljoa, mutta samaan aikaan koen ylpeyttä, että olen pystynyt pelaajana saavuttamaan tällaisen aseman. Olen kiitollinen kaikille ihmisille, että he ovat tykänneet minusta ja voin vakuuttaa, että olen ollut oma itseni koko tämän täällä olo ajan. Se lisää vain omaa ylpeyttäni siitä, että jotain on varmasti tehnyt myös oikein. Ja kuten sanoin, niin tulen muistamaan ikuisesti nämä ajat lämmöllä, mitä meillä on jo ollut. Mulla ei riitä edes kyvyt kertomaan, miten paljon tämä kaupunki ja seura merkitsee minulle, sanoo Hetemaj ääni liikutuksesta väristen.

Ja niin kuin se on varmasti kaikilla hyvin tiedossa, niin minä en halua täältä enää koskaan lähteä minnekään muualle. Vaikka en ole SJK:n kasvatti ja olen pelannut urallani muuallakin, niin tämä seura on mulle se kaikkein rakkain ja läheisin. Siihen ei ole kahta sanaa. Toivoisin jopa, että olisin tehnyt semmoisen uran, että olisi edustanut vain tätä seuraa urallani, niin se olisi vielä hienompaa. Mutta menneisyyttä en voi muuttaa. 

SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara on tyytyväinen kapteenin jatkosopimukseen.

Mehun kanssa otettiin tavoitteeksi viime kauden alussa, että hän pelaa ehjän ja tasapainoisen kauden. Lisätavoitteena oli vähemmän rikkeitä, keltaisia kortteja ja pelikieltoja. Mielestäni kauden edetessä hän paransi selkeästi näitä osa-alueita. Hän pystyi pelaamaan pelejä alusta loppuun, mikä on ollut hänelle viime kausina harvinaisuus. Hyvänä esimerkkinä kauden viimeinen peli, jossa hän teki meille yliajalla tärkeän erikoistilannemaalin, joka ratkaisi meille voiton. Näin se pitää olla: pelien loppuhetkillä tarvitsemme kapteenia, joka ratkoo meille pelejä.

On hienoa, että Mehu jatkaa ja on meidän kanssamme tekemässä parempaa tulevaisuutta.

SJK:n kausikortit kaudelle 2021 tulevat myyntiin 30.11. Lippu.fi-kanaville. Voit lukea kausikorteista lisää tästä linkistä.