123 456 7890

SJK:n kausikorttimyynti kaudelle 2021 alkoi maanantaina 30.11. klo 9:00 Lippu.fi-kanavissa. Vanhat kausikorttilaiset saavat kotiinsa Lippupisteeltä kirjeen, jossa on ohjeet kausikortin uusimiseksi kaudelle 2021. Uusi kausikortti aktivoidaan vanhaan korttiin, joten muista pitää kortti tallessa. Voit aktivoida korttisi joko maksamalla kirjeen ohessa olevan laskun tai kirjautumalla Lippupisteen verkkopalveluun ja seuraamalla tämän uutisen lopussa olevaa ostopolkua. 8.tammikuuta 2021 mennessä uusitut kausikorttipaikat säilyvät kaudelle 2021. Tämän jälkeen vapautamme varaamattomat paikat yleiseen myyntiin. 300 ensimmäistä kausikortin ostanutta/uusinutta voivat noutaa uuden SJK:n huivin SJK Shopista. SJK Shopissa Kausikortin voi maksaa myös kulttuuriseteleillä.

Tulevalla kaudella SJK:n kausikortti oikeuttaa Veikkausliigan kotiotteluiden ohella pääsyn SJK Akatemian Kakkosen kotiotteluihin, SJK:n Suomen Cupin kotiotteluihin sekä talvella 2020 – 2021 Wallsport Areenalla pelattaviin harjoitusotteluihin. Uutuutena olemme luoneet mahdollisuuden hankkia kausikortti myös Itäpäätyyn, johon myimme kauden 2020 ajan pelkästään irtolippuja.

Hankkimalla kausikortin tämän vuoden puolella, mahdollistat sisäänpääsysi talven harjoitusotteluihin ja niiden jälkeen alkavaan Suomen Cupiin. Koronatilanteesta johtuen, ja sen aiheuttamasta epävarmuudesta yleisötilaisuuksia kohtaan, Wallsport Areenan talven harjoitusotteluihin pääsee alustavasti vain kauden 2021 kausikortin ostaneet. Kausikorttilaiset ovat etusijalla myös Suomen Cupin otteluissa, joiden osalta linjaukset tehdään myöhemmin kapasiteettien selviämisen jälkeen. Hallin kapasiteetti on normaalistikin rajattu ja koronatilanteen vuoksi sisätiloissa pelattavat ottelut saatetaan joutua pelaamaan entistäkin rajoitetummalle kapasiteetille. Tiedotamme käytännöistä lisää, kunhan otteluita on sovittu ja koronarajoitukset ovat tulevan talven osalta selvillä.

Pääkatsomon ja Eteläkatsomon paikat ovat normaalissa tilanteessa numeroituja ja Pääkatsomossa pääsee nauttimaan Carlsberg Sports Barin palveluista ennen ottelua sekä sen aikana. Pidätämme kuitenkin oikeuden muutoksiin, mikäli rajoitukset sitä vaativat. Tulevallakin kaudella kaikista katsomonosista löytyy anniskelualueet, kioskipalvelut sekä muut palvelut ja WC-tilat. Kaikki stadionin istumapaikat ovat myös katettuja ja jokaisesta katsomosta on ensiluokkaiset näkymät kentälle.

Edullisimmillaan voit hankkia kausikortin OmaSp Stadionin Itäpäätyyn tai Kannattajapäätyyn. Itäpäätyyn on mahdollista hankkia myös alennusryhmä kortti, mutta kannattajapäädyn hinta on aiempien vuosien tapaan kiinteä. Tällä tavoin varmistamme Kannattajapäädyn ruuhkautumattomuuden ja mukavan ottelukokemuksen kaikille asiakasryhmille. Alennusryhmiin kuuluvat eläkeläiset, työttömät, opiskelijat ja varushenkilöt.

Kausikorttien ostopolku

1 Mene kirjautumissivulle sjk.lippu.fi

2 Käyttäjätunnuksena toimii SJK:lle ilmoittamasi sähköpostiosoite ja salasanan saat tarvittaessa klikkaamalla ”Unohtuiko salasana” -painiketta. Saat linkin salasanan päivittämiseen sähköpostiisi.

3 Sisäänkirjautumisen jälkeen valitse yläreunasta Asiakastiedot –> Omat tiedot –> Kausikorttien uusiminen. Tarkista samalla omat yhteystietosi Omat tiedot -painikkeen alta.

4 Valitse uusittavat kausikortit (täppä vasemmalla rivin alussa).

5 Valittuasi uusittavat kortit klikkaa ”Ostoskoriin” -painiketta.

6 Tarkista vielä yhteystietosi ja paina Jatka.

7 Valitse maksutapa ja siirry maksamaan Tilaa nyt -painikkeella.

8 Saat vahvistuksen tilauksesta myös sähköpostiisi.