123 456 7890

SJK kohtaa lauantaina 29. tammikuuta klo 14:45 AC Oulun Liigacupin avausottelussa Wallsport Areenalla, ilman yleisöä. Alueella voimassa olevista koronarajoituksista johtuen, peli pelataan suljetuin ovin, mutta se näkyy suorana lähetyksenä Ruutu-palvelusta. 

Lauantain ottelu on ensimmäinen kilpailullinen ottelu Liigacupin lohkovaiheessa. Lohkovaihe pelataan kolmessa neljän joukkueen lohkossa yksinkertaisena sarjana, jonka jälkeen jatkoon selviää kaksi parasta joukkuetta joka lohkosta, sekä kaksi parasta lohkokolmosta. SJK:n kanssa samassa lohkossa pelaa lauantain vastustaja AC Oulu, KuPS ja VPS. Näistä kotona kohdataan AC Oulun lisäksi VPS. Liigacup pelataan kokonaisuudessaan loppuun ennen huhtikuussa alkavaa Veikkausliigaa. SJK on voittanut Liigacupin kaudella 2014.

Olemme todella innoissamme, kun kilpailukausi nyt virallisesti alkaa. Viikko on harjoiteltu myös sen mukaan, että nyt alkaa kilpailullinen kausi ja peli tulee meille juuri hyvään aikaan. Olemme fyysisesti hyvässä kunnossa ja olemme valmistautuneet peliin hyvin, sanoo SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómez.

Olemme ajaneet pelityyliämme sisään joulukuusta alkaen, ja olemme sen jälkeen kokeilleet paria eri pelisysteemiä. Joka viikko olemme menneet eteenpäin ja kehittyneet. Olen erittäin tyytyväinen siitä missä vaiheessa olemme juuri nyt, ja kaikki on mennyt tähän saakka hienosti. Ja kun nyt on kilpailusta kyse, kaikki mitä teemme, tähtää vain voittamiseen, Gómez jatkaa.

Vastustajaksi tuleva AC Oulu vaihtoi viime kauden lopussa valmentajaa, ja päävalmentajana jatkaa tuolloin aloittanut portugalilainen Ricardo Duarte. Joukkue sai pidettyä kesällä mukaan liittyneet keskikentän vahvistukset Dennis Salanovicin ja Magnus Breitenmoserin. Uusina vahvistuksina joukkueeseen liittyi maalivahti Calum Ward ja keskikenttäpelaaja Moshtagh Yaghoubi Helsingin IFK:sta. Eli tuttuja miehiä niin SJK:n päävalmentajalle, kuin SJK-väelle. Yaghoubi edusti SJK:a kaudella 2019.

Liigacupin avausottelu SJK – AC Oulu lauantaina 29.1. klo 14:45. Ottelu näkyy suorana Ruutu-palvelusta. Yleisö ei pääse sisään otteluun.

SJK:n ukrainalaishyökkääjä Denys Oliinyk oli vieraana Nottajoki-podcastissa ja hänen ajatuksiaan pääsee kuulemaan Spotify-, Apple Podcasts- tai Podbean-alustoilta. SJK:n maalivahti Jesse Öst on puolestaan vieraana perjantaina SJK:n Instagramin InstaLIVE-ohjelmassa.

Kausikortit kaudelle 2022 myynnissä Lippu.fi-kanavissa sekä SJK Storessa. SJK Store on avoinna arkisin klo 9–16 ja lauantaisin klo 10–15.